ОКТОМВРИЙКИ - Тема 17

• 28 412
  • 737
  •   1
Отговори
# 510
Аз за разходки мисля да ползвам от тези пелени с копчетата,които стават и на чувалче,поне ще съм спокойна,че беба е опакована правилно  Wink

# 511
На мен пък ми се случи да купувам пак от H&M 2 поли за бременни, едната беше за 15 лв, другата - със стар етикет, примерно 25 лв да е била, не помня точно. На касата обърнах внимание, че би следвало и втората пола да е намалена, но не е отразено на етикета (касовият апарат също показа 25 лв и щях да я върна) - момичето провери, и се е оказа, че е за 10 лв. В случая беше в моя полза, но явно около промоциите им се случват пропуски в правилното етикиране?
Да бе, защо все тези "пропуски" са в тяхна полза? Много са некоректни и в големите магазини и в кварталните бакалии. Вчера една от касиерките в Била ме излъга с някакви стотинки в рестото. Не можах да повярвам, ама явно ще трябва да си отваряме очите навсякъде.

# 512
Каталония и аз съм го харесала,и мисля да го взема за 2-3 мес понеже то си е доста дебело за зимата..

# 513
И аз за зимата ще го взимам, затова може да го отложа и по-късно да го взема хем да съм сигурна в размера  Peace .

# 514
На мен ми подариха абсолютно същото гащеризонче на Н&М, размер 0-3 месеца. Според мен не става чак за зимата, а е по-скоро за есенно време. Много е мекичко, но си е само нещо като по-дебел плюш с тънка памучна подплата. За зимата по-скоро бих ползвала от по-дебелите "космонавти"/"ескимоси".

# 515
И според мен тези на H&M  са тънички, освен ако не е увито с още нещо бебчето за зима никак не го виждам Simple Smile Аз май  днес влизам в 9ти месец  newsm78

# 516
Херцогиня фон Дж-то ,да са ти живи и здрави бебоците !    bouquet

# 517
Херцогинъо, честити рожби и от мен! Живи и здрави да са ви и винаги само радости да ви носят!  bouquet

# 518
Херцогиня фон дж- то , честити юнаци и от мен !

# 519
Аз съм накупила дрешки за вкъщи и оня ден ходихме с моя мъж да купуваме още неща но в магазина решихме да накупим неща за излизане след като видим въшко , че така една моя приятелка беше накупила много дрехи и накрая се оказа , че синковеца и е бая едричък и се наложи да купува нови неща. А това костюмче от H&M е супер сладуресто.

Херцогиньо честита двойна радост , да са ти живи и здрави малките юнаци !

# 520
Момичета глобулите се казват "ЦИКАТРИДИНА" - пише, че са натриева сол на хиалуронова киселина, което спомага за еластичността на тъканите, подпомага заздравяване след раждане, при атрофия и дистрофия на вагиналната лигавица и т.н. - може да прочетете листовката и да се консултирате с вашите лекари за това. Аз си ги взех и ще ги слагам до раждането - пък да видим какъв ефект ще имат.

Аз също го гледах това - но хем е тънко само с него да бъде, хем ми се струва дебело за вътре и в общи линиии ми се струва, че ще е непрактично. Иначе аз исках да си взема обикновенни ватирани гащеризончета /които даже ги водят пижамки/, за в къщи. Но вчера в HM взех само едно размер 56. От баткото имам 3-4 такива, и ще изчакам, за да видя какъв размер ще ми трябват и ще си купя допълнително.

Последна редакция: сб, 21 сеп 2013, 17:32 от krasy_alex

# 521
Гащеризончето на Н&М е за обличане върху дрешките при излизане навън, като якенце. Не е за вкъщи.
Аз за вкъщи съм взела ватирани и плюшени гащиризони, ако е студено.

Последна редакция: сб, 21 сеп 2013, 19:48 от Шминки

# 522
Гащеризончето на Н&М е за обличане върху дрешките при излизане навън, като якенце. Не е за вкъщи.
Аз за вкъщи съм взела ватирани и велурени гащеризони, ако е студено.

Велурени едва ли, по-скоро плюшени Wink На мен най-полезни за вкъщи ми бяха средно дебелите памучни и плюшените.

# 523
krasi_alex, много интересни неща пише за тези свещички. В Германия се казват Vulniphan (за заинтересованите). Ще питам док тази седмица, какво ще каже за тях. Иначе пише, че за след раждането ги дават, за по-бързо зарастване на епитела и против сухотата. Мерси много, че сподели, може пък наистина да има полза от тях. Щом няма странични ефекти и са изцяло на растителна основа  newsm10

Аз съм готова с всичко за бебока, само още се чудя космонавт ли да вземам или отделно ръкавици с яке, защото не знам, дали ще се наложи и нова количка за породени или не, ама ще го измъдря до другата седмица.

# 524
Момичета,много от вас пазаруват и онлайн,а дали можете да споделите мнение за марките Carter's и Gymboree,че съм набелязала някои неща,но ми се иска второ мнение относно качеството.

Общи условия

Активация на акаунт