91 НЕГ - информация

• 249 802
  • 1 378
  •   1
Отговори
# 1 335
  • където и да е,само да не съм сама
По-напред видях инфо за група във facebook. Търсих там, но видях само такава 2016/2017. Може ли някой, ако знае, да каже как се казва?
Благодаря предварително.  Grinning Grinning Grinning Grinning Simple Smile Simple Smile Simple Smile Rolling Eyes Hug

# 1 336
Групата се казва "91 НЕГ - зайци 2017/2018"

# 1 337
  • София
 Много ми е мило, добре дошли зайчета и техните родители!

За лайстунг - ако си веднага след резервите и има примерно 6 приети, но нежелаещи да се запишат деца, то при 3 резерви остават 3 вакантни места.  Това означава ли, че няма да ги запълват?

# 1 338
  • София
Много ми е мило, добре дошли зайчета и техните родители!

За лайстунг - ако си веднага след резервите и има примерно 6 приети, но нежелаещи да се запишат деца, то при 3 резерви остават 3 вакантни места.  Това означава ли, че няма да ги запълват?

Канят резервите и запълват класовете до 27 бр.

# 1 339
Каква е процедурата за отказ от Лайстунг ? Разбрах, че детето трябва да се е подписало на някакъв списък, за да е налице съгласието му да влезе в Лайстунг. Ако не се е подписало - просто няма да бъде включено в паралелката, така ли е? Ако има подпис на списъка, трябва ли изричен отказ и на родителя?

# 1 340
  • София
Каква е процедурата за отказ от Лайстунг ? Разбрах, че детето трябва да се е подписало на някакъв списък, за да е налице съгласието му да влезе в Лайстунг. Ако не се е подписало - просто няма да бъде включено в паралелката, така ли е? Ако има подпис на списъка, трябва ли изричен отказ и на родителя?

Мисля, че трябва да се подаде заявление в немския отдел.

# 1 341
  • където и да е,само да не съм сама
Jenta,  bouquet

# 1 342
И забравих  да напиша  , че освен немския , който иска да научи, в гимназията според него има мнооого красиви момичета. Вече бил  набелязал няколко. Кои са те - ще разберем по - късно Wink
Като майка на момиче прието тази година в НЕГ се почувствах индиректно поласкана Simple Smile не само умни, но и хубави Blush
Според моята дъщеря СМГ и НЕГ "заедно ходели по купони" Joy
Така, че няма как досега със СМГ пак ще го има Smile
Да са ни живи и здрави и да се получи един задружен и хубав випуск, другото няма значение Hug

Последна редакция: пт, 30 юни 2017, 12:32 от julika

# 1 343
  • София
Вярно е, деца от СМГ и НЕГ често се движат заедно, засичат се на купони Laughing На Фашинга  също идват семегейци.
Ох, свърши се, днес дават на 10 клас бележниците и...ваканция Simple Smile Че втора смяна се измъчиха с тези жеги..

# 1 344
Здравейте,

И моята дъщеря е записана вече осмокласничка в 91 НЕГ.

Тя е доволна и спокойна, аз се притеснявам дали ще се справи, но си казвам, че след като е имала сили да се пребори, значи ще успее.

# 1 345
  • София
Здравейте,

И моята дъщеря е записана вече осмокласничка в 91 НЕГ.

Тя е доволна и спокойна, аз се притеснявам дали ще се справи, но си казвам, че след като е имала сили да се пребори, значи ще успее.

Точно такава трябва и да бъде - доволна и спокойна. Peace Няма никакъв повод човек да се притеснява, че детето му няма да се справи. Нищо прекемерно като сложност или натоварване няма, което да попречи на редовно учещо дете да продължи да действа успешно както и досега.  Затова - честито! Simple Smile

# 1 346
И аз съм малко притеснена в това отношение, защото никой в къщи не говори немски Rolling Eyes, и няма да можем да и помагаме изобщо. Освен като учебна литература, ще съм благодарна, някой да ми препоръча добри немски речници, граматики и т.н.

# 1 347
  • София
И аз съм малко притеснена в това отношение, защото никой в къщи не говори немски Rolling Eyes, и няма да можем да и помагаме изобщо. Освен като учебна литература, ще съм благодарна, някой да ми препоръча добри немски речници, граматики и т.н.

Речници, граматики, помагала  и т.н организирано ще се закупят от училището заедно с избраната учебна система (учебници+учебни тетрадки). Съветът ми е да не купувате нищо предварително.

# 1 348
Благодаря Русалке,

И за помощта по време на кандидатстването и за успокоението сега, за споделената информация, която е много полезна за ориентация.

# 1 349

Речници, граматики, помагала  и т.н организирано ще се закупят от училището заедно с избраната учебна система (учебници+учебни тетрадки). Съветът ми е да не купувате нищо предварително.

Благодаря много  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт