Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво да направите, ако не искате да отслабнете допълнително?
Кои са най-добрите източници на въглехидрати за увеличаване на приема?
Какви са препоръките за увеличаване на приема на въглехидрати?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво да направите, ако не искате да отслабнете допълнително?
-
Кои са най-добрите източници на въглехидрати за увеличаване на приема?
-
Какви са препоръките за увеличаване на приема на въглехидрати?
-
Какви са ефективните методи за тонизиране на задните части?
-
Можете ли да ми препоръчате 30-дневна програма за оформяне на задник?
). От известно време си позволявам да съм по-точна в обясненията, бих искала от малки да ги науча кое какво и що. Но ме притеснява това, да не изпаднат в някакви хранителни разтройства в предстоящия пубертет, затова въпреки всичко се старая да не подхващам темата толкова често, колкото ми се иска, само отговарям на дадени въпроси, които ми задават, като обяснявам защо даденият продукт е вреден и с какво. 
Та оттам тръгна 1-часова дискусия. Но с децата наистина трябва да се внимава, за да не се стигне до хранителни разстройства или изобщо до фиксиране в храната/теглото, което никога не е здравословно. Затова аз наблягам на домашна храна. А въглехидратите гледаме да ги подбираме заедно, ако й се доядат, за да са що-годе читави. Понеже между бисквити и бисквити има разлика....
Малката пък точно наобратното - хранена на поискване, не съм давала нищо насила, плодове и каши въведох последно. В резултат - малката се храни ВМ-НВХ без да съм полагала някакви усилия, а голямата - с много въглехидрати, а мазно не опитва. Това пък ме води на мисълта, че вкуса се възпитава. Та, Краси, браво на теб, че чуваш и слушаш тялото си. На мен дори да ми крещи, азнито го чувам, нито го разбирам
Немските масла са бели. Маслото на Добрев е ту по-бяло (но не съвсем), ту по-жълто. На Родопа Милк е винаги жълто.