ОКТОМВРИЙКИ - Тема 17

• 28 478
  • 737
  •   1
Отговори
# 390
Честити бебчета на всички родили мами! Емма, стискам палци всичко да е наред.

Аз се занимавам с последни приготовления. Вчера ходих до болницата, запознах се с анестезиолога, даже не ми хрумна да попитам пробите за алергия дали не минават през ЗК /платих си ги/.
Стискайте палци утре влизам в болница за планово секцио.

# 391
Акулска стръв Стискаме палци всичко да мине нормално  Hug

# 392
Винаги съм се чудила що за изроди има в бели престилки. На емма не й стигат всичките притеснения, ами и да й правят изречения за спешното секцио.....
Акулска стръв и от мен стиснати палчета. Дано всичко мине нормално и живи и здрави да се гушкате.

# 393
Ема, честита рожба. Нека ти е жив и здрав! Стискам палци бързо да се установи, откъде идва тази инфекция и да идват спокойни дни. Добре, че си била в болница и обстоятелствата са се стекли по-възможно най-удачния начин. Скоро ще се гушкате с малкия мъж и всичко ще е наред  Hug

Акулска стръв, стискаме и на теб палци, да мине по вода секциото.

Абе вас как ви преглеждат, та имате болки след преглед  newsm78 Мен всеки път ме преглеждат и опипват шийката, дали не се е скъсила или омекнала, но никога не съм имала болки след това. Снахи като ни бяха на гости и я водих при моя гиньо не усети даже, че са я прегледали  Laughing

# 394
emma666 Честит син  бъдете живи и здрави   bouquet  Аз в началото бях напръщяла  и имах коластра но сега нищо и гърдите ми едни меки никакви като печени белени чушки но здраве да е и нищо да няма пак ще се отгледаме  Wink трябва да сме оптимисти

# 395
Emma, честито! Нека ти е здравичък, бързо да се установи от къде идва гадната инфекция и да я овладеят, а за отношението на лекарите няма какво да говорим! Стискай зъбки и се моли! Всичко ще бъде наред, просто ще отнеме малко повече време Simple Smile Опитай се да си спокойна и наистина, ако все пак имаш кърма изцеждай я, така хем няма да имаш проблем, хем после може и да си кърмиш, знае ли човек! Но всичко е Божа работа не се притеснявай излишно, ще бъдете здрави скоро и двамата Simple Smile И скоро в къщи да се гушкате Simple Smile

# 396
Ема ,честито ви бебче! Да е живо и здраво! На теб пожелавам бързо оздравяване! Hug

# 397
  • Пловдив
Emma, честито

# 398
  • София
Акулска стръв, стискам палци за утре, всичко да мине бързо и безпроблемно и да гушкаш малкото бебе  Hug Бързо да се възстановиш и да ни зарадваш с хубави новини и разказ за раждането   bouquet

# 399
emma666, честито! Да ви е жив и здрав малкият Виктор! На теб - бързо възстановяване!

Акулска стръв, стискам палци да мине успешно!

# 400

За всички, които се интересуват - в магазините Хиполенд продават подобни органайзери за креватче: http://www.sweetbabybedding.co.uk/Product/BlueBaloonsBabyCotTidy
Специално в магазина в Сердика център в София има. Не помня цената, но беше нормална.

Освен това в Н&М има нелоши памучни сутиени за кърмачки - 2 бр. (черен + бял) за 24,90. лв.

# 401
Акулска стръв, стискам палци. Всичко да мине леко и безаварийно! Пък после да разкажеш.

Като ви чета, че ви преглеждат отдолу за състоянието на шийката... Мен до сега само веднъж са ме проверявали за т. нар. разкритие, но имах оплаквания тогава.
Аз от днес съм в 38 гес. с. - брррррр......и съм хем newsm44, хем така  #Shocked
Вече съм изперкала, всеки път като отида до тоалетна и проверявам за тази пуста тапа  no

# 402
emma666 - честито! Да ви е жив и здрав Виктор и бързо да се оправяте и да се прибирате в къщи.
Catalonia, дано си постои бебчо поне още 2-3 седмици, че ни е рано!
Акулска кръв, стискам палци!

# 403
Мен пък досега не са ме гледали нито за разкритие, нито са ми казали каква степен на зрялост ми е плацентата...  newsm78 В края на 34-та седмица съм.

# 404
Влизам да дам отчет. Док каза, че до изпита най-вероятно няма да родя  Mr. Green Засега шийката не е зряла и всичко е затворено. Иначе бебока се е смъкнал малко, ама все още не е в таза и ако ми се пукнат водите трябва да легна веднага и да ме транспортират легнала до болницата. Болките вечер и натиска са от опитите да се спусне още надолу. Питах го за чая от малинови листа, каза да си купя и да пия след изпита, нямало да навреди в никакъв случай. Като му разказах, как ми става от хапчетата желязо, каза да не ги вземам, защото не ми понасят и няма смисъл. Сок от червено цвекло поне по чаша на ден 400-500 мл било също достатъчно. Аз така и правя де и ми се е вдигнал малко хемоглобинът дори. За две седмици съм качила 1,5 кг  ooooh! Обаче да ви кажа, лицето ми от ден на ден подпухва. Май задържам повечко вода.
Взеха ми днес секрет за стрептококи, защото били много опасни при спонтанно раждане. Тук се прави задължително между 35 и 37 седмица. В случай на позитивен тест, трябва да ми вливат антибиотик по време на раждането, иначе заразяване на бебето можело да е с фатален изход. Ще видим другата седмица резултата.
Всичко питах, а за гърдите забравих  Laughing Ама днес не ме болят и нищо не тече....хормони. Нали друг ми е дертът  Joy В крайна сметка докито каза да стискам кълки до 30.09., че за бебока ще е по-добре. Иначе вече е към 47 см и 2600 гр. Преди гледаше надясно, а сега наляво, но е в чудесна позиция за излизане. Мине ли 30.09. започвам с дългите разходки  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт