Продуктът, от който забелязахте резултат

• 117 815
  • 524
  •   1
Отговори
# 120
  • София / Перник
Не съм babyeyes, но мога да дам малко информация.
Тъй като майка ми имаше много тънки и чупливи нокти, прочетох поста на babyeyes и и поръчах заздравителя от тук: http://microcell.bg/%D1%80%D0%B5%D1%88%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D0%B5%D … E-micro-cell-2000

Има ефект и аз мога да го кажа вече!  Peace

# 121
  • Пловдив
dessista
  bouquet

# 122
Тривитаминол - за коса
Арганово масло - за сухи и цъфтящи краища
Професионална маска Уна със сусамово семе-за коса
затоплен зехтин - за коса преди всяка баня
"beauty formulas"deep cleansing nose pore strips - лентички за черни точки

от това съм на 100 % доволна Simple Smile иначе имам една купчина други продукти, за които не мога да кажа същото  Laughing

# 123
krem-karamel, т'ва чудо кремът от серията има 6 парабена в състава си Peace Другите кремове на марката с Q10 са с изчистен състав.

И какво от това? Парабени съдържат и доста по-скъпи кремове... Tired
3а мен розовото масло и перления еликсир в крема са напълно истински - убедена съм, защото веднага щом се намажа усещам една приятна ефирна лекота, заради която предпочитам този крем пред много други, които не ми дават това изключително усещане...
Чудо голямо, че съдържал парабени - вредата от парабените е доста преувеличена...

Последна редакция: пт, 17 яну 2014, 18:32 от krem-karamel

# 124
  • София
Момичета, моля ви помагайте!
Търся си изпитано добър шампоан за мазна коса. Мия я всеки ден, но това въобще не ме устройва. Иска ми се поне 2 дни да изкарам без да я мия. Днес се чудих, чудих и нищо не купих. До момента ползвах Пантен, който редувам с Джонсън'с, защото си мисля, че като мия косата всеки ден ми трябва и по-щадящ шампоан.

# 125
Колкото по-често я миеш, толкова по-често ще се омазнява.  Peace

# 126
Не съм babyeyes, но мога да дам малко информация.
Тъй като майка ми имаше много тънки и чупливи нокти, прочетох поста на babyeyes и и поръчах заздравителя от тук: http://microcell.bg/%D1%80%D0%B5%D1%88%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D0%B5%D … E-micro-cell-2000

Има ефект и аз мога да го кажа вече!  Peace
Да, съгласявам се и аз. Също, ако си от София, го продават във вериги за козметика Драка и аптеки Ремедиум.  Peace

# 127
  • Варна
Лаленце и за двата шампоана съм срещала предимно не добри отзиви(особено за Джонсънс).
Пробвай с такива,които имат хума в състава си.Например от тези ММ е доволен(неговата коса е мазна).
Моята коса ми е била най-дълго време чиста с един шампоан на Phyto този.Води се подсилващ,не зная защо така ми се отразяваше на мен.Има и много продукти със съдържание на коприва.Ето този съм ползвала и ми харесваше също.

# 128
Лаленце , шампоан с коприва или шампоан Здраве и по рядко миене на косата.

# 129
  • Пловдив
Момичета, моля ви помагайте!
Търся си изпитано добър шампоан за мазна коса. Мия я всеки ден, но това въобще не ме устройва. Иска ми се поне 2 дни да изкарам без да я мия. Днес се чудих, чудих и нищо не купих. До момента ползвах Пантен, който редувам с Джонсън'с, защото си мисля, че като мия косата всеки ден ми трябва и по-щадящ шампоан.
Лаленце,пробвай на Лакме лечебната серия за мазна  коса.Аз съм супер доволна от шампоана Peace Със него ще миеш косата през ден Peace Към шампоана има и едни ампулки който се използват преди да влезеш да миеш косата- също много добър продукт Peace
http://www.zlatnaribka.com/lakme/za-mazna-kosa-purifying/shampoa … -purifying-300-ml
http://www.zlatnaribka.com/lakme/za-mazna-kosa-purifying/matiras … e-purifying-15-ml

# 130
Лаленце и за двата шампоана съм срещала предимно не добри отзиви(особено за Джонсънс).
Пробвай с такива,които имат хума в състава си.Например от тези ММ е доволен(неговата коса е мазна).
Моята коса ми е била най-дълго време чиста с един шампоан на Phyto този.Води се подсилващ,не зная защо така ми се отразяваше на мен.Има и много продукти със съдържание на коприва.Ето този съм ползвала и ми харесваше също.

Този шампоан на Avia с хумата от къде го купихте? Благодаря Simple Smile

# 131
  • ВАРНА
1-Балеа шампоан и кристали в кафява опаковка  с някакво олио за блясък-страхотен продукт.Косата ми блести и всеки я харесва.
2 -дневен крем Талодерма за нормална кожа с жожоба
3-ледена розова вода с тампон на очите веднага след събуждане
4-Ревлон фон дю тен Колорстей -перфектен за прикриване и много траен
5-антицелулитен крем с кофеин на Ейвън-5 опаковка  вече свършвам

# 132
  • Варна
sunche "Елитис" Peace

# 133
......
това малко ми прилича на "30 години се лекувам само със сода бикарбонат и съм много доволен"  Simple Smile Шегата настрана, сега сериозно - с какво го сравняваш? от кой друг крем е по-добър? И кога започна да действа? В началото на втората туба от един друг крем миналата година имах видими резултати и бях доволна.

# 134
  • ВАРНА
......
това малко ми прилича на "30 години се лекувам само със сода бикарбонат и съм много доволен"  Simple Smile Шегата настрана, сега сериозно - с какво го сравняваш? от кой друг крем е по-добър? И кога започна да действа? В началото на втората туба от един друг крем миналата година имах видими резултати и бях доволна.

От Шисейдо,през Евелин и стигнем до Арома.Нямам целулит след като започна да мажа сутрин и вечер.Вечер си правя обаче вендузи -30 мин на крак.Поддържам си се само с него.Другото нещо,което не сменям е антицелулитната кал на Венус.Уникално добра е.Като се усетя,че качам правя три пъти кал за десет дни и крема с вендузите.При мен действа много бързо,но аз спортувам ,работя много и ходя на сауна.Комплексно е.

Общи условия

Активация на акаунт