Картичка от другия край на света! - тема 2

• 21 190
  • 748
  •   1
Отговори
# 480

Може ли мaлко подробности зa нaемaнето нa кутия в пощaтa,мояят вход също се зaключвa.
И аз не знам особени подробности, но мисля, че във всеки клон трябва да има кутии за наемане.
Иди и питай Peace Беше нещо от рода на 40 лв на година Simple Smile

# 481
О, аз пък съм другата крайност - пиша кода даже по 2 пъти, за всеки случай, ако първия път не е написан достатъчно четливо Crazy  hahaha

# 482
Блaгодaря,Еовин!
И още нещо ме интересувa-aко идвa пощaльон и входът е зaключен ,дaли ще ми остaви някaквa бележкa и евентуaлно дa отидa дa си вземa кaртичкaтa от пощaтa?

# 483
За писма и картички не знам, ако имаш колет, оставят  Thinking

# 484
  • София
Преди години ми бяха пращали писмо от НОИ и явно не бяха могли да стигнат до пощенската кутия.Спомням си, че имах бележка, че имам писмо.Въпросът е, че при мен и бележка трудно ще "влезе"  Laughing  Кутиите са си вътре, входът ни е праисторически(единствения шанс да се опазим е ключът, защото заради някои не можем да сменим дограмата) и ако някой успее пъха под вратата, ако попадне някой съсед да е наоколо му се отключва.Ако не...оправяш се.
Аз си попълних нещата в профила и сега мисля да си тегля човек  Laughing

# 485
3 за Германия и 2 за Русия, това е моят набор при първите 5. Май трябва да изключа онази опция за повтарящите се държави.
Единият руснак е ..хм, образ - цък .
Мисля да му пратя снимка на гол до кръста български рибар с шкембенце, стига да намеря такава..  Crazy

хаха страхотна идея за картичка, дано да намериш. Но съм виждала само тениски с щастливи рибари Simple Smile
П.С. и аз съм голям фен на Пратчет. И цялата еуфория около посткросинга ми напомня за Пощоряване Simple Smile)

# 486
Здравейте и от мен, чисто нов ентусиаст Simple Smile

Може би сте го обсъждали, но имате ли любими места за купуване на картички в София, такива с по-голямо разнообразие? Имам чувството, че преди да започна да мисля за изпращане виждах картички под път и над път, но когато започнах да търся нещо хубаво, не можах да се сетя и една книжарница с богат избор.

И аз да добавя - на Централна гара в книжарницата на първия етаж между гишетата за билети има картички на издател ГУФО - малко по-различни са от тези на Уникарт и Изкуството Утре. Ето тези примерно са ми любимите на ГУФО:
http://www.postcrossing.com/postcards/BG-21872
http://www.postcrossing.com/postcards/BG-21860
http://www.postcrossing.com/postcards/BG-7910
http://www.postcrossing.com/postcards/BG-15808

Виждала съм ги и в сувенирните магазини в подлеза на Президентството.

Пак в този подлез намерих такива като тази
http://www.postcrossing.com/postcards/BG-16844
малко са нестандартни като размер, но пък тази пристигна при получателя..

# 487
  • София
Оооо изтеглих си двама и ми се падна Майк от Германия и Марина от Русия  Laughing Crazy  Още утре ще им ги пусна.
Радвам се като малко дете  hahaha

# 488

Видях днес две картички при пощенските кутии и си викам - не са намерили моята. Взех ги, обърнах ги, гледам - не съм аз получателят  Shocked А те с ID номер!  Laughing
Рая от Овча купел, ако се познаеш, кажи здрасти  Mr. Green Имаш 2 картички от Германия.  Mr. Green

