Продуктът, от който забелязахте резултат

• 117 740
  • 524
  •   1
Отговори
# 60
Записвам се:)
Някой да препоръча колд крем, от който е останал доволен?

# 61
И аз се присъединявам към този въпрос. Само че ми трябва колд крем, подходящ за мазна кожа -  да предпазва, но в същото време да не запушва порите и да не образува черни точки. Не знам има ли изобщо такъв продукт, ако има, помагайте. Simple Smile

# 62
Хайде да вмъкна и аз едно уточнение: за чувствителна кожа Wink

# 63
Ами, класиката - колд крем на Авен.
Припомнихте ми, трябва пак да купувам.

# 64
Момичета, по ваша препоръка взех да пробвам да Биотрейд активния крем, обаче това нещо мирише на спарени чорапи, определено няма да го ползвам, а и мисля, че е като лечение той, не просто дневен крем за склонна към запушени пори кожа. При вас така ли миришеше?

# 65
  • гр.София
Моите топ 3 продукта за коса са:
1. Фарком Ехо Рипеър актив - шампоан за суха и изтощена коса
2. Фарком Сери Ревитализираща маска за коса
3. Ампули с плацента за изтощена коса
За съжаление все още не мога да си намеря моята козметика за лице, но се надявам и това да стане Wink
Сигурно не му е мястото тук, но не мога да не споделя за невероятното действие на едно хомеопатично мазило. В случай на изкълчване, много силно препоръчвам Траумил С - чудодейно е!   Peace

# 66
Страхотна тема! Записах си някои неща и след малко се отправям към аптеката. Simple Smile Да се включа и аз:
За лице: Bio2you  подмладяващ серум или серум с омега киселини - страхотно ми действат на кожата и много я освежават - моята е мазна и съм надхвърлила 30 -те, а и по-принцип си падам по-органична козметика.
Слуз от охлюви в чист вид, за не гнусливите.
Колагенови таблетки.
Веледа паста за зъби за чувствителни венци или Bio2you за чувствителни зъби и двете са органични - редувам ги през деня.
На Икаров антицелулитното масло го ползвам през лятото на морето, като започне да ми се загрубява и да се бели кожата - пети, лакти, крака и където има нужда - страхотен омекотяващ и подхранващ ефект.
За мазната кожа на лицето ми, добре ми действа измиването с кора лимон, върху чиято вътрешна част слагам мед и натърквам лицето. Кожата става уникална. Като се сетя още ще пиша.

# 67
Сирена би ли дала малко повече разяснения за процедурата с лимона и меда. Обелваш лимона на големи късове ли, колко мед се слага.... Мерси.

# 68
Здравейте, записвам се и аз в темата. Наистина мицеларната вода на Bioderma е много добра, но и мицеларната вода на Avene по нищо не й отстъпва. Аз съм доволна от кремовете за лице против зачервявания  на кожата тип розацея (Roseliane) на Avene и на Uriage.

Сега чета за някакъв революционен продукт против косопад FulFix, ама не съм много сигурна дали не е измама. Ето линк http://www.fulfixcomplex.com/bg2KpRfFa/

Някоя от вас ползвала ли го е? Моля препоръчайте ми ефикасни продукти против косопад, които сте ползвали. Мерси!

# 69
Препоръчвам сами да си направите крем за лице срещу стареене на кожата. Изпитан, действащ чудотворно. Ето го: Необходимо е 50 гр. чиста мас. Добавят се 18 гр какаово масло и 18 гр китова мас, 8 гр пчелен восък, 10 мл розова вода и 20 гр глицерин. Всичко купувате от аптека/ може да се комбинирате и да си делите количествата/. Всичко това се слага в съд и се държи на водна баня, докато сместа се разстопи. След това се сваля от огъня и се бърка с дървена лопатка до сгъстяване.Когато кремът вече е студен се добавя по една ампула от витамините А, Е, Д и 5-6 капки бензое. Важно е да поставяте витамините капка по капка и през това време да бъркате непрекъснато. Готовият крем поставяте в стъклено бурканче и съхранявате в хладилник. За ежедневна употреба се държи на стайна температура малко количество. Преди да нанесете крема , напръсквате лицето си с розова вода.

# 70
  • София / Перник
Bioderma Sebium Global+ Bioderma Sebium Pore Refiner. Тази комбинация преобрази лицето ми за няколко седмици, просто не ми се вярваше колко добре ми действа.
Clinique 3 step, type 2 също обичам, но с ddmg.

Здравейте и от мен,
прекрасна тема! Искам да попитам Bioderma Sebium Global за мазна кожа ли е или за проблемна? Моята не е мазна, но склонна към образуване на пъпки, предимно по челото....дали би ми помогнал този крем?

# 71
Записвам се:)
Някой да препоръча колд крем, от който е останал доволен?

Бочко. Снощи се намазах и наистина помага много, но малко лепне.

# 72
Най-хубавия крем за ръце, който съм ползвала е ето този крем за крака:

Скрит текст:

За суха кожа на ръце (и крака) е идеален. Вечер нахлузвам чорапки и ръкавички (много е мазен и лепкав!) и на сутринта съм супер!

# 73
  • София
Продуктът, който най-много ми е помагал на кожата някога и е имало резултат е мицеларната вода на Биодерма Сенсибио -с червеният етикет.

И това кремче за ръцете:
Всеки път се чудя, как може толкова евтино кремче да прави безценни неща за ръцете ми?!

# 74
Здравейте, записвам се и аз в темата. Наистина мицеларната вода на Bioderma е много добра, но и мицеларната вода на Avene по нищо не й отстъпва. Аз съм доволна от кремовете за лице против зачервявания  на кожата тип розацея (Roseliane) на Avene и на Uriage.

Сега чета за някакъв революционен продукт против косопад FulFix, ама не съм много сигурна дали не е измама. Ето линк http://www.fulfixcomplex.com/bg2KpRfFa/

Някоя от вас ползвала ли го е? Моля препоръчайте ми ефикасни продукти против косопад, които сте ползвали. Мерси!

Здравейте,и аз се присъединявам към питането за FulFix, някой ползвал ли е,споделете мнения. Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт