ОКТОМВРИЙКИ - Тема 17

• 28 422
  • 737
  •   1
Отговори
# 270

Честито на всички, които вече родиха. Много здраве, успешно възстановяване, дано бебчетата ви растат весели и здрави!

# 271
White_Orchid честито и от мен. Много поздрави и бързо възстановяване

Момичета, аз си броя от днес, че влизам в девети месец /защото си знам, че стана доста по-рано от изчисленият термин по ПРМ/, и от днес започнах с прането на дрешките. Само че няма да ми стигнат просторите, и най-вероятно утре ще продължа, а до края на седмицата да успея и да изгладя и да си напазарувам нещата за болницата, за да ми е спокойно. Сега свеки ми помогна да свали количката, кошницата и коритото от тавана, за да ги изпера и измия ииииииииии така. Започна се с последните приготовления преди съдбоносния момент.

# 272
White_Orchid Честито и от мен!!!  bouquet  bouquet
Аз утре влизам в деветия месец и се моля бебо да си стои още там на топло....
Някъде около 08.10-09.10 ще ми назначат секциото.След няколко дена имам среща с доктораи ще се реши.малко започвам да се притеснявам,но няма как лесно не се става майка  Simple Smile

# 273
White_Orchid, честито! Да ви е жив и здрав, много да ви радва, да ви слуша, да папка и да пълни памперса. На теб бързо възстановяване  Hug  bouquet

# 274
White_Orchid, честито бебче. Много здраве и щастие!

# 275
Честита радост , White_Orchid !   bouquet

# 276
White, Рали честито! Да са Ви живи и здрави дечицата, и бързо да се възстановите!

Аз, да дам отчет за вчерашния преглед: 34 г.с.,  BPD  и FL -нормални стойности за началото на седмицата, води -достатъчни, плацента- 2 ст., бебка се е обърнала. За миг видях личицето и ми стана толкова мило. Като разбра малката, че я наблюдаваме, бързо се скри с ръчички. Party

Това, което ме притеснява е горната граница на кръвното, цяла седмица варира м/у 135-145/90. Док., каза че е опасно над 150/100 и тогава да тичам към болницата,  да се следя с апарат какви са границите. Нямам апарат и никога не съм следяла кръвно,  сега ми е мн. странно #Crazy

За имената, момичета след дълго умуване за името Анна -Мария, болшинството не го одобри и някак се почувствахме "нежелани", разбирате ме... Дадох списък с имена, които ми харесват и вече никой не изрази мнение. Та с баща ми, /искам на него да го кръстя, мило ми е и обичам традициите/, поговорихме и само за 1 мин. сондирахме мнение и избрахме име, без да се консултираме с околните.
Свеки / на нея е кръстен синът ми, първата буква де/, каза... ама то, ако се роди на празник тр. да си носи името, с което си е дошло. И чака да пренося-/ноември/, та да го кръстя на ММ Joy

# 277
Честито и от мен!   bouquet Hug

Изнервих се аз със тази бременност от август насам Thinking
Снощи не съм особенно доволна от прегледа. Внимание естествено бе отделено на проблема със шийката, но бебето изобщо не го и погледна. Толкова, колкото да види пулса и айде...
Има някакво разширение, матката контрахирана, плода ниско абе не е особенно розово положението та... увеличи ми дозата на магнезий и прогестерон + едно лекарство против контракции, за което бях предупредена че ускорява пулса и има нежелани реакции като сърцебиене и разни други екстри, които хич не ми се понравиха.
Увеличен броя на микробите в урината, айде и антибиотик и изобщо това за човек, който лекарства не пие ми подейства изключително подтискащо.

Оплаках се  Naughty
Сега ще си напрявя преценката, но предпочитам повечето лежане пред тъпкането с лекарства и вярвам че две седмици още ще издържа. При навършени 36 ще съм направо много щастлива  Wink 

# 278
White_Orchid,честито!Да ти е живо и здраво бебчето и много да ви радва   bouquet

Аз на 19.09 съм за последно при доки.Трябва само да си взема изследванията от вагиналният секрет.Надявам се,че всичко ще е наред Praynig
Днес отново съм подхванала пералнята и явно цял ден няма да я оставя намира.Мислех,че повече няма да гладя и да подреждам,ноо познати родили миналата година ми донесоха три чанти със дрешки.Сега само като си помисля,че още съм без дъска за гладене ми се завива свят  Laughing Нямам и място къде да прибирам и днес ще чакам таткото да се прибере от работа и да отидем за шкаф.Друг е въпросът къде ще го слагам и него  Wink

# 279
Mariabel, Reni4ka, White_Orchid Честити бебенца   bouquet Hug newsm32

Да са ви живи и здрави и да растат много щастливи,обичани и обичащи  Heart Eyes

Само момченца за сега Simple Smile

# 280
При мен се появи някаква кашлица, дано не е вирус Tired Позивите ми за повръщане зачестяват, миризмите зверски ме дразнят, киселините се вихрят с пълна сила, а за капак не мога да спя нощем и от два дни през деня съм като парцал Tired Уф, оплаках се Mr. Green Искам си предишното аз вече, това заспалото и дебелото аз не ми харесва Joy Joy

Да ви разведря с една великолепна жена! На 47, в девети месец, на концерт на Earth wind and Fire.
Скрит текст:

# 281
  • гр. София
White_Orchid Честита ви рожба, да сте живи и здрави Simple Smile

# 282
White Orchid, честито  bouquet Пожелавам ти много прекрасни мигове с малкото човече, бързо възстановяване и гушкане вкъщи Grinning

# 283

White_Orchid Честит син бъдете живи и здрави ! Аз какво да кажа за себе си само лежа и лежа и лежа полудявам вечеееееееее Crazy Чудя се да хвана пак да препера дрешките ли  newsm78 струва ми се че вече се позакрепихме с беба и мога да си позволя да пошетам малко.Тая бременност  ми се стори безкрайна времето хич не минава

# 284
Биляна, да не би и на теб да са ти изписали гинипрал? Още не съм решила напълно дали да го почвам, защото контракциите миналата седмица наистина бяха много, но се бях поуморила. Сега ще почивам повечко и ще си пия голямата доза магнерот/дето все се опитвам да спестя някое хапче/+ но шпа, че днес като пробвах едно хапче гинипрал - е няма такова треперене и сърцебиене Sick стреснах се. Не ми се иска да пия бетаблокери - мн.кофти звучатт листовките. Ох, а чак в петък ще си видя лекарката, но до тогава май само на магнезий ще го карам, че ме е страх. Казват, че е много добро за контракции, ама е мн.тежко и при спирането също се появявало сърцебиене...а бебо и той не го харееса, май- разбунтува се Blush
Иначе днес минах на очния, разширяваха зениците, глега ме и каза - няма проблем да си родиш нормално Grinning сега остава и АГто да е съгласна и най-вече - да избутаме до девети месец все пак!
Сол, много е готина, да newsm68

Общи условия

Активация на акаунт