Пазаруване от Aliexpress.com 9

• 65 675
  • 734
  •   1
Отговори
# 660
  • Варна
Как се отменя поръчка?

# 661
Днес получих телефона си http://www.aliexpress.com/snapshot/260981075.html много е красив! В страхотна кутия, с зарядно за нашите стандарти контакти, слушалки, калъф .... и БГ меню, което не очаквах!!! Страхотен е на пръв поглед, но като ме търсят и вдигна на моменти не чувам отсрещния, а на някой входящи чувам!?! Rolling Eyes Нещо не съм наясно явно с настройките не съм направил както трябва! Много си го харесвам и дано проблема със слушалката е от настройките, а не от повреда!  Confused Доста неясноти има, но се надявам да се науча бързо да боравя с телефона!  Laughing

Да с две батерии е! Ако работи дълго ще е супер супер  Wink има си и готин кожен капак с втори пласмасов гръб, очаквах да имам леки забележки, но не, не мога да се оплача от нищо!!! Ще пиша по-нататък  Wink

Наистина ли е с 2 батерии в комплекта?
Дано по-знаещите да ти помогнат, но силно се съмнявам проблемът да е в настройките. Защо не пишеш за проблема на продавача?
Дано не е проблем, но наистина да взема да пиша на продавача да видим какво ще излезе! Благодаря за съвета   bouquet
Можеш да се поразровиш из руските форуми. Може някой да има същият проблем и евентуално решение. На мен ми звучи като дефект на телефона, може да искаш и възстановяване на пари ако излезе истина. В къщи сме с 2 китайски смартфона и не сме имали нищо подобно, само се наложи да изключим втория микрофон. Успех  Hug

Открих къде е грешката  Laughing Телефона без да искам съм го настроил на профил "general" , като нагласих "outdoor" си работи перфектно и си чувам отсрещния без проблем!!!  Laughing Суперррр...много съм щастлив и смятам да поръчам втори и за половинката  bowuu
Ех, много се радвам!!! Като поработи месец, два - пиши пак, може и аз да поръчам  Hug

Да с две батерии е! Ако работи дълго ще е супер супер  Wink има си и готин кожен капак с втори пласмасов гръб, очаквах да имам леки забележки, но не, не мога да се оплача от нищо!!! Ще пиша по-нататък  Wink

# 662
  • Beyond the stars
Днес получих телефона си http://www.aliexpress.com/snapshot/260981075.html много е красив! В страхотна кутия, с зарядно за нашите стандарти контакти, слушалки, калъф .... и БГ меню, което не очаквах!!! Страхотен е на пръв поглед, но като ме търсят и вдигна на моменти не чувам отсрещния, а на някой входящи чувам!?! Rolling Eyes Нещо не съм наясно явно с настройките не съм направил както трябва! Много си го харесвам и дано проблема със слушалката е от настройките, а не от повреда!  Confused Доста неясноти има, но се надявам да се науча бързо да боравя с телефона!  Laughing

Дано по-знаещите да ти помогнат, но силно се съмнявам проблемът да е в настройките. Защо не пишеш за проблема на продавача?
Дано не е проблем, но наистина да взема да пиша на продавача да видим какво ще излезе! Благодаря за съвета   bouquet
Можеш да се поразровиш из руските форуми. Може някой да има същият проблем и евентуално решение. На мен ми звучи като дефект на телефона, може да искаш и възстановяване на пари ако излезе истина. В къщи сме с 2 китайски смартфона и не сме имали нищо подобно, само се наложи да изключим втория микрофон. Успех  Hug

Открих къде е грешката  Laughing Телефона без да искам съм го настроил на профил "general" , като нагласих "outdoor" си работи перфектно и си чувам отсрещния без проблем!!!  Laughing Суперррр...много съм щастлив и смятам да поръчам втори и за половинката  bowuu
Ех, много се радвам!!! Като поработи месец, два - пиши пак, може и аз да поръчам  Hug

Честит да ти е  Wink Може ли да помоля за реални снимки, интересно ми е  Peace

# 663
  • Варна
Може ли някой да ми каже как се отменя поръчка?Благодаря

# 664
Днес получих телефона си http://www.aliexpress.com/snapshot/260981075.html много е красив! В страхотна кутия, с зарядно за нашите стандарти контакти, слушалки, калъф .... и БГ меню, което не очаквах!!! Страхотен е на пръв поглед, но като ме търсят и вдигна на моменти не чувам отсрещния, а на някой входящи чувам!?! Rolling Eyes Нещо не съм наясно явно с настройките не съм направил както трябва! Много си го харесвам и дано проблема със слушалката е от настройките, а не от повреда!  Confused Доста неясноти има, но се надявам да се науча бързо да боравя с телефона!  Laughing

Да с две батерии е! Ако работи дълго ще е супер супер  Wink има си и готин кожен капак с втори пласмасов гръб, очаквах да имам леки забележки, но не, не мога да се оплача от нищо!!! Ще пиша по-нататък  Wink

Дано не е проблем, но наистина да взема да пиша на продавача да видим какво ще излезе! Благодаря за съвета   bouquet
Можеш да се поразровиш из руските форуми. Може някой да има същият проблем и евентуално решение. На мен ми звучи като дефект на телефона, може да искаш и възстановяване на пари ако излезе истина. В къщи сме с 2 китайски смартфона и не сме имали нищо подобно, само се наложи да изключим втория микрофон. Успех  Hug

Открих къде е грешката  Laughing Телефона без да искам съм го настроил на профил "general" , като нагласих "outdoor" си работи перфектно и си чувам отсрещния без проблем!!!  Laughing Суперррр...много съм щастлив и смятам да поръчам втори и за половинката  bowuu
Ех, много се радвам!!! Като поработи месец, два - пиши пак, може и аз да поръчам  Hug

Да с две батерии е! Ако работи дълго ще е супер супер  Wink има си и готин кожен капак с втори пласмасов гръб, очаквах да имам леки забележки, но не, не мога да се оплача от нищо!!! Ще пиша по-нататък  Wink

Честит да ти е  Wink Може ли да помоля за реални снимки, интересно ми е  Peace

Мога да дам само ми пишете на имейл
Скрит текст:
 Simple Smile

Последна редакция: пт, 27 сеп 2013, 16:31 от Alexander2

# 665
  • TX
малко оф-топик
Скрит текст:
ама като прочетох статията веднага се сетих за нашите покупки, ето как живеят част от жълтурковците http://www.dailymail.co.uk/news/article-2139914/A-rare-insight-K … tml#ixzz2fIBNqwW6
Alexander2 направи си мейла невидим или го махни, че .....
имам няколко поръчки още в китай от разпродажбите...вече им се начаках.

# 666
  • Плевен
havaiskoto_dupeза  ТОВА  не знам,ама за ТОЯ продавач не е истински  Peace
Защо да не е ? как разбирате ?

# 667
Всеки един продавач си има рейтинг, оставен Фийдбек на стоките, ако това липсва, или е новорегистриран, или е измамен магазина  Peace

# 668
Мисля, че някой беше получил тази мъжка чанта - http://www.aliexpress.com/item/Free-Shipping-Handbag-Fashion-Kan … -6/737387771.html Може ли отзиви?

# 669
Здравейте!
Нова съм в темата,още не съм пазарувала-разглеждам сайта.Ще се върна към първа страница да прочета,преди да завалят въпроси Peace

# 670
  • TX
какво правихме, ако продавача е дал някакво време за обработка, и в момента в който времето тече, то се увеличи Confused:
казуса е следния : поръчвам телефон (пак) в обявата продавача дава 2 дни на едно място, а на друго 6 дни  за изпращане от време на верификация.  Преди това обаче съм питала продавача наличен ли е телефона, че имах неприятност с един....
.Продавача ме уверява че го има. Плащам , верифицира се плащането с дата 22 септември.  започва да тече време започващо от 8 дни....и днес това време гледам се увеличило на 12 дни  Shocked
Какво правим? Видях, че е на линия писах му и в чат, и на мейл, и на поръчката ....няма реакция.

# 671
Не знам дали аз не съм добре или... Направих поръчка, на която времето за шипване беше 5-6 дни. Те минаха и времето за шипване автоматично се удължи с още 12 дни. Чакам си аз тихо и кротко, времето намалява.., остават 6 дни за шипване. И днес гледам пак - 12 days remaining... Не съм пипала нищо, не съм удължавала никакво време. Мамка им китайци! То така могат да ми го удължават до безкрайност! Май някой беше със същия проблем

# 672
  • Варна
Моля някой да ми каже как се канселира поръчка

# 673
Някой знае ли дали има реплики на Dsquared и Philipp Plein в алито?Изписвах по всевъзможни начини , но не намирам.  Най - вече тениски ме интересуват,ако някой е засичал или знае как се изписва да помогне,моля. Praynig

# 674
Момичета,мисля да направя първата си поръчка с нещо малко  Simple Smile калъф за таблет http://www.aliexpress.com/item/Free-shipping-dropshipping-USB-Ke … an/706826559.html .Въпроса ми е -продавача надежден ли е?И ако някой е получавал подобен ще се радвам на коментар   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт