ОКТОМВРИЙКИ - Тема 17

• 28 434
  • 737
  •   1
Отговори
# 255
White_Orchid, честит син! Да е здрав и да ви носи много радост!

svetlina*, от днес поне до първи октомври и за хляб да не си излязла дори!  WinkLaughing

# 256
White_Orchid честито,да расте здраво и бeзгрижно!   newsm51

# 257
Разбрах аз, че е имало покупки Laughing Joy

White orchid, честит син! Hug

# 258
White_Orchid, честит син!   bouquet  Да расте умно, добричко и послушно дете!
 Какво става бе момичета, не мога да заведа синчето до училище, че хоп бебче. Аз като знам какви стръмни стълби изкачвам, докато го заведа и се върна, ама грам контракция нямам и този път май ще пренося и ще си остана последната неродила от октомврийките  Laughing

# 259
  svetlina,ако ти се пазарува - др.седмица може да понапазаруваш и заради мен Wink

# 260
Svetlina*, ако искаш ще ти направим един график за покупки, и пари ще ти дадем Joy Joy Joy Wink

Ох, както си спях нормално, от няколко дни нещо ме гони безсъние. Снощи усетих въпросното "мравучкане" по краката, страшно неприятно ooooh! Tired

# 261
White_Orchid, честито бебче   bouquet  Да ти е здравичък, да расте щастливо и безгрижно дете за радост на мама и тати, а на теб желая бързо възстановяване Simple Smile

# 262
  • София
White_or.Честито ви синче-да е жив и здрав!Радвам се,че вс е минало добре.Направо им блазе на мамите,които са родили вече и си гушкат бебетата,макар че ме е шубе,а и по-добре да си спазваме реда по термин:-)
Вчера бях при доки и тяя каза да стискам още 2 седмици,края на септември пак ми изглежда рано,ама бебо  си знае.Днеска почвам да пера и ще гледам повече да почивам междувременно.Също я питах защо мисли,че скоро ще раждам-по ехограф излиза 2 седм.напред,имам контракции и е заел позиция-май това и бяха доводите.

# 263
  • София
White Orchid, честито бебе !!! Да е жив и здрав, много хубаво тръгна деня smile3525 newsm51  ylinfant newsm30 smile3504

# 264
White Orchid, честит ти мъж. много да те слуша

# 265
Ох, много хубаво ми става като отворя темата и видя, че се е родило следващото бебе!  Crazy

White_Orchid, честито! Здраво бебенце да расте и бързо възстановяване за теб!  Hug

# 266
White_Orchid, да ви е жив и здрав малкият юнак, а на теб бързо възстановяване   bouquet

Светлина, една нощница само, ама гледай какво става  Joy Ами желаещите да ти дават заявка освен, както сол е предложила  Mr. Green

# 267
Светлина, купи си нещо и за мен  Praynig моля ти се. вече нямам сили, да се раждат калпазаните. и са големи, и ще дишат сами

# 268
White_Orchid , честит син! Да ви е жив и здрав и много да ви радва   bouquet

# 269
White_Orchid Честито и от мен, много здраве на двама ви , щастие и късмет Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт