Продуктът, от който забелязахте резултат

• 117 812
  • 524
  •   1
Отговори
# 405
Изключително съм доволна от балсама за коса на Orzene с бирена мая. Чувствам косата си хидратирана , придава и невероятна мекота, без да я утежнява и сляга. а косъма е някакси по-еластичен. Използвам го от близо 2 месеца и косата ми е подхранена и жива.
Скрит текст:

# 406
  • София
Страшно съм доволна от ето тази почистваща пяна! Hug
Lancôme Mousse Éclat 200ml

Почиства само с една помпичка грим на цялото лице-фдт, руж, спирала, ББ крем, сенки, червило.
Да, пише си да се избягват очите и люти естествено, ако попадне там, но аз смело си почиствам лицето наведнъж с нея. Flutter
Харесвам това в нея, че не е като повечето измиващи продукти, които веднъж образували пяна на лицето, трудно се отмиват и изискват доста време под течаща вода, за да бъдат премахнати напълно.
Тук някак пяната обира всичко бързо и оставя едно целуфанено усещане, не знам как да го опиша на кожата. Все едно е измита и запечатана кожата вече.
Много, много приятен продукт! Hug

Маската на Decleor -въпреки, че е много, много хвалена, да кажа и аз, че е чудесна за суха кожа и изключително икономична!

# 407
Ех, Копче, хич не умееш да убеждаваш значи  Mr. Green

И, за да не е само спам - тази маска на Талодерма. По препоръка от форума я купих и съм изключително доволна. Понякога я оставям цяла нощ на лицето си ( преди цикъл най-вече, когато кожата ми започва да се омазнява), тогава има и избелващ ефект. Кожата е като порцелан, но не пресушена. Ползвам я и само върху пъпчици, ако се появят. Почиства идеално. От камфора обаче в началото можете да си поплачете Simple Smile

# 408
Мляко за тяло на А-Дерма - А DERMA EXOMEGA LAIT. С няколко намазвания премахва лишеи, сухите участъци изчезват. Нанася се много леко, попива бързо и не е мазно.

# 409
  • Варна
Много съм доволна от този почистващ продукт на Елизабет Арден:

Нежно ексфолира, без никакво дразнене, подходящ е и за ежедневно ползване, с хубав аромат.

# 410
Ех, Копче, хич не умееш да убеждаваш значи  Mr. Green

И, за да не е само спам - тази маска на Талодерма. По препоръка от форума я купих и съм изключително доволна. Понякога я оставям цяла нощ на лицето си ( преди цикъл най-вече, когато кожата ми започва да се омазнява), тогава има и избелващ ефект. Кожата е като порцелан, но не пресушена. Ползвам я и само върху пъпчици, ако се появят. Почиства идеално. От камфора обаче в началото можете да си поплачете Simple Smile
Даа, и ако имате запушен нос, ще Ви го отпуши.Simple Smile
А иначе и на мен ми харесва маската, аз я слагам на цялото лице за около 40-60 минути.

# 411
  • на последния етаж
Много съм доволна от този дегримьор:

Няма да спра да го хваля - вече взимам не знам коя поред опаковка. За мен е най-доброто средство за почистване на грим от очите - не люти, не щипе, не дразни и почиства отлично.  Heart Eyes

# 412
Ех, Копче, хич не умееш да убеждаваш значи  Mr. Green

Даа, и ако имате запушен нос, ще Ви го отпуши.Simple Smile
А иначе и на мен ми харесва маската, аз я слагам на цялото лице за около 40-60 минути.

В кои магазини да я търся?

# 413
Аз я взех от аптека Жийон в Младост 4 за 6,50 лв.Иначе в малките козметични магазинчета може да се намери.

# 414
  • Варна
Скрит текст:
Няма да спра да го хваля - вече взимам не знам коя поред опаковка. За мен е най-доброто средство за почистване на грим от очите - не люти, не щипе, не дразни и почиства отлично.  Heart Eyes

Подкрепям! И аз съм много доволна, купих малка опаковка за проба, задължително ще повторя с пълноразмерен продукт.

# 415
  • Щастлива мама на 3 слънца
Скрит текст:

Подкрепям! И аз съм много доволна, купих малка опаковка за проба, задължително ще повторя с пълноразмерен продукт.
От къде го взехте

# 416
  • Варна
От Варна си, нали?
В Гранд МОЛ има продукти на Фитокод на приземния етаж, на щанд.
А също и в една дрогерия, която е за натурални и био продукти, малко след Стоматологията, по същия ред. Подминаваш Стоматологията (вървиш в посока Общината), оставаш на същия тротоар и преди светофара има няколко обекта, вдигнати леко на 3-4 стъпала. Надписът е в зелено, но точното име забравих.
Има ги и в една аптека на ул. Дръзки 29

# 417
  • Варна
Шампоан и балсам Здраве - от всички други шампоани получавам пърхот.. Страдам от себореен дерматит и само със Здраве кожата ми е спокойна и не ме сърби.

# 418
  • на последния етаж
Phytocode може да се поръча и през сайта им.  Peace

# 419
  • София
Шампоан и балсам Здраве - от всички други шампоани получавам пърхот.. Страдам от себореен дерматит и само със Здраве кожата ми е спокойна и не ме сърби.
От почти всички видове шампоан Здраве ми се утежнява себорейния дерматит, ууужасен сърбел ме хваща.
Много съм доволна от този шампоан на Ла рош, http://www.enzo.bg/la-roche-posay/kerium-shampoan-za-chuvstvitel … -kozha-na-skalpa/ и кожата на главата и косата ми са супер.

Общи условия

Активация на акаунт