Детоксикацията на д-р Михайлов - тема 12

• 69 433
  • 732
  •   1
Отговори
# 690
Аз бях  до тук момичета  Sad такова главоболие имах че цяла нощ не можах да спя, но нали съм си инат викам хайде ще потърпя малко, но уви днес до 14:00 часа и не издържах повече. Хапнах малко белени домати и малко печени картофи (бях правила на мъжа ми) пих едно обезболяващо и легнах с малкия да поспя. Сега съм добре надявам се следващия месец пак да опитам и тогава да издържа. На вас пожелавам леко да минава и по малко чувство на глад  Simple Smile

# 691
Привет дами  хайде и аз пак при вас .
На мен ми е 2 детокс но днес съм с адско главоболие дано да издържа изяла съм 2 круши от сутринта до сега,вчера бях на праскови и вода.Чудя се може ли да се яде грозде newsm78???? че то нали е много сладко.
А това с главоболието ме притеснява най много че миналата година ми се бе повишило вътречерепното налягане от едни хормонални и бях с силно главоболие ако не се търпи най много да наруша детокса и да си пия хапчето,дано да се справя.
Успех на всичкиЧ Wink

# 692
  • Бургас
Аз бях  до тук момичета  Sad такова главоболие имах че цяла нощ не можах да спя, но нали съм си инат викам хайде ще потърпя малко, но уви днес до 14:00 часа и не издържах повече. Хапнах малко белени домати и малко печени картофи (бях правила на мъжа ми) пих едно обезболяващо и легнах с малкия да поспя. Сега съм добре надявам се следващия месец пак да опитам и тогава да издържа. На вас пожелавам леко да минава и по малко чувство на глад  Simple Smile

Не знам как си провела детокса до тук. Но ще ти кажа, че вероятно течностите ти са малко.
Когато правех детокса в началото и аз правех дълги паузи. От там и главоболие и зверски глад.
Трябва непрекъснато да пиеш сока или плодовете на 4-5 приема.

# 693
Ох утре ще имаме гости вечерта ....Някой може ли да ми даде съвет как да прекъсна и какво да направя утре ?

# 694
  • Пловдив
Ех момичета много са ви слаби ангелите  Grinning
За главоболието пиите Ментат както препоръчва д.р Михайлов. Аз първия път имах силно главоболие но го издържах два дена наложи се и от работа да си тръгна пих Ментат. Преди пет години като гладувах по книгата на Лидия Ковачева пак имах такива кризи. Но ако издържите такъв прилив на енергия, има после че ще се чудите как без хляб и пържоли имате толкова много енергия.
Успех на всички в начинанието.

# 695
Ох утре ще имаме гости вечерта ....Някой може ли да ми даде съвет как да прекъсна и какво да направя утре ?

не прекъсвай, просто не готви и ела само за десерта  Grinning сериозно, според мен можеш да издържиш, не е нужно да прекъсваш. Вземи си хубави плодове и докато другите ядат манджите, ти си боцкай от твоите си дажби Simple Smile

# 696

не прекъсвай, просто не готви и ела само за десерта  Grinning сериозно, според мен можеш да издържиш, не е нужно да прекъсваш. Вземи си хубави плодове и докато другите ядат манджите, ти си боцкай от твоите си дажби Simple Smile
Мерси Шанс за твоя съвет ! Проблема е че живеем в свекърва ми и всички трябва да седнем на масата ... Още малко и ще се преместим ....Ако беше в къщи щях да мога да последвам съвета ти .. Та затова питах как да процедирам утре .. Може би ще си хапна плод за закуска , обяд картофи със салата , вечеря от всичко но по-малко ..

# 697
MiqS, а защо не можеш и вечерта да си бъдеш на плод, нищо, че си при свекървата? Ще седнеш на масата, просто ще има повече за другите Peace Идеята е, че утре е пълнолунието и д-р Михайлов казва, че тогава се изхвърлят най-много токсини.. ако има начин, опитай да не го спираш точно утре! Hug

# 698
има ли останали воини? Rolling Eyes
при мен всичко е точно, детоксът си върви без проблем.
цикълът ми подрани с няколко дни, не знам дали има връзка newsm78

# 699
Здравейте и аз издържах отново вечерях 2 прасковки с билков чай и утре бавното захранване Wink
Ако не обичам овесени ядки може ли да ги пропусна? Да закуся само с плод.
Иначе съм си харесала едни със сушени малини но незная дали са подходящи newsm78
Момичета не се отказвайте не е толкова трудно.УСПЕХ НА ВСИЧКИ !

# 700
  • Пловдив
И аз съм тук Party
Аз досега не съм яла овесени ядки сутрин плод, на обяд салата, вечер салата и картофи.
Утре ако се справим със захранването, ще се поздравим с успеха Simple Smile

# 701
Здравейте , момичета Simple Smile
Аз прекъснах , че иначе щях да съм обезглавена ... Бяха ме взели на прицел с луната и детокса ... Надявам се другия път да мога да го довърша до края Simple Smile Резултата е - 2 кг . ...Да видим дали ще ги задържа ... Ще пробвам в понеделник другата седмица да съм на ориз и ябълки .... Някой може ли да ми каже тоя ориз каква роля играе в разтоварващия ден? newsm78 ...Чувствам се чудесно ... Иначе на втория ден и мен ме боля глава ... Третия ден сутринта си пих чайче после плод ... На обяд и вечеря не ги спазвах ... Но каквото такова ... Магнезиев хлорид също подейства , но на втория ден ... Не ме боля корема , но много къркореше  hahaha кър кър , сигурно и съседите го чуха ...

# 702
Удържах Simple Smile даже и сега не съм гладна Simple Smile много съм доволна!
Нямам идея как са килата, надявам се да си ги върна, ако съм смъкнала (аз не искам да отслабвам), моята цел беше да се прочистя! Надявам се съм успяла.
Днес ще се захраня с 1 ябълка и 1 круша, след което обедно съм си приготвила картофена салата с лук, зелева салата с моркови и варен ориз с варени тиквички и моркови, омешано с малко зехтин и маслинки Simple Smile

В интерес на истината не съм никак гладна, но ми се яде Laughing

# 703
Поздравления на издържалите на другите късмет следващия път.
Имам въпросче така като се препоръчва в захранващия ден млечни продукти дали  може вместо овесените ядки да се хапне купичка кисело мляко изобщо дали е подходящо това?
Благодаря ако някой ми каже.

# 704
Поздравления на издържалите на другите късмет следващия път.
Имам въпросче така като се препоръчва в захранващия ден млечни продукти дали  може вместо овесените ядки да се хапне купичка кисело мляко изобщо дали е подходящо това?
Благодаря ако някой ми каже.

нямам представа, но аз лично бих вечерта си забъркала напр кисело мляко с варени тиквички и копър, но да не е просто кис.мляко ей така да ям Peace

Общи условия

Активация на акаунт