Сложих чантата на рамо , ето тръгвам вече , мамо ! - Клюки - 55

• 22 828
  • 749
  •   1
Отговори

По вода да им върви !  newsm10
Успех на всички деца ! Hug Hug Hug

# 1
много хубаво заглавие, благодарим Happy  Heart Eyes  bouquet
Моята  първокласничка е спокойна и невъзмутима както винаги, а на  майка и  корема  от сега е свит какво следва след  понеделник, но аз съм си такава  Crazy Blush
Късметлийски  петък 13-ти на всички  Hug

# 2
благодарим за темата Simple Smile на всички ученици успех , а аз ще имам още едно детенце - лабрадорче на 2 месеца  Heart Eyes

# 3
И аз се записвам при вас. Заглавието е много готино. Моята щерка и тя тръгва тази година за първи път, но на градина.

Хубав ден   bouquet

# 4
  • София
Мерси, Хепи, за новата тема. Да им е по вода учението на децата!  bouquet

# 5
Страхотно име на темата, Хепи   bouquet
Marry Djane, да покажеш кутрето! И аз искам, ама не ми стиска  Laughing

# 6
http://prikachi.com/images/604/6557604M.jpg  обаче в понеделник ще ми го донесат  Cry няма да мога да спя от нетърпение

# 7
Lady luck , добре дошла ! Hug

Мери , помислих , че ти ще имаш бебе ! Crazy Нали с БНД ще се събирате . Wink
И моята щерка иска куче , но няма да я огрее . Sunglasses Поне не още . Имам опит с нейните домашни любимци , все аз ги гледам . Wink
Иначе вече си знаем класната и класа . С въодушевление ми разказа , което е добре . Peace
Казали да приготвим 200 лв. за учебници и помагала . Аз също за такава сума се бях подготвила .
И програма имат . Дано и желание за учене да има ! Grinning

# 8
Обожавам лабрадорите. Бих искала и аз едно, ама да стои все бебенце.

# 9
  • София
Браво за новата тема. Този път ме изпреварихте  Hug Hug

# 10
  • София
Мери, честито кученце! Събери сили за следващите месеци да чистиш напишкано и сутрин да не стъпиш в "мините" на кученце. Много са сладки кучовете като са малки, но хигиенните им навици ме потрисат и повече не бих си го причинила.

Хепи, много добре, че девойката е въодушевена от новия клас! Успех!   bouquet
Щото моята никак не е воъдушевена от идеята - обратно в училище... ooooh!

# 11
Страхотно заглавие.
Marry Djane, честито ти двумесечниче. Много сладка и умна порода.

# 12
Казали да приготвим 200 лв. за учебници и помагала . Аз също за такава сума се бях подготвила .
И програма имат . Дано и желание за учене да има ! Grinning

200 лева? В частно училище ли ще учи? Нали учебниците са безплатни? Моята дъщеря ще е в първи клас и за учебни помагала събираме по 38. Наистина ми е любопитно защо 200 лева:) Или твоето детенце е по-голямо и няма безплатни учебници?

Иначе по темата - много ми хареса и на мен заглавието. И аз ще си имам първокласничка и ми е свито всичко:) Как ли ще е в училище, всичко ще бъде ли наред.. ей такова шашнато ми е..  Mr. Green

# 13
Иначе по темата - много ми хареса и на мен заглавието. И аз ще си имам първокласничка и ми е свито всичко:) Как ли ще е в училище, всичко ще бъде ли наред.. ей такова шашнато ми е..  Mr. Green
of 7-ми клас учебниците са безплатни. само помагалата и тетрадките се заплащат.

пп. а по темата за пиенето ... ами тук всите моми къркат. погледни старите теми. цяло лято само за пиене говорят (и го правят). и най-важното ... в дадено заведение пият по веднъж, не повтарят.
ако не се сетиш защо ще ти подскажа  hahaha

# 14
http://prikachi.com/images/604/6557604M.jpg  обаче в понеделник ще ми го донесат  Cry няма да мога да спя от нетърпение

Олееее, бонбони! Но наистина си има много грижа по кутретата.  Grinning

Аз затова съм с котка и папагал Simple Smile Милата Суши само гледа Рио и се облизва- ама буквално се облизва и преглъща  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт