Сложих чантата на рамо , ето тръгвам вече , мамо ! - Клюки - 55

• 23 037
  • 749
  •   1
Отговори
# 195
  • На остров
Ето ме, Хепи  Hug, благодаря разчуства ме че някой ми стиска палци от толкова далече Heart Eyes, искрено благодаря. Не знам дали съм го взела постарах се писах писах пък то ще се разбере след 3 седмици, но залагам големи надежди, педантични са материала е много, а аз губя точки и за всяка грешка, както и да е има винаги поправка  Sunglasses.

Шамс мила честито Hug, няма по хубаво от това да си имаш девойка Heart Eyes! Много споделени моменти и много семейно щастие Ви желая  bouquet!

Вал чакам те аз да се похвалиш с лентичка Heart Eyes!

# 196
Нашия БНД си купил телефон за 600лв, децата ходиха за малко при него тази вечер. Хвалил се.. и им дал по 2лв. Малкия няма и най- обикновен телефон даже, ама кой да се сети за детето си. То е грижа на майката. А на бащата грижата е да води дела за намаляване на издръжката.

# 197
Нашия БНД си купил телефон за 600лв, децата ходиха за малко при него тази вечер. Хвалил се.. и им дал по 2лв. Малкия няма и най- обикновен телефон даже, ама кой да се сети за детето си. То е грижа на майката. А на бащата грижата е да води дела за намаляване на издръжката.
абе няма ли един ТИР да мине отгоре им на такива че и назад да даде  после ...........

# 198
Мери ! Hug
Защо си така , в черни краски ? Rolling Eyes

Добър ден !  Wink

За трепане са БНД-тата , ама какво да правим ?! Twisted Evil
Нашият пак чака последният ден , за да преведе космическата сума от 120 лв.
До момента съм дала 440 , а имам още колко неща , РС не е минала ...
Идиоти ! #Cussing out #Cussing out

# 199
  • На остров
Привет,

Съчувствам ви Хепи и Кат, но гледайте от добрата страна на нещата, все пак плащат издръжка има много такива, които не плащат и въобще не си виждат децата.

Мери и аз мисля, че не е хубаво да се пожелават такива неща Peace.

имаме ли снимки на бебката Heart Eyes

# 200
абе няма ли един ТИР да мине отгоре им на такива че и назад да даде  после ...........

Подкрепям с две ръце, как може такава безотговорност.......

# 201

преди известно време не се ли похвали  , че бившия ти подари някакъв телефон (скъпичък)  newsm78

# 202

преди известно време не се ли похвали  , че бившия ти подари някакъв телефон (скъпичък)  newsm78
Май и аз имам подобен спомен, и пръстен и беше подарявал.

# 203
Че той и предложение за брак й направи , ама какво общо има с БНД-то на Кат ? newsm78

# 204
няма общо с чужди мъже. относно изказването и припомням какво и се случи. тогава не пожела ТИР да мине през бившия заради покупката на телефон , а сега го пожелава от все сърце само че на друг мъж , но пак за покупката на телефон.  та за това се обадих. иначе е хубаво да получаваш   Laughing

# 205
телефонче , 3 пръстена ,2 кулиенца и 5 пъти предложения за брак от както се познаваме И КВОООО  това не го прави добър човек и баща ,и още ще купува , решила съм този когато го хвана на кеф , тогава да го изцеждам  newsm48 който ще да ме съди , но така съм преценила и така правя  bowuu

# 206
Аз на моя не му желая нищо лошо (освен в моменти, когато съм му хипер ядосана), но пък бързо ми минава. Тази вечер децата бяха при него, доволни бяха, хапнали нормална храна, държал се добре... и аз съм щастлива. Колко малко трябва понякога на една майка- просто добро отношение към децата.
Може би се е стреснал вчера- бяха ударили малкия с камък по главата  и аз му се обадих да ходим да се разправяме с родителите на въпросното дете. Странно как общия враг сплотява дори родители, които не се понасят  hahaha

# 207
телефонче , 3 пръстена ,2 кулиенца и 5 пъти предложения за брак от както се познаваме И КВОООО  това не го прави добър човек и баща ,и още ще купува , решила съм този когато го хвана на кеф , тогава да го изцеждам  newsm48 който ще да ме съди , но така съм преценила и така правя  bowuu
така де ... твоя не го пращаш под ТИР-а защото получаваш облаги , а другите (чуждите мъже) за същото ....   женска му работа  Joy

# 208
да права си за последното и ние с БНД се хванахме да се разправяме с учителките заради случката с удара по ухото

# 209
  • София
Да поздравя Шамс и аз - да ти е жива и здрава момата и по-малко да реве!  Hug

Хепи, и аз така казвам понякога на дребната - ще отиде при БНД щом като не иска да се съобразявам с реда вкъщи  Crossing Arms То, не че той е залетял да я взима  Laughing
Засега девойката някак се е амбицирала да учи, дано я държи по-дълго!
 Praynig

Общи условия

Активация на акаунт