ОКТОМВРИЙКИ - Тема 17

• 28 440
  • 737
  •   1
Отговори
# 240
Shushka, късмет ти желая и дано бебока да не иска да излиза по-рано Simple Smile
Пиши как е минал прегледа и успех!

# 241
  • София
Cacao et chocolat  Joy Яка тактика  Joy

Shushka, и аз това чета, че първата бременност коремът се смъква седмица-две преди раждането, а втората най-често чак по време на самото раждане бебете слиза в малкия таз. Но в края на краищата всяко правило си има изключения Simple Smile А защо до 19h на 30 септ искаш да изчака?

Билянка, стискам палци, че много напечено стана край теб. Още едно пазаруване на svetlina* и си родила  hahaha В рамките на шегата, разбира се - като дойде времето, тогава  Peace

# 242
Здравейте момичета!Много се извинявам,но нямах време да чета всички тези нови страници.Обърнах внимание,че някои от момичетата са родили,на които пожелавам от тук на татък само да ги радват и слушкат малките бебоци.
Аз днес бях на изследвания за секцио.Правиха ми кардиограма,вземаха ми кръв,консултация с кардиолог,с анестезиолог,подготовка на документите и така.Датата ми е 24.09.Казаха ми на 23 да отида само за запис на тоновете и на 24 сутринта да заминавам само с личен багаж-тоалетни принадлежности,за бебето нищо,само когато дойде време за изписване тогава дрешките,и така.Бебката ми не иска да се обръща,а вече е порастнала достатъчно и е малко вероятно.

# 243
... Още едно пазаруване на svetlina* и си родила  hahaha

Laughing Laughing Много моля Светлина да внимава и да се въздържа от покупки Laughing Laughing

# 244
crazy_mamche, мерси, ще се отчета непременно след прегледа.

julie.k, на 24 и на 30 септември имам много важни тестове по 5 часа (дали ставам за професията чиновник). Този на 30.09 е от 14 до 19 часа. Подготвям се за тях от месец и не ми се иска да трябва да звъня в последния момент, че съм родила неочаквано, защото не знам, дали ще  могат да ми предложат друга дата по изключение. Ако ме отсвирят трябва да чакам още една година, за да се явя, което за мен е прекалено много време. Ето затова се надявам искрено, беболината да ме изчака, ако пък толкоз бърза да излиза, то да е на 30.09 след 19 часа  Mr. Green

Светлина и аз я помолих като ще ходи на пазар да се обажда  Joy

# 245

Laughing Laughing Много моля Светлина да внимава и да се въздържа от покупки Laughing Laughing

Joy Joy Joy Joy Joy

# 246
  • София
Miss M, на едни познати момиченцето се казва Вая - много ми харесва Simple Smile
Име ние сме избрали отдавна, главно аз де  Mr. Green Не е на никой, но и няма такива изисквания от страна на родителите, много ги уважавам, но това за мен няма общо с кръщаване на дете, което е отделна личност.  Peace Името не е българско, лесно се чете и пише и е много мелодично и красиво Simple Smile Аз го харесвам повече от мъжа ми, но и аз съм на мнение, че освен, че жената ражда, мъжът дава цели 2 имена на бебето, нека поне първото да е право на майката (разбира се съгласувано). Нас никой от роднините не ни пита за името и така мисля, че е редно (за разлика от познати, които не спират да любопитстват) Simple Smile

# 247
Първото ни детенце го кръстихме на таткото, второто ще го кръстим на моя дядо. Така съм решила, харесвам името, звучи добре, има си имен ден. Само мама си няма кръстено на нея внуче, но мъжките имена с нейната буква не ми звучат добре. Имаче племенника е кръстен на баща ми, а те с мама са с една и съща буква, така че все едно има и на нея кръстено внуче. На свекъра и свекървата също има кръстени внучета, и така отпадат от класацията. Но ще видим последно как ще го запише таткото(в болницата таткото отива да запише името на бебето с двете лични карти). Мисля, че няма да има изненади, макар много да иска да го кръстим на мама. Даже ми вкарваше чувство на вина, но аз казах на мама как съм решила да кръстим бебето и директно я попитах дали ще се сърди, ако не е с нейната буква. Тя каза да не се тревожа и да си го кръстим както искаме, и да не се съобразяваме с остарели традиции. Тогава се успокоих, и спрях да се притеснявам за името, спряхме и да го мислим.
А другата част от родата, постоянно подпитват как ще се казва бебето, обаче аз си мълча и ще има изненадани  Mr. Green.

# 248
Честито на Mariabel и Reni4ka! Много здраве и усмивки   bouquet
Ехе, бебвалежа наистина започва... не мога да повярвам. Моята дата за секцио е 26.09, съвсем, съвсем скоро, а имам чувството, че ще раждам след 1 година - както беше писал някой преди това ...

# 249

Joy Joy Joy Joy Joy
Laughing Въздържам се бе Joy Joy Joy Днеска съм купила само една нощница на пчелички, беше непланирано - колкото да получите киселини или болки в кръста, не да раждате Crazy

jane, абсолютно съм съгласна с теб по въпроса за името - две имена ги дава бащата ( третото е и от неговото семейство), аз ще кажа как да се казва. Който не е съгласен - а има такива за моя изненада, защото не очаквах някой да го прави на въпрос, да си роди бебе и да си го кръсти. Peace

# 250
svetlina* явно и само една нощница се брои Grinning

Тази сутрин в 12:01 се роди нашият син Валентин, нормално, тежи 3370гр и е висок 51 см!
Всичко с нас е наред, и ви пращаме много положително настроение!  Hug

# 251
     White_Orchid,честито синче! Да е много здрав и голям късметлия! Леле момченцата поведоха утвърдително,момиченцата все още се "коконясват" и си стоят на топличко.

# 252
  • София
 newsm44 smile3501 smile3525

Страхотноооо! Браво, много се радвам, White_Orchid , звучи чудесно! Да ви е жив и здрав момъкът и голям и силен да расте!

То от Шушката тръгна приказката за пазаруването, ама... Светлина, като тръгнеш да пазаруваш и за мен, може ли да е след още 1 седмица, да влезем в моята зодия - везни  rotfImbo
Shushka, успех на изпитите, ще изчака дотогава беболината!

Последна редакция: вт, 17 сеп 2013, 08:15 от julie.k

# 253
White_Orchid честито,да расте здраво и бвзгрижно!  smile3525
А на Светлина май наистина трябва да и се забранят покупките  Joy ,хихи.
Хубав ден,очертава се слънчев.

# 254
White_Orchid, честит син! Да сте здрави и бързо да се прибирате у дома!
Хайде така да бъде - да се появяват все по-доносени бебчетата!
Прекрасен и слънчев ден, момичета!

Общи условия

Активация на акаунт