Продуктът, от който забелязахте резултат

• 117 831
  • 524
  •   1
Отговори
# 360
Днес пристигна пратката с крема за ръце на Уogurt of bulgaria, към него поръчах и гела за лице, ползвах вече крема, но нещо не съм възхитена, може би трябва по дълга употреба!

# 361
Очарована съм от шампоана на Кройтерхоф против косопад и от серума.
Още след първото-второто измиване косопадът ми рязко намаля.

# 362
  • Варна
Днес пристигна пратката с крема за ръце на Уogurt of bulgaria, към него поръчах и гела за лице, ползвах вече крема, но нещо не съм възхитена, може би трябва по дълга употреба!

И аз не видях резултат от този крем, просто ухае страхотно и затова си го купувах няколко пъти
На Dove и Gаrnier тези интензивните за ръце са много по-овлажняващи и омекотяващи

# 363
  • Варна
Момичета, сетих се да ви попитам - някой може ли да сподели инфо за парфюм-дезодорант, от който сте доволни.
Да уточня - НЕ СТАВА ВЪПРОС за анти-перспиранти! Само аромат..., никакви против изпотяване!

# 364

И аз не видях резултат от този крем, просто ухае страхотно и затова си го купувах няколко пъти
На Dove и Gаrnier тези интензивните за ръце са много по-овлажняващи и омекотяващи
Вече ползвам цитирания крем повече от седмица, резултат никакъв, не съм доволна! Поредното разочарование от нашата козметика! Наистина вносните са доста по добри! Имах последно на Нюкс, за ръце и нокти, ооооо прекрасен! Но цената и тя прекрасна hahaha

# 365
Аз ще се включа с един глас за  Lactacyd Pharma .Използвам я втора седмица и ми харесва много

# 366
  • София
Привет!
Аз отдавна чета темата и реших да се включа с мои успешни покупки.

Интимен гел - Себа Мед
Паста за зъби - Елгидиум Анти плака
Вода за уста - Листерин, но установих, че има привикване към нея и като се спре става страшно
Шампоан - ориентирам се напоследък към професонални серии, но редувам с Нивеа, например
Почистващ гел за лице - пак Нивеа, ползвам го от много време и нямам нито една пъпка на лицето
Балсам за устни - Нивеа череша (не само, че от няколко нанасяния се справя с напуканте ми устни, а и им дава един лек червен нюанс, който обожавам)
Лак за нокти - в момента ползвам серията на Essence
Изсушител за нокти - бях с един спрей на AVON, но започна да няма ефект от него и смених с един по-скъп продукт на Мавала, който суши лака буквално за секунди!!!

Това е засега! Успешен ден от мен!

# 367
Много добър резултат от един серум за азиатския пазар:

Момичета, сетих се да ви попитам - някой може ли да сподели инфо за парфюм-дезодорант, от който сте доволни.
Да уточня - НЕ СТАВА ВЪПРОС за анти-перспиранти! Само аромат..., никакви против изпотяване!

Парфюмни размисли и страсти - 185

# 368
  От Себамед и аз съм доволна.

# 369
  • Варна

Парфюмни размисли и страсти - 185
[/quote]

не става дума за парфюми!
за дезодорант....който да е само с аромат, не против изпотяване

# 370
Наистина забележим резултат

За / против акне сапун серен 37ст.
ункален
Скрит текст:
крем за ръце на Биотен авокадо и ший за 1,90лв. ммм
Скрит текст:

крем за пети 3,60лв.
Скрит текст:
и трите от Римедиумите

# 371
Показаният Биотен за ръце ще го пробвам, имам студова алергия и намирането на подходящ крем е проблем.

Биотен СС крем е чудесен, попива добре и кожата ми го понася прекрасно.

# 372
След доста седмици ползване съм убедена в страхотно действие на Hydraluron! На 28 съм, още нямам проблеми с бръчки, освен мимически от усмихване и смеене около устата (забравих имаха ли си определено наименование), не са нищо особено и не съм се опитвала умишлено да ги премахвам, но фините линийки изобщо не се виждат вече. И кожата е като пила вода, свежа, сияеща! Горещо препоръчвам този серум!

# 373
  • София
Къде се продава Хидралурон?

# 374
Къде се продава Хидралурон?

Може да се поръча онлайн от boots.com.

Общи условия

Активация на акаунт