Продуктът, от който забелязахте резултат

• 117 744
  • 524
  •   1
Отговори
# 75
  • София
От мен няколко препоръки и няколко въпроса:

- Шампоаните Здраве - само те наистина ми лекуват проблема със себореята (важно е да се определи дали проблемът е пърхот или себорея, защото шампоаните са различни и съответно нямат ефект, ако се объркат)
 - Масло за тяло с горски плодове на Velnea - за мен е плюс, че мирише силно до следващото къпане, много хидратира, но малко бавно попива
 - Klorane за чувствителен скалп с китайски божур
 - Розова вода с масло от жожоба вместо тоник за лице - след всички процедури по сваляне на грим и почистване, като се мине лицето с тампонче с този тоник, по тампончето остават следи, които другите продукти не са почистили.

На няколко пъти се споменава маслото на NUXE, кое точно имате предвид?
Може ли и препоръка за много активна маска за третирана коса - краищата ми са толкова сухи, че без мнооого мазна маска не мога да се разреша по никакъв начин Sad

И добавка, че забравих, хининовата вода много ли изсушава косъма?

# 76
Продуктът, който най-много ми е помагал на кожата някога и е имало резултат е мицеларната вода на Биодерма Сенсибио -с червеният етикет.

И това кремче за ръцете:
Всеки път се чудя, как може толкова евтино кремче да прави безценни неща за ръцете ми?!

Относно продуктите на Биофреш, мога да кажа,че са страхотни и на съвсем достъпни цени. До преди няколко месеца работех в един от фирмените им магазини,пробвала съм всичко,но серията с Йогурт ми е фаворит.
И сега по темата: Aqua Expert на Биофреш,от серията с Йогурт, това е най-мултифункционалния крем за лице и тяло,използвала съм го за рани,изгаряния,ухапвания от насекоми,пъпки - просто е безупречен. С урея е и е предназначен за най-чувствителната кожа.

# 77
  • Варна
Този крем предполагам не е подходящ за смесена кожа,или?

# 78
Препоръчвам сами да си направите крем за лице срещу стареене на кожата. Изпитан, действащ чудотворно. Ето го: Необходимо е 50 гр. чиста мас. Добавят се 18 гр какаово масло и 18 гр китова мас, 8 гр пчелен восък, 10 мл розова вода и 20 гр глицерин. Всичко купувате от аптека/ може да се комбинирате и да си делите количествата/. Всичко това се слага в съд и се държи на водна баня, докато сместа се разстопи. След това се сваля от огъня и се бърка с дървена лопатка до сгъстяване.Когато кремът вече е студен се добавя по една ампула от витамините А, Е, Д и 5-6 капки бензое. Важно е да поставяте витамините капка по капка и през това време да бъркате непрекъснато. Готовият крем поставяте в стъклено бурканче и съхранявате в хладилник. За ежедневна употреба се държи на стайна температура малко количество. Преди да нанесете крема , напръсквате лицето си с розова вода.
Изпробвано ли е? За каква кожа е подходящ?

Записвам се:)
Някой да препоръча колд крем, от който е останал доволен?

Бочко. Снощи се намазах и наистина помага много, но малко лепне.
Кой крем Бочко?

# 79
# 80
Благодаря! Ползвах го за малката миналата зима, сега смятам и аз да го ползвам, харесва ми.

# 81
Този крем предполагам не е подходящ за смесена кожа,или?

Специално серията на Йогурт е подходящ за всеки тип кожа, даже и за най-чувствителната и проблемна. Цената е смешна даже,кремчето за ръце е около 2лв,за лице за около 8.

# 82
Скрит текст:

Concentré Essentiel Minceur de Caudalie

Почти няма изфабрикувана антицелулитна гнус, дето да не е стигнала и до моя задник, но от това съм най-доволна.
Най-удачната комбинация от етерични масла, вече си ги купувам и сама си ги смесвам в масло от гроздови семки. Не знам каква им е пропорцията, но аз слагам по равни части от всички.

# 83
  • Пловдив
Скрит текст:

Concentré Essentiel Minceur de Caudalie

Почти няма изфабрикувана антицелулитна гнус, дето да не е стигнала и до моя задник, но от това съм най-доволна.
Най-удачната комбинация от етерични масла, вече си ги купувам и сама си ги смесвам в масло от гроздови семки. Не знам каква им е пропорцията, но аз слагам по равни части от всички.

може ли малко инфо от къде се купува   Praynig

# 84
Виждала съм кодали в аптеки, може и в Сефора да има, но не съм сигурна. Може и да поръччаш от feelunique.com

Ето състава, ако искаш да си го бъркаш сама:

Хвойна
Розмарин
Гераниум (масло от здравец)
Лимон
Лимонова трева
Кипарис

(в база от масло от гроздови семки или в каквото си щеш)

# 85
Този крем за лице Prestige Rose & Pearls е просто чудесен Heart Eyes Български е...
Никога досега не съм попадала на крем с толкова галеща лицето ефирна текстура (перлен еликсир + розови капчици роса)...

Скрит текст:

Последна редакция: пт, 29 ное 2013, 17:47 от krem-karamel

# 86
  • Пловдив
Виждала съм кодали в аптеки, може и в Сефора да има, но не съм сигурна. Може и да поръччаш от feelunique.com

Ето състава, ако искаш да си го бъркаш сама:

Хвойна
Розмарин
Гераниум (масло от здравец)
Лимон
Лимонова трева
Кипарис

(в база от масло от гроздови семки или в каквото си щеш)

мерси много     bouquet

# 87
Кремът за превенция на стрии при бременност на Elancyl e отличен. Ползвах го и при двете бременности.

# 88
И аз да се изкажа.  Mr. Green

Резултат видях от Microcell 2000 и от OPI Nail Envy. Това са продуктите, които ми трансформираха ноктите и ги направиха здрави. Микроселът беше ударното в продължение на месец, поддържам резултата с нейл енви-то.

Измиващият мус на Clarins с тамарин за комбирнирана кожа. Изчиства до скърцане, но въобще не пресушава. Кожата е прекрасна.

MUFE Aquabrow - водоустойчив цветен гел за вежди, най-добрият продукт на пазара, според мен. Много съм доволна, искам цял живот само с него да бъда.  Flutter

Многофункционалното сухо олио на Nuxe - абсолютен разкош за кожата на лицето, тялото и терапевтично за косата. Подрханва много добре и дава еластичност и на косъма, и на кожата.

Серията срещу акне ACNE OUT на Biotrade - ценово е достъпна и е голям съюзник в борбата с проблемната кожа. Това е една от най-добрите български марки, категорично.

Kerastase Ciment Theramique
- ползвам го отскоро, но вече не ме е страх от сешоара и косата е много хубава след него. Марката има още няколко много добри продукта, които бих повтаряла винаги.

Carmex във всичките му разновидности. Единственото ми спасение. Проблемът е, че тук го няма и редовно се запасявам с тубчки, стикове и бурканчета от ибей. Почти без пари, много икономичен и незаменим.

Скраб за лице от Clinique(по многократните препоръки на Ел и Адри). Много добре, буквално полира лицето. Единственият минус е солената цена, но качеството и ефектът наистина я оправдават.

Ще ъпдейтвам, темата е супер полезна и благодаря на всички момичета, които се включват и разкриват любимите си продукти.   bouquet

# 89
Хапчета низорал стрити и прибавени към шампоана. Страх ме е да се похваля, но забравих какво е това пърхот. Имах малко по-принцип, но много ме дразнеше. На 250мл шампоан сложих 5 хапчета.

Общи условия

Активация на акаунт