ОКТОМВРИЙКИ - Тема 17

• 28 421
  • 737
  •   1
Отговори
# 285

Тая бременност  ми се стори безкрайна времето хич не минава

И при мен е същото, втората явно е такава. Хем последните 4 месеца съм все в движение, пътувам, поработвам, виждам се с много хора, забавлявам се, но пак минава бавно. Притеснявам се повече, влизам в излишни детайли, анализирам много, все едно не съм аз, много странно. Rolling Eyes

# 286
Честито White_Orchid- бързо възстановяване и всичко най-хубаво за малкия Валентин  Hug

# 287
Честито бебче и от мен!  Hug  Flutter

# 288
  • London
white orchid честито бебче! И много хубаво име (аз също мисля да го използвам  Wink пожелавам ти бързо възстановяване и щастливи мигове с бебчо.

Ааа Halle berry... В момента единствената бременна която е на повече години от мен  Mr. Green самоче аз се отказах да ходя на концерт на Soundgarden другата седмица, така че тя определено ме бие..

# 289
Още една мама - lgeorgieva (термин 5.10) е родила на 14ти сутринта - бебе Лазар smile3501 3150 /49см
  bouquet Да са живи и здрави!

# 290
Честита радост на lgeorgieva! Живи и здрави!

Нещо се объркаха месеците и термините яко  Joy

Моята бременност пък мина като миг, не я осетих този път, а първата ми се струваше години. В действителност чак миналата седмица на инфо-вечерта в болницата осъзнах, че ще раждам. До тогава някак машинално вършех всичко около бебока  Thinking

# 291
честито на всички родили мами .... smile3504 smile3504 smile3504 smile3504 smile3504

# 292
Олелееееее много хубави новини става ми все по гъделичково в стомаха  като влизам и чета за новопоявилите се бебоци ЧЕСТИТО и на мама  lgeorgieva .И браво за все хубавите български именца където сте им дали на бъдещите зетьове  Mr. Green Имам и друго наблюдение може да прозвучи малко ..... за което се извинявам ама тея дет все се жалим че нещо ни има и ни наболява още стискаме кълки а вижте родилите мами направо БРАВО  Mr. Green

# 293
lgeorgieva, честито бебче   bouquet  да сте здрави и бързо да си се прибирате в къщи  1crib

# 294
Честито и от мен на White Orchid и Igeorgieva да са живи и здрави бебоците и да се прибират вкъщи по скоро.
Забелязвате ли че юнаците много бързат newsm78 ? Вече са цели 5 бройки

Последна редакция: вт, 17 сеп 2013, 18:45 от Danitoo83

# 295
lgeorgieva, честито! Да сте живи и здрави! Няма как да нямам сантимент към името, нали и моят юнак го носи. Много късмет!!!!

Момичета, утре влизам в болница заради високото кръвно въпреки, че нямам отоци. Искаха да ме приемат още днес, но ми е толкова стресиращо, чувствам се добре, като изключим две-три неразположения за 10 мин.-бучене в ушите, леко замайване, кратко е и бързо отшумява. Наистина не искам да влизам Embarassed Днес на консултацията, обаче категорично казаха "за хоспитализация".
В най-добрия случай, след като установят, че нямам проблем с изследванията /кръв и урина/, ще стоя 3 дни. Другият случай не се коментираше, но се спомена за по-ранно раждане, което хич не ми допада...  Embarassed

Вярно втората бременност е по-натоварваща психически!  baby_neutral

# 296
Честито на родилите мами , да са ви живи и здрави момченцата и много да ви радват.

И аз да се оплача по-цял ден лежа и спя , чуствам се като срастнала с леглото и на всичкото отгоре всичко ме боли ... а да не говорим , че се чуствам като годзила  Joy Joy Joy искам си моето АЗ  Laughing.

# 297
Лазар да е жив и здрав, а igeorgieva - горда майка на юнак!   bouquet

# 298
Честита рожба и на igeorgieva   bouquet !Темата се пълни с бебчовци малко по малко.

Честито на родилите мами , да са ви живи и здрави момченцата и много да ви радват.

И аз да се оплача по-цял ден лежа и спя , чуствам се като срастнала с леглото и на всичкото отгоре всичко ме боли ... а да не говорим , че се чуствам като годзила  Joy Joy Joy искам си моето АЗ  Laughing.

И на мен ми е едно такова лежернооо,но пък немога да си позволя да лежа много,заради един нерв,който се оказа притиснат от беба и затова са ми болките в крака като лежа.Ама в замяна пък съм се настанила на един страшно удобен стол,с вдигнати крака и ми е супер.Няма го само сервитьора да ме обслужва  Joy .
Ще се възползвам максимално от тези последни моменти,че после  Crazy .

# 299
White_Orchid, lgeorgieva честито! Бързо възстановяване и да се прибирате у дома да се гушкате!
Бебевалежа започна и ми става едно такова хубаво.
Аз последните вечери съм се притеснила, че няма да си дочакам датата за секциото, всяка нощ са едни контракции, едно чудо. Шашкам половинката всяка нощ, че ще ме кара, а пък контракциите нито се усилват, нито учестяват, само боли и стяга. Сутринта като стана от леглото, все едно нищо няма - цял ден спокойствие. Ходя като цапната втори ден вече, постоянно ми се спи. И багажа за родилното приготвих дори на един куп, ако се наложи по спешност ще го пълня в сакчето.
Спокойна нощ на всички! Дали ще има утре изненада.......

Общи условия

Активация на акаунт