Колко ви струва храната на месец у дома?

• 103 854
  • 1 880
  •   1
Отговори
# 1 620
W'A'S'P', ти сериозно ли мислиш, че един възрастен човек ще чака някой друг да му определя порциите?  Laughing

Не разбира се
Именно затова твоите и красините постове и количества са силно невероятни
Ама вие си вярвайте, лошо няма  Mr. Green

# 1 621

Какви са тези палачинки и мюсли, това са детски храни, не мъжки според моите лами
Моят признава само кашкавал и разни шунки сутрин

Шунките и кашкавала ги признава само в/у пица. Иначе и той като теб само Гауда и стари сирена признава в/у филия, но си ги мъкне от чужбна.

# 1 622
Месо, да, разбира се. Просто тея добавки и сосове купешките не ги ползваме.

# 1 623

Не, аз питах с какво количество се наяжда твоят - който очевидно е ценител?

# 1 624
Не разбира се
Именно затова твоите и красините постове и количества са силно невероятни
Ама вие си вярвайте, лошо няма  Mr. Green

Имаме доста приятелски семейства във форума, включително такива, с които сме живяли заедно или сме били по морета и т.н. Ако седна да лъжа, със сигурност няма да го правя тук, където знаят колко и какво се яде  Simple Smile

# 1 625

О, той яде доста, всяка   сутрин задължително изяжда по 10 яйца, твърдо сварени.
На обяд обядва в ресторант , не го знам какво и колко си поръчва. Simple Smile
Вечер готвено и  някаква салата. Месо телешко  и пиле най обича.  Хляб пълнозърнест, диетичен. Аз обичам бял и си купуваме отделно хлябовете, той моите ги не яде. Simple Smile

# 1 626
  • Fort Worth, TX

О, той яде доста, всяка   сутрин задължително изяжда по 10 яйца, твърдо сварени.
На обяд обядва в ресторант , не го знам какво и колко си поръчва. Simple Smile
Вечер готвено и  някаква салата. Месо телешко  и пиле най обича.  Хляб пълнозърнест, диетичен. Аз обичам бял и си купуваме отделно хлябовете, той моите ги не яде. Simple Smile
Той тренира активно ли, че се зоби така с яйца?

# 1 627
О, пък мъжът ако тренира или се движи доста - 100гр ребърца, демек 50гр месце от тях - напълно ще го задоволят, да  Joy

# 1 628
О, пък мъжът ако тренира или се движи доста - 100гр ребърца, демек 50гр месце от тях - напълно ще го задоволят, да  Joy

Тези, които тренират виждам, че пишат съвсем други менюта, разбира се.

# 1 629

Да, тези с нормално тегло също ядат други количества.

# 1 630

Всеки яде различни количество. И всеки има различен метаболизъм. Защото всеки човек е различен. И ако за твоят мъж 1900 калории са малко, за моят са ок, за трети и 2500 ще са малко. Просто всеки трябва да яде толкова, колкото е нормално за неговото тяло. Другото са празни приказки  Simple Smile

# 1 631
Не може в дневната дажба на дете да присъства това количество месо, което ти споделяш, че е достатъчно за възрастен мъж - при положение, че дори не е филе - а кокали! Иначе права си - пишеш си, колкото да не се откажеш...
Ако към 100гр ребра добавим обилна салатка, плюс хляб, млако или десерт - вероятно ще го засити за два три часа, да.

# 1 632
Какви са тези палачинки и мюсли, това са детски храни, не мъжки според моите лами
Моят признава само кашкавал и разни шунки сутрин

Това са съвсем нормални закуски, традиционни. Не е нужно мъжът ти да ги харесва, за да не спадат в категория "детски". Не разбирам това презрително отношение, не всички хора са на нисковъглехидратната диета и съответно не започват с пържоли и масло от сутринта.
У нас най-голяма е консумацията на мляко (кисело) и млечни продукти, яйца, зеленчук и плод (тук слагам и замразени, както и маслини). После на ред са варивата, семена и ядки и брашно. Последно е месото, защото ядем рядко - 1 кило на месец + 2 риби. Салами, сушени меса, консерви и т.н не купуваме изобщо.

# 1 633
  • Fort Worth, TX

Да , бе не тренирай активно и плющи по десет яйца всяка сутрин:-) Такова количество яйца се яде или за трупане на мускулна маса или за отслабване.Вероятно първото, а не се яде просто щото човека може да ги изяде.Чудно как не го знаеш като все всичко знаеш:-)

# 1 634
Не може в дневната дажба на дете да присъства това количество месо, което ти споделяш, че е достатъчно за възрастен мъж - при положение, че дори не е филе - а кокали!

Може, не може, това е. Щом за вас са малко 600 калории за обяд, ок. Не споря. А дали са кокали или нещо др., в крайна сметка всеки ден се яде различни, днес кокали, утре месо, после варива и т.н. Не се яде само едно нещо.

Иначе права си - пишеш си, колкото да не се откажеш...

Пиша, когато имам да кажа нещо конкретно - в цифри и с аргумент. Тези, които пишат, колкото да не се откажат, не казват нищо, а само "Не може да бъде, ооо, не, не може" Simple Smile

А сега се отказвам, защото казах всичко, което имах да кажа  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт