91 НЕГ - информация

• 249 820
  • 1 378
  •   1
Отговори
# 1 320
Отпусното от старото училище се дава срещу документ за записване в новото, така беше миналата година. Честито на приетите и успех! Между другото аз също съм в чуденка за резултатите от лайстунга. Децата ще могат ли да изберат все пак дали искат там или не и кога ще стане това? И предходни години ли е било така в последния момент? Някой с опит.....

# 1 321
  • дядовата ръкавичка
Не, поне в последните две години не е било така. Изпитите се провеждаха доста по-рано, и имаше по-нормален срок за вземане на решение.

# 1 322
  • столицата
Ние си носехме отпусното, но изрично ни казаха, че може и допълнително да се занесе. И на сайта  били променили информацията.
Зайците вече си били направили група във фейса  Laughing

# 1 323
  • където и да е,само да не съм сама
И дъщеря ми ще е от зайците догодина.Супер щастлива е.До последно се чудеше между НЕГ и СМГ,но в деня на "отворени врати",децата в НЕГ я грабнаха.Явно темата ще ми стане като настолна книга.Благодаря на всички споделящи в нея.Надявам се скоро и аз да съм от тях.

# 1 324
 welcome
И дъщеря ми ще е от зайците догодина.Супер щастлива е.До последно се чудеше между НЕГ и СМГ,но в деня на "отворени врати",децата в НЕГ я грабнаха.Явно темата ще ми стане като настолна книга.Благодаря на всички споделящи в нея.Надявам се скоро и аз да съм от тях.
welcome

# 1 325
Здравейте! Днес и моят син се записа в НЕГ  Grinning Искам да попитам как се сформират паралелките за 8 клас и може ли отсега да се прецени в коя паралелка ще попадне и коя госпожа ще им е класна?
Пожелавам прекрасни 5 години на новите зайци!  Hug

Последна редакция: ср, 28 юни 2017, 22:29 от blue_g

# 1 326
  • столицата
Странно,а ние не получихме вх.номер. Само бележка за старото училище.
Доколкото ми обясниха паралелките се формират на случаен принцип и се узнават на 14.09

# 1 327
  • София
Здравейте! Днес и моят син се записа в НЕГ  Grinning Получи съответно входящ номер. Искам да попитам как се сформират паралелките за 8 клас на базата на този входящ номер и може ли отсега да се прецени в коя паралелка ще попадне и коя госпожа ще им е класна?
За това как се разпределят зайците  попаралелките е писано ( с всичките условности и изключения) многократно назад Simple Smile

# 1 328
Странно,а ние не получихме вх.номер. Само бележка за старото училище.

Изразих се неправилно, по-скоро пореден номер в списъка на приетите деца. И ни казаха според този номер на есен да следим в коя паралелка ще попаднем. Искам да попитам според тези номера как се разпределят децата по паралелки?

# 1 329
Здравейте! Днес и моят син се записа в НЕГ  Grinning Получи съответно входящ номер. Искам да попитам как се сформират паралелките за 8 клас на базата на този входящ номер и може ли отсега да се прецени в коя паралелка ще попадне и коя госпожа ще им е класна?
За това как се разпределят зайците  попаралелките е писано ( с всичките условности и изключения) многократно назад Simple Smile

Доколкото разбрах от прочетеното, 1-ви номер по бал отива в 8А клас, 2-ри номер по бал отива в 8Б клас и т.н. 7-ми отива в 8Ж, 8-ми отива в 8А и т.н.
Така ли е?

# 1 330
  • столицата
Значи сме в 8В Laughing
Това едва ли е от голямо значение при разместванията след 8 и 10 клас.Ще се опознаят.
Освен това предстои и второ класиране. Ще настъпят размествания в списъка. Знам със сигурност за 2 момчета,които ще се откажат. Има и деца,посочили НЕГ като второ или трето желание,които е възможно да минат напред при второто класиране.

# 1 331
  • Sofia
Добре дошли в темичката на новопостъпилите е 91 НЕГ!
Кой в коя паралелка ще бъде се разбира на 14.09. Моята дъщеря не пожела да учи в Лайстунг.  На изпитита се яви просто за тренировка.

# 1 332
  • София
Как се радвам на емоциите на  родителите на зайците Grinning Но..
Няма никаква гаранция, че схемата, дори и приложена, ще отведе детето Ви в едикоя си паралелка. Както е написала Галимар - предстои прием и на други деца на 2 класиране. Че понякога и на трето има места. Отделно не забравяйте, че близнаци, тризнаци ( във випуска на девойките ми има и тризнаци освен двете или трите двойки близнаци), приетите деца на учители в гимназията (вероятно родителите им имат правото на избор при кой  техен колега да е детето) и т.н променят картинката с подредбата.  И не на последно място, писали сме го и назад, колкото и фиксирани да са паралелка -учител, историята познава размествания. Спомням си година, в която миналогодишният преподавател на А клас беше  с Ж клас.  Тоест колкото и да смятате кой къде ще е, едва ли ще нацелите, истината ще е ясна чак на 14.09. Дотогава - заслужено хубаво лято на децата и на Вас, техните родители!

# 1 333
И ние се записваме в темата. С малко  тъга / макар че, не си признаваме/ се сбогувахме още на 15.6 със СМГ.
Въпреки анкетата, която  не си спестих и дадох да се прочете, синът ми избра 91 НЕГ. Ние подкрепихме неговия избор. Дано да е за добре.
Целта е C1 английски и немски,  да не се откъсваме от добрата математика / с уроци/ и малкооо руски.
Благодаря на всички момичета, които пишат тук. Надявам се темата да  е все така полезна и за нас- новопристигналите.

Един страничен въпрос - възможно ли след разпределението по класове, ученикът да бъде преместен, ако в неговия клас има деца с които не иска да бъде?

# 1 334
И забравих  да напиша  , че освен немския , който иска да научи, в гимназията според него има мнооого красиви момичета. Вече бил  набелязал няколко. Кои са те - ще разберем по - късно Wink

Общи условия

Активация на акаунт