Картичка от другия край на света! - тема 2

• 21 119
  • 748
  •   1
Отговори
# 555
Москва е в зоната на здрача!Първата ми рускиня,милата явно има железни нерви за чакането.
Чета,не пиша,да се фукна   261uu
http://www.postcrossing.com/postcards/US-2410597

Ако някой иска поща,да пуска адреса,но да си каже желанията,че варненските картички като цяло са от катедралата  newsm78

# 556
Тина, Врабец вие сте днешните шампиони! Така се радвам за вас!  Party
Врабчо, ама как са те уцелили с тази картичка от Германия! Много е хубава наистина! Heart Eyes Хайде утре вече да се похвалиш с вързопчето с картички от България!  Joy

Аз днес получих само една картичка- от Холандия. Била съм първият изтеглен адрес на едно мило момиче.
За сметка на това днес изпратих 5 картички. Две от тях пътуват вече към София до две съфорумки.   Flutter Надявам се стачката на пощенските служители да не им се отрази и да ги получат много скоро. Другите 2 пътуват към адресите, които изтеглих късно снощи- едно 16 годишно девойче от Турция и един младеж от Германия. И двамата са новаци с 0 получени картички. Петата картичка е за един хърватин, на когото бях писала за директна размяна и вчера ми беше отговорил.

Вече очаквам картички само от директна размяна, освен ако по оня готин алгоритъм не получа нещо извънредно и аз.  Mr. Green

Рени, как те пропуснах преди малко!  Hug Радвам се, че толкова бързо си получила картичката ми! В четвъртък я пуснах и днес е пристигнала- не е зле!  Grinning

Последна редакция: вт, 24 сеп 2013, 20:54 от Лем

# 557
А защо трябва да ходиш при тях? Купи си марки предварително. Така и опашките пропускаш.

Щото да се уверя,че ми ги взимат  Crazy Joy Joy Joy

Ахааа.. Ясно. Simple Smile Аз явно съм попаднала на изчезващ вид пощальонки Simple Smile Аз при тях само ходя или да си купя марки, ако не съм успяла да смогна да отида до филателния магазин, или да ми сложат по някой по-чист печат на пликове, дето ги пращам на колекционери на пликове...

О, на мен в пощата се е случвало да ме изгонят както съм вътре и си пускам колет, защото било станало 17:32, и работното им време, което било до 17:30 било отдавна свършило. Така и не ме оставиха да си пусна колета. Успях само да си взема кутия и трябваше да хващам такси на следващия ден, за да се впиша в работното им време.
Хваща ги Кодекса жените, а като те хване Кодекса, става лошо Седларов...
Добре че сега работя на друго място, където Кодекса също важи донякъде  Laughing
Ееее, това вече...като мъжа ми дето в данъчното го бяха изгонили, понеже отишъл с 2 минути закъснение... Simple Smile Не че е лошо да се спазва работното време, даже напротив, но...мен не ме държат вързана с колан на работното място до по-късно, но никога не си тръгвам в 17:00, освен ако не гоня...някои като данъчните или пощите Simple Smile

# 558
На мен ми се струва, че май вече получих една извънредна картичка, тъй като датата, на която са изпратени две от картичките отговарят само на първата ми регистрирана. Останалите ми регистрирани са с по-късни дати.

# 559
 Hug  Картичката ми е стигнала до Русия за 21 дена.  Вече мога да имам 6 пътуващи  Peace

# 560
ма нашата поща е върхЪ..     bouquet
.вчера пуснах ретро картичка за Стара Загора и днес е получена Laughing

Последна редакция: вт, 24 сеп 2013, 21:18 от ♥reni-pld♥

# 561
  • София
Моите руси премеждия с картичките продължават: днес ми върнаха американската картичка, така че утре ще я пращам наново, този път надлежно и правилно надписана.

Врабец, огромно благодаря, страхотна картичка! Определено ми дойде добре тази картичка, повдигна ми духът!  bouquet

И, мили съфорумки, които ще получат от мен картички: моля да простите постните ми писания, още не ми е дошла музата и нещо хич не ме бива в писането. Като ми дойде вдъхновението, ще ви спретна по още една кратичка:)

# 562
Момичета, да ви се похваля какви красоти си намерих, докато търсех едно зарядно в килера  Crazy

Последна редакция: вт, 24 сеп 2013, 21:34 от P.Sawyer

# 563
P.Sawyer страхотни са! Обожавам по-стари картички, обичам да правя сравнение на сниманите места тогава и сега.  Simple Smile
Тази от Хисаря страшно много ми харесва!

# 564
P.Sawyer страхотни са! Обожавам по-стари картички, обичам да правя сравнение на сниманите места тогава и сега.  Simple Smile
Тази от Хисаря страшно много ми харесва!

Нея лично съм си я купувала от една екскурзия в 4-ти клас  Crazy

# 565
  • Сопот, Пловдив

А защо трябва да ходиш при тях? Купи си марки предварително. Така и опашките пропускаш.

На мен тук ми казаха задължително за чужбина картички и писма да минавали през тях, трябвало задължително да ги теглят. Знам, че са ме излъгали за картичките, те и за цените ме лъжат, но не ми се разправя.  ooooh!

# 566
  • В Космоса
Аз изтеглих днес 3 адреса още. Първият е в Китай  Tired, някакво 16 годишно момче, вторият в САЩ, а жената в момента е на обучение в Япония  Tired Tired, но уж щяла да се връща скоро... И третият за щастие е в Холандия. Надявам се бързо да пристигне картичката, както предната ми до там. Имах даже и подходяща по предпочитанията на жената - национални носии. Ще ѝ пратя онази на ГУФО с трите моми. Много ми харесва тази картичка. Heart Eyes

# 567

На мен тук ми казаха задължително за чужбина картички и писма да минавали през тях, трябвало задължително да ги теглят. Знам, че са ме излъгали за картичките, те и за цените ме лъжат, но не ми се разправя.  ooooh!

Na men tuk vinagi mi gi teglqt, i udrqt pechat. I pisma sym prashtala i kartichki. Golata kartichka bez plik teji 5 grama  Grinning

# 568
Ето я и днешната ми картичка от Холандия.

http://www.postcrossing.com/postcards/NL-2069767

Тези са от вчера:

http://www.postcrossing.com/postcards/CA-373528

http://www.postcrossing.com/postcards/FI-1866943

За щастие на мен не ми се налага да ходя до пощата изобщо. Тъй като сме на остров, всички писма пътуват само с въздушна поща. Няма значение дали ще е писмо или открита картичка, няма значение до кой континент и държава ще е, цената е една- 90 цента. Купувам си 10 марки от автомата за марки, който се намира пред пощата и не е обвързан с работното й време. Също така се запасявам с картички от книжарницата, а след  това само пиша и пускам в пощенската кутия до нас. Наистина е много удобно така.    

# 569
Ама момичета, вие сте ми на късмет  Hug
Днес получих още една картичка, този път от Германия.
Явно с първата ми регистрирана картичка са ме изтеглили два пъти  Crazy

Обаче немеца Рейнер ме застреля- на отчетлив руски ми изтипосал картичката  Flutter

Едит: Лем, благородно ти завиждам за удобството с марките.

Аз днес открих няколко сносни картички в една книжарница, забутани най-долу на щандчето, прашни, тъжни.... малко ми докривя, честно казано. Касиерката пък не скри изненадата си от избора ми, тъй като "има много красиви с калинки".

Общи условия

Активация на акаунт