БРОДИРАНА КРАСОТА ТЕМА 114

• 55 757
  • 720
  •   1
Отговори
# 420
  • Плевен
Моята коледна идейка за игра е тук Mr. Green

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=709355.new#new

# 421
  • Rotterdam

"
Ferhi - само тези ли искаш , защото са цели серии.Имам им схемите  Peace

На първо място -Честит рожден ден   bouquet бъди жива и здрава
малко закъснях ,но ще ме извиниш

HugЗнаех си ,че ти си човека ,но не посмях да те тормозя
искам ги разбира се всичкитеее Twisted Evil да подбера нещо я  Laughing
А ако ме почерпиш и с едно "Парижко кафене"  ще съм ти много благодарна.

За Коледната игра ще съм в първите редици,стига само домашни задължения малко да се разведря и аз.

# 422
Прочетох предложението на Пепен  в другата тема .Това което е предложила като регламент е много добро. PeaceВчера си мислех,след поста на EsteLiTart,която прояви желание да се включи в игра,дали ще има Коледна.Аз нали съм по болест заради крака ,но днес куцук-куцук стигнах до Елицата .Там са получили много хубави гоблени на Анхор и Майя,но още нямаха цени.
Роска ти изобщо на работа ли си?Когато влезна ти все си в нета. Naughty

# 423
Прочетох предложението на Пепен  в другата тема .Това което е предложила като регламент е много добро. PeaceВчера си мислех,след поста на EsteLiTart,която прояви желание да се включи в игра,дали ще има Коледна.Аз нали съм по болест заради крака ,но днес куцук-куцук стигнах до Елицата .Там са получили много хубави гоблени на Анхор и Майя,но още нямаха цени.
Роска ти изобщо на работа ли си?Когато влезна ти все си в нета. Naughty

Работя аз работя, ама съм с телефон с нет и си кибича и тук...

# 424
  • София
Нещо в последно време не ми се пише, а и докато прочета то минало време и все не стигам до писане. Иначе си следя редовно. Мога да поздравя Ина за снежния Дименшън и Зори за Венецията, поне това ми се заби в главата.. ааа и Miss Еmerald за веселото жабче Simple Smile
Гледам вече сме на тема за Коледа, то особено както захладня - какво друго да мислим...
Аз хем оглеждам коледните, хем започнах нов голям гоблен - една антика на Дим, която ми се ще да не изоставям, ще видя до колко ще устискам.
Донси, абе шкафа след подредбата верно много празен, да не си изхвърлила нещо без да искаш, да идваме да обикаляме контейнерите около вас  newsm78
И последното завършено от мен топло,топло

Цветовете на живо са по-ярки, но при това мрачно време това излезна с апарата Sad

Етооо знаех си че имам още да пиша  hahaha
След злополучния молив на Реа, реших и аз да извадя моите надраскани с молив и да ги тормозя. Надрасканото е предимно извън ушитото, частта, която трябва да е под рамка, но все пак ги извадих да ги търкам, един имах при който бях разграфила и през средата и молива, така си остана да си прозира под ушитото. След него просто спрях да разграфявам панамата по какъвто и да е начин.
Та така накисвам 10-тина парчета разграфени с молив и се почна третирането с: Вениш, обезмаслител, бебешки прах за пране, сапун за петна, препарат против петна от кръв-шоколад-яйца-мастило на Iberia, Medix за котлен камък предложен тук от Деси, препарат за петна на Dr. Beckmann, вълшебник по петната (трева, пръст, грим) от Dr. Beckmann, препарат Спот на Perilis, Клири 2 ( предложен тук от ИнаТ) и накрая (ако не съм забравила някой препарат) вълшебник по петната (химикалки и мастило) от Dr. Beckmann. и след всички тея препарати мога да кажа че молива си стои  #Crazy Избледня, няма спор, но все още е си стои. Хубавото от цялата работа е че препаратите са изтествани и не действат на цветовете на конците (ДМЦ). Направо реклама им направих  hahaha Имах единствено идея да пробвам с белина, но там вече не ми се вярва конците да издържат и затова не смея. В една тема попаднах на мнение че меките моливи 8-10-12B се изпират лесно, моя явно е бил макс HB, истината е, че с един цветен молив от Влади бях разграфила и после си се изпра, но към момента предпочитам да не разграфявам пред това да се чудя с какво да пера.
П.с. Дано на някой му се чете моя ферман  :35:

# 425
  • София
Оооо, днес не мога да ви насмогна  Hug. Благодаря момичета за идеите, но искам да кажа че какво ли не опитвах за да залича проклетите линии от ушития вече гоблен и все личат  Blush, е доста по-малко вече, но все пак, може би защото си ги знам се виждат и това си е  ooooh!
Но Делфинче, много ти благодаря за идеята   bouquet - допадна ми да използвам паспарту като прозорец, само трябва да видя в ателието дали могат да го изпълнят или ще трябва да слагам нещо допълнително. newsm78

И относно шиенето с лявата ръка, аз по принцип не съм левичар, но реших да пробвам - и да си кажа - ако няма друг начин става и с лявата, но е по-бавно  Grinning, но пък стават едни хуубави, равни кръстчета, направо се учудих на себе си  hahaha

И да се изкажа за Коледната игра - много ми допадна идеята към предложените от Пепен картичка и шоколад да се изпрати на другарчето коледна играчка, която да ушие и сглоби само. Но днес съм толкова бърза, че докато пишех и този пост изчезна  newsm78

# 426
# 427
  • Димитровград
Ivanichka,докато ти разглеждах прекрасните гоблени,попаднах на това-http://ivanichka.snimka.bg/?album;aid=99116;pid=5458089Много моля да ми кажеш с колко ката конец си шила кръстчетата и рамката.И на каква панама.И някой друг ако е шил подобен гоблен,моля за информация.Искам да направя нещо подобно-средната част с кръстчета и рамка с полукръстчета,която да изглежда по-бледа.И понеже нямам опит с подобни гоблени,разчитам на вас за съвет.

# 428
  • Юпитер- Сатурн
Някой спомена феи и новогодишни мотиви и днес попаднах на това , като схемите 1 и 2 са с доста добро качество  Simple Smile

И някой друг ако е шил подобен гоблен,моля за информация.Искам да направя нещо подобно-средната част с кръстчета и рамка с полукръстчета,която да изглежда по-бледа.И понеже нямам опит с подобни гоблени,разчитам на вас за съвет.
Наскоро ших подобно нещо. Дама с фон, който е беше от половин кръстче. Ших на 14 cnt в два ката конец, но като половин кръстче, а не гобленов бод. Стана много ефектно, но цвета на панамата е шампанско.

# 429
Полина, аз съм виждала 1-2 подобни. Даже схема някъде си запазих на едни цветя в синьо, рамка и извън рамката само очертания на цветята. Много красиво изглежда.

Вижте на какво попаднах в осинките, на ДИМ, страхотно допълнение към на скоро получения от много момичета летен фар http://radikal-foto.ru/fp/43ce3461fc314da598bb9242af09b59e

Последна редакция: ср, 02 окт 2013, 17:18 от celuFka

# 430
  • Пловдив
polinabg , не съм Иваничка, но да кажа - модела е на ПЕРМИН - ще поровя из архива си............

Ferhi и 3-те са на Пермин - различни серии........

Иваничка,  не пробвай със никакъв молив - 8-10-12B - от личен опит споделям - в другия форум някой някога каза, че ползва такива В /меки/ и аз разграфих един огромен модел, после нещо ме усъмни и започна прането - и в пералня го въртях и с белина го прах и накрая го сложих в графа похабени.........

# 431
И от мен нещо, вече подарено:)

# 432
Ина,Зори ,прекрасни гоблени.  bouquet
Преди време помолих тук за ключ на Пълнолунието.Но се оказа,че знаците в него се различават от тези на схемата.Та сега пак моля за друг ключ,защото схемата вече я разпечатах.

Имам тази.

Заповядай

Моите пък кутии и кашони са ми до бюрото, няма място за тях в шкафа.

# 433
И от мен нещо, вече подарено:)

Реа, толкова ми харесва... и фарчето и рамката- супер. Завиждам на Пепен.

# 434

Подкрепям Дид , молива не се пере с нищо  Peace

Отстрани на моите гоблени си разграфявам през 10 квадратчета , колкото да преценя колко да отрежа , след пране той си стои.

Общи условия

Активация на акаунт