ОКТОМВРИЙКИ - Тема 17

• 28 405
  • 737
  •   1
Отговори
# 525
Херцогиньо, честита ти двойна радост!   bouquet baby_neutral

# 526
ЦИКАТРИДИНА имат и свещички за хемороиди, които наистина помагат  newsm10

# 527
Херцогиньо,честита двойна радост,живи и здрави и бързо възстановяване ти пожелавам  bouquet

# 528
Гащеризончето на Н&М е за обличане върху дрешките при излизане навън, като якенце. Не е за вкъщи.
Аз за вкъщи съм взела ватирани и плюшени гащиризони, ако е студено.

Да, но не е достатъчно дебело за студените зимни дни - поне според мен.

# 529
За есенно време е, тънко е за зима.

# 530
В ибей мисля бях засичала подобни,много са сладурски.Една приятелка беше купила тигърче за сина и и малкия беше много забавен облечен в него.

# 531
А утре ще си взимам нов телефон, чанта за родилното, хавлии за мене и бебо, така че не знам какво ще заваря като вляза.
...
Херцогиньо, при тебе понеже е тежката артилерия, ако много държиш, ще пазарувам за теб, но според мен стискай зъби още малко. Party

Херцогиньо
, подготвяй направо багажчето за утре Laughing Wink

Добре, кажете, не съм ли медиум  Laughing
Херцогиньо, честитоооооооооооо! Чакаме новини от първо лице! Flutter
Laughing Laughing LaughingБожкее, какво станало!
Херцогиньо, честити близнаци!
А другите да му мислят, предстои ми количка да си взимам Mr. Green

# 532
Офффф момичета с тези киселени ще се мре на края. Просто вече не се издържа - сега се събудих от адско гадене и за пръв път през тази бременност повръщах - и то от киселините  Sick Няма такъв кошмар. Айде да свършва по-бързо, че ............... всичко друго понасям, но това не мога - просто не мога да повръщам по принцип и имам чувството, че се задушавам и ще умраааааа  #Cussing out

# 533
Добро утро момичета, малко ни остана трябва да се държим мъжката, заслужава си  newsm32. И аз от няколко дена се събуждам със силно главоболие и ми е много кофти, ама ще търпя - вариант нямам за сега Simple Smile Та да се върна на това, което искам да ви питам, ама не се смейте..много. Понеже започвам да гладя дрешките на бебчо и се замислих тези дето са нещо като от плюш и те се гладят, нали, а за одеалцето май не би следвало да се глади, че ще го изгоря и то е мекичко.  newsm78 Аа какво мислите за светещите музикални играчки за кошарки, изглеждат много интересни, но и на хубави цени са. Някой с опит да каже, има ли ефект, интересни ли са на бебчетата, то и ще е необходимо като нощна лампа да свети. Айде стига съм писала, да ви изчезнат бързо неразположенията на всички  preggo

# 534
Леле, за такива едри покупки, поне 2-3 бебета трябва да чакаме.  Laughing

# 535
Svetlina* добре , че каза да знаем  smile3532 , че да няма изненади.

Аз съм настинала от два дена , плюс това имам киселини , болежки и бебето се е смъкнало доста ниско според мен защото яко ми притиска пикочния мехур и доста трудно ходя абе с няколко думи имам всички екстри на бременноста  Joy

# 536
Сега очакваме Акулска стръв да се разпише,че я мислим ииии,ми то си е време като гледам на повечето,така,че светлина да си пазарува  Joy .

Svetlina* добре , че каза да знаем  smile3532 , че да няма изненади.

Аз съм настинала от два дена , плюс това имам киселини , болежки и бебето се е смъкнало доста ниско според мен защото яко ми притиска пикочния мехур и доста трудно ходя абе с няколко думи имам всички екстри на бременноста  Joy

Същата работа съм,не стига,че ходя като матрьошка,ами и от киселини на няколко пъти се задавях вечер  ooooh! .Също и беба ме притиска общо взето навсякъде,но при последния преглед док каза,че въобще не е слязла,защото май няма място,та затова са ми и екстрите с прищипаните нерви.Ще търпим,няма как. Peace

# 537
  • София
krasy_alex, благодаря за информацията! За киселини съм чела, че помага и сушена папая, разрови дали може, питай си лекаря? Не съм го пробвала, нито съм го проучвала, но си заслужава да се провери.

gostenkata75, няма такова нещо като "задължително всичко за бебето трябва да се изглади, че и с пара." Някои родители гладят, други - не, всеки според разбиранията си. Аз лично бебешките ги гладя, нещата от изкуствена материя на по-ниска температура. Не ползвам омекотител, нито сушилня, а след гладене омекват дрешките. Ако одеалцето ти се струва от много капризна материя, или го мини с топла ютия на най-ниската температура и без пара, или не го глади, в крайна сметка нали е изпрано Simple Smile
Леле, за такива едри покупки, поне 2-3 бебета трябва да чакаме.  Laughing
Кога, казваш, ще я купуваш?  Thinking Няма да е днес, нали?  Crazy  Laughing

qsenne, още малко остана. Дано след раждането се оправят нещата с прищипаните нерви!

# 538
Мерси за отговора и аз така си мислех, ама от толкова "мислене" и съм заспала яко, сега се залавям да пошетам малко, уж  clean

# 539
Момичета,много от вас пазаруват и онлайн,а дали можете да споделите мнение за марките Carter's и Gymboree,че съм набелязала някои неща,но ми се иска второ мнение относно качеството.
    Аз съм пробвала и двете марки.Дъщеря ми носи техни дрешки 3 години. За качеството изобщо не се съмнявай -страхотни са.Ти от къде ще ги закупиш?

Общи условия

Активация на акаунт