При мен преди година се получи много забавно - в квартала изглежда съм от малкото, които получават точно картички, при това от чужбина - и веднъж прибирам се и гледам в пощенската кутия картички от Германия. Точно се зарадвах, че някой посткросър ми е пратил и какво да видя - друг адрес няколко преки по-надолу! Simple Smile Пощаджийката явно така вече беше свикнала да пълни основно моята кутия с такива неща, че по навик ги пуснала при мен! Simple Smile) Отидох в пощата и жената, дето ги разнася, още беше там - дадох й картичките да ги пусне на истинската получателка и тя "Ама аз като ги гледам все такива шарени и от чужбина и вече си мисля, че са само за теб" Simple Smile Е, поне съм случила на мили жени в пощата..няма шанс да не получа нещо заради тях! Даже и в повече мога да получа, но не и по-малко :Grinning

# 489
Мъжа ми каза, че нямало да получа никаква картичка, щото само будали като мен пращали  Tired Laughing

Аааа, нали не го слушаш? Simple Smile А ако зависеше от моя, нашата пощенска кутия щеше да е официално предадена за старо желязо и нова нямаше да се сложи Simple Smile Човекът е много далече от тези хобита и всеки мой опит да му разкажа за поредната получена интересна картичка удря на камък..е..почти..като изключим тематики като планини и ски-писти Grinning

# 490
Даа, на Гуфо и аз много ги харесвам. Аз ги бях купила също от подлеза на Централна гара, но в Пловдив  Joy Тъкмо ми напомнихте, утре ще съм по гарите, ще си потърся.
На мен един ми писа, че иска картичка от Мадара, която съм пратила. А аз съм я купувала преди 3 години и от тогава кракът ми не е стъпил в северна България  Crazy Ще видя дали ще я намеря тук някъде.

# 491
Най-накрая се добрах до фотоапарата, за да снимам картичката от Гад Чевръста от Торонто.

Скрит текст:

Моят мъж (като стана дума) в началото твърдеше, че съм пълна будала и че съм пратила около 20 безответни картички, а китайците от директната размяна даже ги били продавали и печелели на мой гръб. Някъде след петата, получена от мен, каза "Добре де, може и някой да ти отговаря". А сега го хващам, че проверява пощенската кутия, като се прибира от работа Mr. Green

Аз пък чакам около 10 картички от България от съфорумки и ги няма. Очаквам да ми ги изсипят наведнъж, като пакетче, вързани с ластик  Laughing

# 492
  • София
Момичета, има ли опция(защото аз не намирам) да ти се падат от определени държави? Майка ми сега и тя се ентусиазира, но знае само руски, като малка си е писала с русначета и иска от рускоговорящи страни да и се падат.
Иначе аз ще трябва да се занимавам и с нейни картички  Tired

# 493
  • КиТ
А сега го хващам, че проверява пощенската кутия, като се прибира от работа Mr. Green

Аз съм така Blush,всяка вечер дори и в събота и неделя проверявам,дори да знам,че не работят  Crazy Joy

Сега преглеждах профилите на моите хора на които пратих и кво да видя,хамериканеца си изключил профила: lgears is no longer participating in Postcrossing.,как става тая врътка,като ти писне?

Последна редакция: пн, 23 сеп 2013, 23:02 от plami89

# 494
Аз пък съм в пълен застой. Чакам едни американци да си получат картичката вече две седмици, днес пак не я получиха.../следя ги изкъсо иначе  Mr. Green /. Те влизат на четири дни средно, ще си почакам до края на седмицата... Другите ми картички също няма как да бъдат получени по-рано. Търпението никога не ми е било силна страна, сега ще трябва да го развия...

tsvetna, много интересни картички си намерила!

Erienne, тук или във ФБ беше даден линк към руския вариант на посткросинг. Може би е подходящ за майка ти.  Peace

http://postcross.ru/pages/about/  Предполагам, че приемат чужденци. Но е по-малък и...друго си е да получиш картичка от Чили, друго е все от Русия...Ще ѝ напишеш два-три варианта и ще ги преписва... Simple Smile

Последна редакция: пн, 23 сеп 2013, 23:12 от Фенси

Общи условия

Активация на акаунт