ВМ-НВХ, част 64

• 37 075
  • 740
  •   1
Отговори
# 675
Шоки, бързо оправяне  Hug

# 676
Благодаря! Hug

Скрит текст:
Днес има честване за Деня на преводача и е добре да отида да си получа наградата, но ще реша в последния момент дали да отида. Много съм отпаднала, а и ме е страх да бъда дълго далеч от тоалетна Embarassed Голям късмет ooooh!

# 677
  • София
Шоки, свекърва ми ползва оцет като бабешки метод за лечение на разтройство, не знам дали е ефикасен обаче, аз не съм го прилагала. Но не ти пречи да опиташ, все пак имаш наистина важен повод ...  Наистина кофти късмет  Tired

# 678
Добре дошли на новите!

За шоколада: на Лидл 74%, 1.49. На Вивани (биошоколад) 92%, 5.99лв от книжарници Хеликон.  Laughing Вивани-то е уникален шоколад! Невероятно нежен и ароматен, има само 13гр въглени и изобщо не е горчив, а по-скоро маслен на вкус. Най-хубавият шоколад, който съм яла. Но беше единична бройка в книжарницата. Иначе оттам взех и един млечен с аромат на капучино - разкошен. Макар с естествена захар и доста въглехидрати, беше немного сладък и много деликатен. Чудна работа просто!   bouquet

# 679
Шоки, свекърва ми ползва оцет като бабешки метод за лечение на разтройство, не знам дали е ефикасен обаче, аз не съм го прилагала. Но не ти пречи да опиташ, все пак имаш наистина важен повод ...  Наистина кофти късмет  Tired
Да, оцетът действа. Дори съм пробвала една рецепта пак от нета преди време - оцет, вода и бяло брашно. Забравих пропорциите. Действието е същото като на нишесте разтворено в студена вода.
Нещо от рода на: 1 с.л. брашно, около 70 мл вода и 30 оцет. Гадничко е на вкус, но също помага.

# 680
оооо Шоки, какъв гаден късмет
 #2gunfire
дано поне мине бързо и не те мъчи дълго

# 681
Добро утро Simple Smile
Минах сутринта и си пуснах кръвните изследвания - на гладно и жадно. Изследваха ми и урината
( уж трябва да е първата урина за деня, но на мен ми беше 3-та) и това,което запомних (понеже листчето не е в мен сега ) беше,че ph ми е 5 newsm78 и май показваше кетони 40 (ако съм и разчела правилно).Като се прибера вкъщи,ще погледна листа за по-сигурно. Жената в лабораторията като погледна урината и  почна: е вие вода пиете ли /аз под 2 л не спадам на ден /, много ви е тъмна / тя попринцип ми е доста светла винаги, но както казах тази ми беше 3тата за деня и не знам дали и това не оказва ефект Embarassed/ . Отделно каза,че не и харесва,че пх е 5 - било сигнал за черния дроб и жлъчката нещо, но не обясни и сега се чудя наред ли съм или не Laughing Нашият начин на хранене оказва ли някакво влияние на пх-то? Извинявам се за глупавите въпроси  Embarassed

# 682
Шоки
Скрит текст:
Мереленда ти е дала много добър съвет за брашното с оцет. Аз го правя без вода за да е по-силно и да подейства по-бързо. Равна супена лъжица брашно разреждаш с оцет докато стане на рядка каша и пиеш. Ако не помогне, повтаряш с още една такава доза и проблемите са дотам. Старо и много изпитано средство.

# 683
Лилава коса, тъмна урина се получава след дълго неходене до тоалетната или дълго непиене на вода, доколкото знам, ама може да не е това причината newsm78

Скрит текст:
Аз все повече клоня към мисълта да си стоя вкъщи, да си лежа и спя, и толкова, а наградата можело да я получи друг, така ми казаха. Снощи спах, но предната нощ не мигнах и явно съм натрупала и умора. Прималяло ми е, причернява ми, като стана, спи ми се... И май е най-добре да си оставя организма на спокойствие да си почива. Embarassed

# 684
Да отбележа,че  първата сутрешна беше светла на цвят, а тази вече беше някаква ....жълтеникава с  оранжев нюанс. Утре като излязат и другите изследвания, ще бъде по-ясна картината. Притеснявам се да не се окаже някакъв проблем от приемането на толкова мазнини - и без това вкъщо само ми натякват - не може да ядеш толкова мазно, не може да ядеш по 4 яйца на ден, спри да ядеш масло ( ок 60 гр приемам на ден ....просто трябва да приемам от някъде мазнини) Rolling Eyes и бля бля бля .....

