91 НЕГ - информация

• 249 824
  • 1 378
  •   1
Отговори
# 1 305
  • София
liani, Master  bouquet
19-20 точки ми се струват недостижими, но борбата продължава;-)

# 1 306
И на мен ми се струват недостижими 19-20 точки за устния изпит, но ще видим..... А ние дори не искаме лайстунг, просто се явихме на изпит за тренировка. И детето продължава да е раздвоено от разнопосчните мнения на ученици от горните класове и от двата вида паралелки. Аз незнам какво да кажа......

# 1 307
  • София
Кога излизат резултатите от устния?

# 1 308
  • дядовата ръкавичка
Дъщеря ми каза - в сряда.

# 1 309
Приета съм в нег.Някой друг?   Grinning newsm78

# 1 310
  • София
В седмокласнта тема има много похвалили се с прием в НЕГ Simple Smile Честито, Слънчо. Хубави 5 години в гимназията!

# 1 311
Децата казаха, че резултатите от устния изпит излизат сега в 17 ч. на 27-ми.

# 1 312
  • София
Резултатите от изпита за лайстунг ще  излязат последно в четвъртък в 17 часа.Така разбрах от моя информатор-;))))
Добре дошъл, Слънчо в темата  за НЕГ.И сега започвай да се наслаждаваш на лятото-;)))
Русалке, много ми стана мило как винаги посрещаш новодошлите в темата!......и си спомних миналогодишните ни вълнения......

# 1 313
  • София
Чернооко, така е редно Hug, нека родителите на приетите деца се почувстват уютно тук (макар понякога да има пререкания, но точно те правят темата по-истинска), нека и самите деца се  почувстват приветствани от майките/татковците на каки и батковци в училището. Докарали са го дотук, положили са усилията, последните са били възнаградени, най-естественото е  да им пожелаем след време да кажат, че това си е тяхното училище, с плюсовете и минусите му. Grinning

Късмет и на осмокласниците, дано желаещите да бъдат приети в лайстунг се радват  след броени дни  толкова колкото зайците.

И един въпрос към родителите на по-големите (10 клас). Има ли деца, избрали профил мат/информатика? Защо след попълването на 1-вото заявление се попълва сега и второ? Не че това по някакъв начин ми пречи, но ми стана любопитно.

Последна редакция: вт, 27 юни 2017, 18:38 от пенсионирана русалка

# 1 314
  • дядовата ръкавичка
Русалке, второто заявление било за два допълнителни часа математика. Не съм го виждала, баща му го бил подписал.

Странно ми е, че резултатите за лайстунг ще излязат чак в четвъртък вечерта. Ако има отказали се кога ще попълват незаетите места. В крайна сметка петък е последният учебен ден.

Поздравления за приетите деца! Дано годините им в НЕГ бъдат приятни и ползотворни!

# 1 315
  • България
Благодаря за приема!  Hug
Утре ще записвам младежа.

# 1 316
  • София
Благодаря за приема!  Hug
Утре ще записвам младежа.
Софи, честито на младежа! Grinning
Айяла, мерси Simple Smile  Значи ще пада решаване с допълнителни часове, няма лошо Mr. Green

# 1 317
Благодаря на пишещите тук за стойностната информация, която споделят! Русалка, особено големи благодарности bouquet
И ние сме приети. 
Искахме утре да се запишем, но се озадачихме от искането за отпусно удостоверение.
Изпратих следобяд тийна до старото училище, където секретарката сериозно му обясни, че ще й трябват 3 дни, за да го издаде. Rolling Eyes Shocked
Тъй като трябва да пътува, мисля утре все пак да се пробваме с отварянето в 8:30 без този документ, въпреки, че ясно е написано, че го искат... Вие имате ли го този документ от старото училище?
Не успях да звънна в училището да попитам - имате ли представа дали детето трябва да присъства на записването ?
Благодаря!

# 1 318
Аз поне записах без дъщеря ми да идва с мен. Обясниха ми (в НЕГ), че отпусното може да се занесе и на по-късен етап. Това преди две години.

Последна редакция: ср, 28 юни 2017, 10:01 от chervenokoska_2

# 1 319
  • България
Вчера тийнът ходи в старото училище и там му казаха, че ще му дадат отпусно СЛЕД записване в новото. Междувременно, на сайта на НЕГ добавиха, че го искат на по-късен етап.

Общи условия

Активация на акаунт