Звездни компромати - 183 част

• 59 762
  • 760
  •   1
Отговори
# 345
  • До морето
А как пък обсъжда звезди от ранга на Парис, че чак и снощи ...

Не че нещо, но каква пък звезда е Парис Хилтън, че и от ранг...и останалите споменати са същите, минус фамилното име и семейното финансово състояние.

Оф, айде сега каква била - ми например наследница на милиарди, а и самата тя е изградила бизнес империя за милиони. Има малко разлика с Тоца и Патрашкова, нали  Wink

# 346
Валери Божинов, каза че в момента е сам и концентриран в кариерата си.

Смях hahaha
Неговата кариера отдавна свърши.
Защо? Това, че се е запуснал, не значи, че и таланта му се е изпарил Wink Предполагам, че ако се вземе в ръце, и то сериозно, мнооого сериозно, Валерко ще си намери подходящ отбор.
Е, може да не е Челси или Барселона, но пак да го бива.

Абсолютно, той осъзна грешката си и наистина иска пак да е на терена, не го отписвайте толкова бързо, все още  е млад и талантлив, има шанс за развитие. Личи си, че отново сериозно тренира и си търси отбор.

# 347

Не че нещо, но каква пък звезда е Парис Хилтън, че и от ранг...и останалите споменати са същите, минус фамилното име и семейното финансово състояние.

Оф, айде сега каква била - ми например наследница на милиарди, а и самата тя е изградила бизнес империя за милиони. Има малко разлика с Тоца и Патрашкова, нали  Wink

На милиарди се оценява компанията ѝ. Със сигурност името ѝ е допринесло за успеха, но само с име не става. Сестра ѝ и братята ѝ също са наследници, но за тях нищо не се чува Peace

# 348
Валери Божинов, каза че в момента е сам и концентриран в кариерата си.

Смях hahaha
Неговата кариера отдавна свърши.
Защо? Това, че се е запуснал, не значи, че и таланта му се е изпарил Wink Предполагам, че ако се вземе в ръце, и то сериозно, мнооого сериозно, Валерко ще си намери подходящ отбор.
Е, може да не е Челси или Барселона, но пак да го бива.

Абсолютно, той осъзна грешката си и наистина иска пак да е на терена, не го отписвайте толкова бързо, все още  е млад и талантлив, има шанс за развитие. Личи си, че отново сериозно тренира и си търси отбор.

При него проблемът не е във спортно-техническите качества,
а това, че животът му извън терена се отразява на представянето му на терена...

Един бърз поглед върху отборите за които е играл и се вижда колко шансове е профукал, тепърва да се промени... ми някак не ми се вярва, а на треньорите и мениджърите сигурно още по-малко.

# 349

При него проблемът не е във спортно-техническите качества,
а това, че животът му извън терена се отразява на представянето му на терена...
Абсолютно..футбола или го можеш или не можеш..Но как те приемат хората след  разните изцепки та дори понякога и клюки...там вече никой не те приема насериозно..Това е проблема на Божи Laughing

# 350
Кофти новина

# 351
  • София

На милиарди се оценява компанията ѝ. Със сигурност името ѝ е допринесло за успеха, но само с име не става. Сестра ѝ и братята ѝ също са наследници, но за тях нищо не се чува Peace

Ако за "Хилтън" става въпрос - не е нейна компанията, и тя с нищо не е допринесла за успеха ѝ. Само името е допринесло да знаем нещо за нея. Аз сестрата Ники съм я чувала, даже ми е една идея по-симпатична.
И да не можем да я сравняваме с нашите "звезди", само защото е "известна, защото е известна", но на по-широка аудитория.
Но иначе  Peace...дори не знам, защо реших да се включа в подобен разговор  newsm78 Crazy

# 352
Не, става въпрос за нейната си компания - Paris Hilton Entertainment.

Какво се чува за сестра ѝ в последните години?

# 353
Парис е една от наследниците на хотелите , не са само тримата с брат й и сестра й , има и други ,
тоя в София го продават , впрочем ...

преди години семейството й лансира Парис и сестра й в медийното пространство , за да станат известни и да се продават , както правят и други - Бекъмови , Кардашианови ,
но сестра й се отказва , защото това не е за нея и се връща в анонимността ...

# 354

Уикенда ги видях в един мол заедно, много симпатични  Simple Smile. Изглеждаха си ок, но знае ли човек.

Ето видео как връчват скункса на Божинов. Доста се изнерви горкият  Grinning, не мога да разбера, защо приемат тази награда толкова сериозно. То самото й врчване е супер шегаджийско.

# 355
гадничко си - не стига , че има проблем , ами го и подиграват за това ...

# 356
За Силвестърови ме съмнява..може да са само клюки.
В петък беше гост  в Преди обед и не каза нищо което да проличи  криза в брака но знае ли се....

# 357
  • Варна
Ето видео как връчват скункса на Божинов. Доста се изнерви горкият  Grinning, не мога да разбера, защо приемат тази награда толкова сериозно. То самото й врчване е супер шегаджийско.

На мен ми изглежда, че Божинов преиграва.

Знаел е, точната дата и час на връчването на скункса и предварително е измислил сценарий и репетирал физиономии пред огледалото в банята.

Последна редакция: вт, 17 сеп 2013, 15:55 от missNoir

# 358
гадничко си - не стига , че има проблем , ами го и подиграват за това ...

Да, на чужд гръб... . Отстрани ми изглежда супер забавно  Grinning.

# 359
  • Tам през Атлантическия океан
Не съм наясно с българското законодателство, но за чужбина съм чувала, че за клевета могат и да те осъдят. Тоя що така се е отпуснал да приказва  ooooh!

Николета така мистериозно замлъкна навсякъде  Whistling че съм склонна да вярвам на този слух  Mr. Green
Може да са я хванали в крачка да си уговаря такава платена среща с някой шейх или мастит бизнесмен ползващ такива 'елитни' услуги   Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт