Продуктът, от който забелязахте резултат

• 117 779
  • 524
  •   1
Отговори
# 90
Хапчета низорал стрити и прибавени към шампоана. Страх ме е да се похваля, но забравих какво е това пърхот. Имах малко по-принцип, но много ме дразнеше. На 250мл шампоан сложих 5 хапчета.
Скрит текст:
понеже това ме подсети
Българският шампоан Кетозал за 5 лева не отстъпва по нищо на патентния Низорал  Sunglasses

# 91
  • София / Перник
От темата чета много положителни отзиви за Акне аут и Биодерма Себиум Глобал крем. Моята кожа не е мазна, по-скоро нормална, но е акнеична. Кое е по-подходящо за мен според вас и опита ви?
Предварително благодаря за помощта!   bouquet

# 92
От темата чета много положителни отзиви за Акне аут и Биодерма Себиум Глобал крем. Моята кожа не е мазна, по-скоро нормална, но е акнеична. Кое е по-подходящо за мен според вас и опита ви?
Предварително благодаря за помощта!   bouquet
И двете ще ти изсушат кожата до излющване и ще ти "опъват" лицето след употреба.

# 93
  • София / Перник
А, какво е подходящо за моя случай, имаш ли наблюдение?

# 94
  • Велико Търново

Чудесна серия е Лизалфа на SVR.За разлика от повечето серии за мазна и акнеична кожа тази е с полихидрокси киселина,за разлика от алфахидроксите ,които изсушават кожата.Може да пробваш с активния крем.

# 95
Аз съм много доволна от всички продукти на Талодерма. Български са,но са на нивото на кремовете от по 100 лв , а най-скъпият им продукт е антицелулитния крем,но и той е под 20 лв.

# 96
Крем за лице на Виши против бръчки. Кожата става свежа и подмладена.
Шампоан и балсам на SYOSS
Не съм чела предните публикации. Това са продуктите, от които аз виждам ефект  Peace

# 97
Цитат
Шампоан и балсам на SYOSS

От коя серия шампоани и балсами си доволна?

# 98
Сега чета за някакъв революционен продукт против косопад FulFix, ама не съм много сигурна дали не е измама. Ето линк http://www.fulfixcomplex.com/bg2KpRfFa/

Някоя от вас ползвала ли го е? Моля препоръчайте ми ефикасни продукти против косопад, които сте ползвали. Мерси!

Здравей bonbolina08

Този сайт за мен е пълна измама - www.fulfixcomplex.com
Първо коментарите не са от фейсбук, а са направени да изглеждат така, второ всички коментари са фалшиви дори и отрицателните.
Трето ако оставиш коментар той се вижда само от твоето IP, ако отвориш сайта от друго място коментара ти вече не се вижда.
Освен това самата статия "интервю" е пълна с несъоветствия и е писана в стил телешоп.

# 99
  • София / Перник
Напълно споделям мнението на стела_тод. Всичко е много съмнително около този продукт, дори цената колкото и да се опитваш да намериш я няма....
Аз ползвам Приорин - витамини + шампоана и съм доволна. От познати съм чувала положителни отзиви и за Витаслим Бюти, но аз лично не съм ги ползвала.

# 100
Две ръце за кокосовото масло(за тяло и лице);масло от карите (използвам го като крем,вазелин за устни,за ръце);зехтин с етерични масла (за тяло)

# 101
  • София
  ...e антицелулитния крем на "Арома"  Hot body slim  с warming up efekt yes

# 102
  • при моите деца .....
Да се запиша с няколко средства за почистване на кожата на лицето
Тоалетни трици
Пилинг с овесени трици
Почистващия гел на Yogurt of Bulgaria  

Да спомена и аз крема за на Yogurt of Bulgaria

# 103
  • София

Bioderma global не изсушава много , акне аут не харесвам аз. Кремът си е лечебен, не е матиращ и се нанася на проблемни участъци. Lysalpha active на SVR категорично няма по - добър резултат при мен, изсушава и има силиконово усещане на лицето. Не е лош иначе като действие и е по-икономичен.

# 104
  • в 1001-та нощ
Лице: Филорга и Ланком
Коса: Керастаз, Милк Шейк
Мигли: Ревиталаш, Диор - серум

Общи условия

Активация на акаунт