Опасни Улици /Arka Sokaklar/ ~ Тема 25 ~

• 51 491
  • 734
  •   1
Отговори
# 240
Добро утро и от мен!  Laughing
Роси , надявам се , че наистина Зейнеп ще покани Берк и Чаала .  Simple Smile
Мими , радвам се за теб Hug
Снимката на Чаала е прекрасна!  Heart Eyes

Добро утро!  Mr. Green

Ще видим на 5-ти Октомври, кого ще покани ..  Heart Eyes

Да , ще стане ясно .. Ще има и снимки ..  Laughing

Така е! Ще видим кого ще покани на 5 октомври - надявам се да видим там Берк, Чаала, Гамзе, Уур, Шефкет, Йозгюр, Алп, Зафер - всички. Дано да излязат много снимки - ще е страхотно. Praynig Praynig Praynig  Two Hearts txtloves

# 241
Гамзе е прекрасна! Но нищо не зависи от нас - те сами избират с кого да бъдат. Ние само може да се надяваме нещата да се променят ...  thumbsup
На мен така ли ми се струва,че има много самодоволна усмивка и има нещо в очите му,което ме кара да не му вярвам много,много.Сякаш е получил това,което иска.
[/quote]

Като не можеш, да кажеш нещо хубаво, не казвай нищо...
[/quote]
Извинявай,че те обидих по някакъв начин Hug

# 242
Снимки от сета. Hug

# 243
Гамзе е прекрасна! Но нищо не зависи от нас - те сами избират с кого да бъдат. Ние само може да се надяваме нещата да се променят ...  thumbsup
На мен така ли ми се струва,че има много самодоволна усмивка и има нещо в очите му,което ме кара да не му вярвам много,много.Сякаш е получил това,което иска.

[/quote]
[/quote]
Мен ли?  Mr. Green Не, не си, предното ми изречение, беше към самата мен ..  Mr. Green Тоест, нищо хубаво за този не мога да кажа, за това по-добре да замълча.

# 244

Ейй, супер са ..  Hug Мерси.   bouquet

# 245

[/quote]
Мен ли?  Mr. Green Не, не си, предното ми изречение, беше към самата мен ..  Mr. Green Тоест, нищо хубаво за този не мога да кажа, за това по-добре да замълча.
[/quote]
Не ти схванах мисълта и затова помислих,че нещо коментарът ми не харесва,написах това, защото така ми се стори,а може и аз да греша. Hug

# 246

Благодаря ти! Hug На 2-та снимка Гизем и Бузе са много красиви особено Бузе Heart Eyes

# 247

Благодаря ти! Hug На 2-та снимка Гизем и Бузе са много красиви особено Бузе Heart Eyes

И аз съм на това мнение. Mr. Green

# 248

И аз съм на това мнение. Mr. Green

Наистина страхотни снимки! Много благодаря ... smile3525

# 249
Благодаря ти за снимките..

# 250
Ей кажете някой свестен сайт освен сайта на канал Д, на който може да се гледа епизода

# 251
Ей кажете някой свестен сайт освен сайта на канал Д, на който може да се гледа епизода

Опитай тук - само натисни плей на екрана и ще тръгне ... Peace

http://www.onlinesat-tv.com/online.php?tv=Kanal_D&id=52

# 252

Опитай тук - само натисни плей на екрана и ще тръгне ... Peace

http://www.onlinesat-tv.com/online.php?tv=Kanal_D&id=52

http://bg-gledai.tv/online-kanal-d Тук също.  Peace

# 253
Благодаря ви

# 254
Серията започва. Приятно гледане. Popcorn
Вие ще гледате ли? Ще я коментираме ли заедно? Hug

Общи условия

Активация на акаунт