Детоксикацията на д-р Михайлов - тема 12

• 69 439
  • 732
  •   1
Отговори
# 705
На мен захранването винаги ми е най-сложно. Днес вместо овесени ядки ядох магданоз Simple Smile Но обяда и вечерята все и е трудно да ги измисля. Най-вече заради условието без сол. Аз употребявам малко сол, но салата без сол...ами не ми е вкусно. По-скоро ще си хапна ей така нарязани зеленчуци без нищо и може би ориз със зеленчуци за вечеря.

# 706
На мен захранването винаги ми е най-сложно. Днес вместо овесени ядки ядох магданоз Simple Smile Но обяда и вечерята все и е трудно да ги измисля. Най-вече заради условието без сол. Аз употребявам малко сол, но салата без сол...ами не ми е вкусно. По-скоро ще си хапна ей така нарязани зеленчуци без нищо и може би ориз със зеленчуци за вечеря.

нещо съм го изпуснала това условие за сол, та аз малко съм си засолила салатките, но супер малко, аз така или иначе не ползвам сол.
А все пак се казва, че на вечеря може сирене, то винаги съдържа малко сол..

# 707
  • Berlin
Здравейте, искам да попитам дали приемате някои от добавките в 1вия пост, за след детокса? Вит. Ц, пчелен прашец, билки и др.?

# 708
Здравейте, искам да попитам дали приемате някои от добавките в 1вия пост, за след детокса? Вит. Ц, пчелен прашец, билки и др.?
Лично аз не правя си детокса и захранването и после нормално като  няколко дни наблягам на зеленчуци -салатка за вечеря.
Днес май сгафих с захранването сутринта хапнах 1 ябълка, към 11:00 -1 праскова на обед билков чай и към 15:00 -150-200 гр. кис.мляко.За вечря мисля сварени картофи със салата зеле,моркови и магданоз.

# 709
Нещо не мога да се захраня. Не ми се яде, а и се залисвам със задачи и все не остава време да ям. Харесва ми да не губя време за готвене и ядене. Ако можеше все така да е.

# 710
Не знам дали тук е мястото, обаче някой знае ли детоксикация с хапчета и кои са най-добрите?

# 711
  • София
   Стягате ли се?
   Аз мисля да започна още от утре и ще бъда на фреш.

# 712
  • София
Аз се бях заблудила че пълнолунието е в понеделник и днес до 13ч. бях на анг.сол и ябълки Simple Smile
Бързо се "поправих" и обядвах , но мисля да я карам по - умерено днес и утре и в понеделник пак на старта. Може да последвам примера на soleii,  утре поне след обяд да съм само на плодове.

# 713
днес ли е първият ден  newsm78 аз  що си мисля, че е утре

# 714
  • София
днес ли е първият ден  newsm78 аз  що си мисля, че е утре

Утре е. Просто аз реших да почна по-рано.

# 715
От утре и аз с вас!
Успех! Hug

# 716
  • София
   Добро утро!
   Чувствам се  уморена, без енергия и без желание за нищо , а задачите се трупат. Тялото ми крещи за детоксикация, но аз все не намирам сили да я направя.
 Започнах отново тази сутрин, пожелавам си успех , както и на всички вас!  Hug
Изпих солта към 8ч. сега пия чай, мисля да съм на ябълки. Не съм правила досега на сезонен плод, само на белтъци и грейпфрути, надявам се да успея Simple Smile
Хайде, остават 3 дни до прераждането. Simple Smile

# 717
Успешна детоксикация на всички! Hug
При мен този път първият ден съвпадна и с първия ден от цикъла ми и не се чувствам добре, но ще остана на плодове и чайчета, ще пропусна обаче английската сол днес.

# 718
Успех на всички и дано мине леко при всички!
Момичета, може ли да се пие кафе по време на детоксикация? Не видях никъде в книгата на Д-р Михайлов да пише, че е позволено.

# 719
аз пия  Rolling Eyes но варено, никакви разтворими.  Whistling  Успех на всички   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт