СЕДМИ КЛАС не ще уплаши нас! Прас! - тема № 37

• 41 322
  • 740
  •   1
Отговори
# 75
  • Карлово
част от списъка за купуване на  помагала, който всяка година става все по-чудовищен  Rolling Eyes
Освен учебните тетрадки и атласите какво толкова има да се купува? Ами ако откажете?1 Hug

По някои предмети при нас, препоръчат купуването на въпросните тетрадки и ако има нежелаещи родители купуването им отпада.

# 76
Ох, момичета като ви чета направо ми става лошо, понеже моя хубостник изглежда най-мързелив от всички деца. Все има някакво оправдание или друго занимание, че направо нямам вече никаква надежда.  Незнам някакво чудо ли трябва да стане та да се раздвижи нещо в тия пусти мозъци..... newsm78  Просто го е обзело едно безметежно спокойствие, а мен  #Crazy

# 77
  • Карлово
Ох, момичета като ви чета направо ми става лошо, понеже моя хубостник изглежда най-мързелив от всички деца. Все има някакво оправдание или друго занимание, че направо нямам вече никаква надежда.
След 3 месеца ваканция как иначе да е? Ще си влязат в час децата. За да не го изживявам чак толкова този 7 клас, влязох в темата на бившите седмокласници. Ми като четох септемврийските им постове ситуацията и при тях е била аналогична, пък всички си се класираха в желаните паралелки.

Днес по математика на преговора децата били изпозабравили миналогодишния материал, ама ние под влияние на форума, нали си поприпомнихме това-онова, та девойката решила някоя задача на дъската.

# 78
  • Дива Индия
И нашият остана неотворен миналата година. Тази ме не знам дали ще купуваме. Защо не си взе и учебник втора употреба, като купи атласа?
За съжаление нямаше, питаха. Което ме подсеща, че книжарката изглеждаше като зомбирана, точно ей така  Shocked. Те сега имат тоолкова много работа, че сигурно наистина изтрещяват. Ала нека кажа, че като купих облеклата за учебниците ги платих както споменах на 4,50, а като се прибрах видях етикет с цена 3,80 !!!... Thinking
Утре ще ми платят учебника по информатика от миналата година (е, не на оРГиналната цена, де) ще понадя и ще купя информатиката. Сещам се, че по английски още не са ни сюрпризирали за учебни тетрадки. Той моя хубавец ги попълва като детска книжка, ама какво да се прави... Впрочем, Дано имам скоро повод да ви се похваля за една хубава работа относно английския, която се готви в нашето школо.  Peace

# 79
Ох, момичета като ви чета направо ми става лошо, понеже моя хубостник изглежда най-мързелив от всички деца. Все има някакво оправдание или друго занимание, че направо нямам вече никаква надежда. 
След 3 месеца ваканция как иначе да е? Ще си влязат в час децата. За да не го изживявам чак толкова този 7 клас, влязох в темата на бившите седмокласници. Ми като четох септемврийските им постове ситуацията и при тях е била аналогична, пък всички си се класираха в желаните паралелки.

Сигурно е така, но аз мисля че моя син страда от някаква особена форма на мързела. След месец ще видим какво ще бъде положението.
Желая много късмет на всички дечица и най-вече много търпение на всички родители, че като гледам мойто още сега се е изчерпало - незнам как ще е по-нататък.

# 80
  • Карлово
И по английски тетрадката е празна. Нито я попълва, нито пък я носи в училище, въпреки моето настояване поне про форма да я мъкне и да симулира интерес в час. Confused

[ гледам мойто още сега се е изчерпало - незнам как ще е по-нататък.
Не мила, грешиш, не се е изчерпало, не се е запалило още. И това ще стане.

# 81
  • София

144 соу?
контролно по физика ги чака до края на седмицата /?!?/ и ми сведе до знание част от списъка за купуване на  помагала, който всяка година става все по-чудовищен  Rolling Eyes

Да.   Peace
И благодаря, че спомена за контролното и помагалата, че на мен ми беше спестено.  Rolling Eyes

# 82
И ние сме почти готови за училище, преди малко подвързах учебниците с подлепващо фолио, много добре се получиха. Учебниците по литература, история и английски са направо парцали и се чудя какво да ги правя  newsm78
Програмата я дават ден за ден, а за помагала и учебни тетрадки им събират пари. Стартираме с първа смяна.

# 83
  • Дива Индия
На нашите домашното им по английски все от учебната тетрадка беше. Всеки час. Един ден пише нашия домашно и по едно време крещи от другата стая Мааааааааамоооооооо  smile3514 smile3514 На колко години е Мадонааааа??? По-голяма ли е от тебееее?  smile3544 Божкеееее...smile3544  Колкото баба ти е, викам му аз! Задачата била да разкажат на английски кой от кого бил по-млад, стар, голям, малък... Та така...

# 84
  • някъде ... тук ...
хахаха, Инди Laughing
Радо пише когато му скефне Tired
На такива въпроси обикновено отговарям "Имаш си комп и нет - провери си" Crossing Arms

Днес съм му поръчала да купи останалите подвързии за неговите и на брат му учебниците. Да видим какво ще свърши блейката...

# 85
  • София
Записвам се на шеста страница с един виц...

Урок по вероучение. Учителката казва:
- И запомнете, деца-тези, които получат 6-ца и 5-ца, ще отидат в Рая, а тези, които получат 4-ка, 3-ка и 2-ка ще попаднат в Ада!
Иванчо от задния чин:
- Ама живи няма ли да завършим това училище?

hahaha hahaha hahaha

# 86
  • Дива Индия
 Joy Joy hahaha hahaha
Прочетох го на шефа, щото ме видя разхилена кат` ряпа. А той бързаше да прибере малкото диване от училище (диване- разбирай първокласник; голямото му диване е на възрастта на нашите).

Последна редакция: вт, 17 сеп 2013, 16:37 от Инди

# 87
  • в тристайна гарсониера :)
Привет, момичета!
На моя син са му дали програма и учебници, всеки ден имат по седем часа в четвъртък осем. Не съм погледнала още учебниците в какъв вид са. Хубавата новина е, че ще имат СИП по математика (класната им го била уредила за тях). Имат пет часа БЕЛ за седмица и два СИП.

# 88
  • София
Здравейте,надявам се да ме приемете в темата.Дъщеря ми е в 7 клас.В  момента е на училище,2 смяна,още не знам нищо относно програмата.Чакам да донесе учебниците.Иначе почнахме курса по Бел, а в събота и първия урок по математика. Но още ни владее ваканционното настроение.Успешна учебна година на всички деца!

# 89
  • София
Има ли някой в Милениум, Бел, при Христемова сме,понеделник от 10-12ч.Ще се радвам да обменяме инфо.

Общи условия

Активация на акаунт