# 685
Вивиан, бързо възстановяване и дано успееш да ги "матираш" тези кисти  Hug
Шоки, бързо оздравяване и на теб  Hug Жалко, че ще пропуснеш награждаването  Cry Но здравето е най-важно...
Doux, добре дошла   bouquet Ако опиташ поне месец на режима, мисля че ще ти хареса и няма да искаш си тръгнеш. Единственото за което съжалявам до момента, е че не го открих по рано  Laughing Въпреки, че аз съм от малкото, които не само не са отслабнали, но и малко са качили. Честно казано не ми личи /говорим за 1-2 кг/ и явно е задържана вода. А въпреки това, толкова енергична и жизнена не съм се чувствала от три-четири години. Вярвам в здравословния резултат и не се съмнявам, че останалото ще  се случи, макар и малко по-късно. Все пак дълго време съм била на разни диети, до мазнина не съм припарвала, а и имам хормонални проблеми, които също затрудняват отслабването.
Лилава_коса, надявам се всичко да е наред и ще чакам да споделиш разчитането на изследванията от специалист  Peace

# 686
  • Бургас
Лилава_коса и аз като теб имах отекли крака,които така ми тежаха,че не ми се мърдаше.За себе си реших,че маслото не ми понася,спрях го и това изчезна като проблем
pH-то ми тези дни е 5.5 -5.0
И аз се опитвам да разбера до колко е ок,тези дни хапвам доста месо  Embarassed

# 687
  • Пловдив
Аз пак чета разхвърляно, дочитам и препрочитам... Crazy
Вив, дано намериш решение на проблема с кистите!  Hug
Шоки, и на теб бързо оздравяване!  Hug

# 688
Здравейте момичета...днес си направих изследвания и честно да ви кажа съм адски изплашена за себе си Tired, на ММ като че ли са по-добре... Направо ги пиша и ви моля за коментар.

Първо на ММ:
Холестеролов профил*                       
     Общ холестерол   H    8.15       mmol/l    < 6.5, препоръчани стойности <4.5   
     Триглицериди       1.83       mmol/l     < 2,2; препоръчани стойности < 1.7   
     HDL-холестерол   H    2.48       mmol/l    1.04-1.56 , препоръчани стойности >1.2   
     LDL-холестерол   H    4.84       mmol/l    < 3.60; препоръчани стойности Heart.0   
     VLDL-холестерол       0.83       mmol/l    < 0.90   
АСАТ(ГОТ)        27.8        U/l     < 44   
АЛАТ(ГПТ)        22.1        U/l     < 44

Сега моите резултати:

Холестеролов профил*                       
     Общ холестерол       5.16       mmol/l    < 6.5, препоръчани стойности <4.5   
     Триглицериди   H    3.93       mmol/l     < 2,2; препоръчани стойности < 1.7   
     HDL-холестерол   L    0.96       mmol/l    1.04-1.56 , препоръчани стойности >1.2   
     LDL-холестерол       2.41       mmol/l    < 3.60; препоръчани стойности Heart.0   
     VLDL-холестерол   H    1.79       mmol/l    < 0.90   
АСАТ(ГОТ)        30.9        U/l     < 44   
АЛАТ(ГПТ)        42.6        U/l     < 44

newsm78 newsm78 #Crazy #Crazy

И да поясня: Всеки ден спорт поне по минимум 40 мин, спиране на фрешове, плодове и вино от поне 3 седмици , хапвам само черен шоколад по 2 блокчета от 85%какаовия.
Менюто ми е основно: авокадо, броколи, сирене, кашкавал, ядки, месо-всякакво, малко масло, маслини, сушени домати, семки,вода поне 2л на ден, риба и черен шоколад, краставици, домати ....много е зле положението от изследванията направо съм отчаяна...а се старая ... Tired ooooh!..

На ММ пуснах и ароВ , но ще е готов след 5 раб дни... Tired

Последна редакция: пн, 30 сеп 2013, 14:35 от *Semora*

# 689
Лудрес, обикновенно настинка или грип ми отключват синузита. Нямам алергии за щастие! Wink Като усетя първите симптоми, започвам да пия серапептаза. Ако не успея да се спася, добавям и бромелайн от 3тия ден. Тогава вече за още 2 дни съм готова.  Peace
Вив, пия 3 пъти дневно 2 капсули по 80000 единици за синузита. Обикновенно за 3 дни ми минава. Ако не, добавям бромелаин 3 пъти дневно по 2 капсули от 1200 единици. Важно е капсулите/таблетките с ензимите са с покритие, за да са устойчиви на стомашната киселина.  Peace
Много гадно звучи това твое заболяване! Надявам се скоро да намериш начин да го овладееш някак си!  Hug
Мереленда, аз това с киселото мляко и ензимите съм го пропуснала. Би ли ми дала линк или да обобщиш на кратко?
Шоки, бързо да се оправиш! Peace В такива случаи много добре помага Танинал. Другото, за което се сещам, е бирена мая. Иначе най-добре си почивай, тялото ти от това има нужда.

Общи условия

Активация на акаунт