Звездни компромати - 183 част

• 59 762
  • 760
  •   1
Отговори
# 135
Мария също е късокрака
Ами Мария дали има 160, как няма да е късокрака! Не може всички да са манекенки от висшата мода. Преди доста време се беше чуло, покрай раждането на дъщеря й, че ще маха силикона, ама явно са били само слухове. Щом си сети с него явно й харесва и така Wink

# 136
Мария е много ниска наистина , Николета не съм я виждала на живо . Но говоря като стил принципно. И Мария е  по-обрана в изказванията си, а Николета плющи простотия след простотия. Не познавам лично никого, но мисля че й мъжете, с които беше последните години Мария са малко по-умни  и образовани от Николетините ритнитопковци, които късат салфетки всяка седмица по чалготеките...
Бегли впечатление от интервюта, повтарям, че не познавам никого ... Peace Peace Peace

Редакция: Мария е към 1.50  Mr. Green А  след раждане беше пуснала клип, в който гърците й без сутиен изглеждаха като печени чушки... Sad Сега пак има оформен бюст, предполагам играл е скалпела... Peace

# 137
А Парис идвала и да си нагледа хотелчето, имало някаква промяна, която щяла да съвмести да открие или нещо такова. Реклама си прави момичето, въобще не е опряла до джобните, които й предлагат, но защо да не се разходи и да види свят, то голямата работа да се вясне за няколко дни тук... повече със сигурност няма да е. 

# 138
Мария също е късокрака
Ами Мария дали има 160, как няма да е късокрака! Не може всички да са манекенки от висшата мода. Преди доста време се беше чуло, покрай раждането на дъщеря й, че ще маха силикона, ама явно са били само слухове. Щом си сети с него явно й харесва и така Wink

Казах го по повод сравняването на тялото и с това на Николета - че и двете са с къси крака. Далеч са от манекенка от висшата мода и двете. Коя е по-умна не зная, не им следя публичните прояви.

# 139
Аз друго се чудя за Марчето, ми тя през ден прави нови фотосесии  Rolling Eyes. Кариерата и е в застой, няма нови песни и клипове, не ходи по участия, фотосесиите не са за списания, е за какво аджеба ги прави?  newsm78

е, преди няма и два месеца май изкара клип
е, то по тази логика, Преслава и по-оборотните певици трябва да пускат по две фотосесии на ден, ама не го правят, виждаме само техни снимки от участия  Peace А и Марчето кой ще я види, че е изкупила бутика на Шанел, затова ги спретва тия фотосесии, дето се казва жена без работа  Laughing

# 140
  • София
Мария е много ниска наистина , Николета не съм я виждала на живо . Но говоря като стил принципно. И Мария е  по-обрана в изказванията си, а Николета плющи простотия след простотия. Не познавам лично никого, но мисля че й мъжете, с които беше последните години Мария са малко по-умни  и образовани от Николетините ритнитопковци, които късат салфетки всяка седмица по чалготеките...
Бегли впечатление от интервюта, повтарям, че не познавам никого ... Peace Peace Peace

Редакция: Мария е към 1.50  Mr. Green А  след раждане беше пуснала клип, в който гърците й без сутиен изглеждаха като печени чушки... Sad Сега пак има оформен бюст, предполагам играл е скалпела... Peace

Страхотна грешка Simple Smile

Относно Сашо Диков, аз пък бях потресена от това, което Йорданка Христова изпя... По-скоро ми приличаше на Ивана или Глория...

# 141
кое е грешното? newsm78

# 142
# 143

Вместо "гърди" - "гърци"  Grinning

# 144
.. което никак не е трудно да се усетиш, че тя имаше предвид 'гърди', а не 'гърци'.  Naughty

# 145
Не мисля, че някой не се е усетил къде е грешката.  Laughing

# 146
благодаря ви  Blush  bouquet

# 147
На Мария къде й е толкова голяма главата?  Laughing

# 148
  • София
.. което никак не е трудно да се усетиш, че тя имаше предвид 'гърди', а не 'гърци'.  Naughty
А, така скарай ми се!

Не я поправях, напротив - сладко е

# 149
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Хайде стига де, цяла страница постове за едни гърци Laughing
ей ви един Джеймс Франко. И пак. И пак  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт