Продуктът, от който забелязахте резултат

• 117 795
  • 524
  •   1
Отговори
# 105
Много добра тема! Hug
Набелязах си някои продукти, които да пробвам.

Да споделя и аз:
За коса: Керастаз. В случая използвам за тънка и слаба коса - резултати отлични. Боя за коса Inoa - засега лично аз там съм открила максимално естествени цветове.
За мигли: Ревиталаш серум - удължава миглите ми повече от двойно и като сложа и спирала стават ненормално големи. Laughing
За лице: тепърва ставам фен на Филорга. Кожата ми е хидратирана и доста по-свежа. Но трябва да добавя, че го ползвам в комбинация с прием на NA, колаген и вит. С. Така, че резултатът е и от тях.

# 106
Влизам да похваля Ла Роше Ефаклар- идеално почиства и хидратира кожата. Много добра превенция с/у акне, черни точки и всякакви други дразнения. Чувствам си кожата невероятно чиста след употребата на тази мицеларна вода.

# 107
Доволна от това http://bg.oriflame.com/products/product-detail.jhtml?prodCode=26690 ,както и цялата серия еколаген!

# 108
Супер доволна съм от тази пяна на Syoss за обем: http://www.ivis.bg/products_images/Syoss_Volume_Lift_Mousse.jpg Използвам на къдрава коса, за да не натежава Simple Smile

Също да похваля и ролончето на Фа: http://pi.ce-tescoassets.com/assets/HU/248/9000100738248/ShotType1_328x328.jpg  Мирише много приятно и има ефект цял ден:)

# 109
ООО великолепна тема     bouquet
Прочетох хубави отзиви за рициновото масло, относно лицето. Ако може малко разяснение за какъв тип кожа е подходящо, колко често се нанася по колко и т.н.
Ако може някой да сподели ако има опит с маските с тривитаминил, която я дават за сгъстяване и растеж....мнооого благодаряяяя
Аз общо взето се лутам между многобройните продукти и почти винаги съм разочарована. Но едно ми стана ясно,  крем ЗДРАВЕ  е царят на кремовете, напоследък съм доволна и от сухото олио на НУКС, продуктите на АДЕРМА също не са за подценяване Simple Smile

# 110
Бързам да похваля аргановото масло на nashi: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=229590813739549&set= … ype=3&theater
Не омазнява косата, а я хидратира супер Simple Smile

Също така съм много доволна от продуктите на Lactoflor. От година пия тези пробиотици и определено има резултат  Peace

# 111
Blue butterfly lady - рициновото масло го ползвам за моята кожа, която е смесена. Чести лъщи около носа и на челото. Слагам го вместо нощен крем, на сутринта всичко е попило и няма и следа от него. Аз имам доста пигментни петна и това което забелязвам е, че избледняват от него (не напълно, но тенът определено е по равен). Гледам естествено да не прекалявам, не го ползвам постоянно, за да не привикне кожата с него и да се загуби ефектът.

Слагам го също и върху миглите, имах един период през който доста бяха оредели. След 10 дни мазане всяка вечер мога да кажа, че в момента са в доста добър вид.

# 112
Моите продукти за лице:

крем "Глико А" - против петна и леки бръчки, излющва горния слой на епидермиса и прави кожата сияйна;
Също така козметиката на Avene - дори най-силно хидратиращия им крем не е тежък и мазен, а лек и изключително приятен. Не запушва порите.
Добавям хума и трици за лице - ниско бюджетни и много ефективни.

Peace

# 113
Моите продукти за лице:

крем "Глико А" - против петна и леки бръчки, излющва горния слой на епидермиса и прави кожата сияйна;
Също така козметиката на Avene - дори най-силно хидратиращия им крем не е тежък и мазен, а лек и изключително приятен. Не запушва порите.
Добавям хума и трици за лице - ниско бюджетни и много ефективни.

Peace

+1 за хумата  Peace Аз съм най-доволна от тази на Талодерма, наистина се отразява мног добре на кожата.

# 114
Доволна съм от тази серия за лице - VIP'S PRESTIGE ROSE & PEARL
Серия от висока класа на достъпни цени. Препоръчвам я.
Съдържа розово масло и перлен еликсир.
Подходяща и за пъпки, и за бръчки Peace

Скрит текст:

# 115
krem-karamel, тва чудо кремът от серията има 6 парабена в състава си  Peace Другите кремове на марката с Q10 са с изчистен състав.

# 116
  • при моите деца .....
krem-karamel, тва чудо кремът от серията има 6 парабена в състава си  Peace Другите кремове на марката с Q10 са с изчистен състав.

Може ли снимка на тази серия?
Как са като действие?

# 117
* Боби *, засега карам на тестери, защото съм в търсене на точния крем за лице за мен.  Grinning
Снимки на серията не искам да търся в нета, за да не те подведа.

# 118
Здравейте - аз съм много доволна от Чи. Използвам го след къпане, на мокра коса - вместо балсам. Слагам колкото голямо бобово зърно. Мазно е и лесно се разтила на цялата коса. Прави косата мека и лъскава и най-вече лесна за разресване. Малко е скъпо, но според мен си заслужава и карам доста време с едно шише.

Също така бях много доволна от един шампоан с хума, от една билкова аптека в София - косата ми държеше по-дълго време чиста.

Ако се сетя за още нещо ще пиша пак  Simple Smile

http://www.lookfantastic.com/chi-silk-infusion-silk-reconstruct- … 0ml/10306427.html

# 119
  • Пловдив
И аз да се изкажа.  Mr. Green

Резултат видях от Microcell 2000 и от OPI Nail Envy. Това са продуктите, които ми трансформираха ноктите и ги направиха здрави. Микроселът беше ударното в продължение на месец, поддържам резултата с нейл енви-то.

от къде ги купуваш/поръчваш   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт