Предстои ми инсеминация - тема 15

• 36 899
  • 691
  •   1
Отговори
# 645
 Четири не успешни   Sick, ако нямате други показатели по които да кандидатствате ...
 Аз имам почти 5 инсеминации , 2 от които успешни , но с негативен край и не мога да участвам по- фонда  Tired
  Ето я темата за фонда : http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=754776.0
   Пожелавам ви успех в борбата ...   bouquet

Capricorns - трябват 4 неуспешни процедури, може да са 4 инсета, 4 инвитрота (иксито е вариант на инвитро) , 3+1 и т.н.. това със сигурност.  

ОБАЧЕ Костова ме замисли много!  Единият ми неуспешен опит е извънматочна бременност!  Да не се окаже, че не се брои за неуспешен!?  KYKostova - според кого твоите опити не се броят? Това което казваш всъщност е логично!

# 646
  AleksandraN  допитване до фонда ... В темата за фонда има телефони за повече инфо ... И при мен едната е извънматочна , факт е че има забременяване какъвто и да е края  Sick,  за съжаление  Tired ...
   Ако искаш звънни и ти и попитай  ...    bouquet

# 647
  AleksandraN  допитване до фонда ... В темата за фонда има телефони за повече инфо ... И при мен едната е извънматочна , факт е че има забременяване какъвто и да е края  Sick,  за съжаление  Tired ...

Мерси! Сигурно ще трябва да добавям документи Sad

# 648

Мерси! Сигурно ще трябва да добавям документи Sad

fingerscrossed  Пожелавам ти наслука !  Flowers Four Leaf Clover  bouquet

# 649
Късметлийка, много ти благодаря за постоянната подкрепа.
Дано, дано, дано, за всички да е чудо!
Да, заедно ще правим теста. Аз мисля за кръвен, а ти?

KYKostova стискам палци и знам, че ще успееш. Вярвам, че си силна. Само напред!!!
Тест мисля да правя на 14-ия ден от инсето около 22-23, там някъде. Не зная и как ще работят лабораториите. Кандиларов са ми най-близко и съм доволна от тях, до сега.
Ти кога си прави, на кой ден и каква цифра ти показа?

Последна редакция: нд, 15 дек 2013, 08:57 от lolr

# 650
При мен от самото начало ми предложиха инвитро на ец,но с док решихме да направиме 1 стимулирано инсе,а пък ако нестане...то е ясно.Но все пак е важно да се консултирате с док. има ли смисъл от исета.  Ако са със стимулация и не се получава според мен си  е най- добре инвитро.

Ще се консултираме, но като цяло си мисля, че инсетата са страаашно изнервящи - да дебнеш кога ще се пукне фоликулът, пък дали пък се е пукнал  Shocked. При инвитрото поне се знае дали има качествена яйцеклетка, не знам, но клоня към инвитро Confused

# 651
Права си,но ако инвитрото е на ец пак е изнервящо,защото ако се спука единствения Ф по време на пункция...... smile3514 Абе изобщоооо нерви не като корабни въжета а като арматурни железа трябва да имаме

# 652

KYKostova стискам палци и знам, че ще успееш. Вярвам, че си силна. Само напред!!!
Тест мисля да правя на 14-ия ден от инсето около 22-23, там някъде. Не зная и как ще работят лабораториите. Кандиларов са ми най-близко и съм доволна от тях, до сега.
Ти кога си прави, на кой ден и каква цифра ти показа?
[/quote]
[/color]

Аз лично моите инсета съм ги чакала до 12-14  ден най много . Не можех да изчакам до 17 . С кръвен тест показва още на 11 ден .
Последния път теста го направих на 14 ден, защото преди това се падаше събота и неделя ,а и аз трябваше да пътувам за 2 дена ...
На 14 ден ми показа - 440 стойност   Shocked , при което онемях , не го очаквах подготвяхме документи за инвитро . За мое голямо съжаление радостта ми не продължи дълго   Tired и загубих бебето в началото на 9 седмица   #Cussing out ...
 Наистина стискам ти палци да се похвалиш с положителен тест , пожелавам ти го от сърце  Praynig Hug  bouquet

Момичета , въпрос на лична преценка и на финанси е дали да бъде инсе или ин-витро ... Инсеминацията я водят по олекотена процедура и по- щадяща организма и тялото ...
 Пожелавам ви УСПЕХ на всички  Heart Eyes  bouquet   Да се въоражим с търпение и дебели нерви . Нека новата година ни донесе  santa2 Nature Snowman повече радост и добри резултати във всяко едно отношение .  newsm76 stork-girl  stork-boyfingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Flowers Sunflower

# 653
Късметлийка, много ти благодаря за постоянната подкрепа.
Дано, дано, дано, за всички да е чудо!
Да, заедно ще правим теста. Аз мисля за кръвен, а ти?

Ами аз на 23.12 ми е 17 ден принципно,но едва ли ще дочакам до тогава имайки предвид,че утре ми е 10 ден,но мисля поне към Петък(ако устискам до тогава  Grinning )да си правя направо кръвен като най-сигурен независимо,че на 15 ден може и уринарен да си направя.За сега съм на мнение,че кръвен ще си правя,но ще видим до Петък каква щуротия ще ми дойде на акъла  Grinning Дай Боже на всички които чакаме покрай Коледа да си правим тестовете видим  EFP

# 654
  • София
lolr,съществува т.нар. прогестеронова температура, а при положение,че ползваш и дуфастон и утрогестан,може на лекарствата да се дължи. При мен леко се повиши нелесната температура седмица след процедурата и ди остана така. стискам палци причината да не са само лекарствата.
kasmetliikaa,не се притеснявай за болката в дясно,ако не е силна и натрапчива. нормални са такива усещания.
успех,момичета! не остана до тестовете

# 655
lolr,съществува т.нар. прогестеронова температура, а при положение,че ползваш и дуфастон и утрогестан,може на лекарствата да се дължи. При мен леко се повиши нелесната температура седмица след процедурата и ди остана така. стискам палци причината да не са само лекарствата.
kasmetliikaa,не се притеснявай за болката в дясно,ако не е силна и натрапчива. нормални са такива усещания.
успех,момичета! не остана до тестовете

Мен повече ме притеснява това,че ме боли,а там нямах фуликул,имах само в ляво и незнам дали не е някаква предменструална болка иначе не ме боли постоянно през ден е общо взето,а мерих си и аз телесната температура вече 3 ден е 37.2 дано да е от вируса на бременността  Praynig

# 656
Късметлийка - Дано!

# 657
И при теб дано да е от това,че да си бременеем заедно Simple Smile

# 658
  • София
кasmetliikaa, да не направи теста вече?!!:-D

# 659
Здравейте!
И на мен ми предстои инсеминация /втора!/. При първата направих бхб за жалост ...  Confused
Както и да е!
Притеснила съм се по повод следното - днес на УЗ се установи на 10 ден от м.ц. доминантен фоликул 22,3 мм. Пуснахме веднага хормони и целия набор кръвни изследвания.
Преди малко ми звънна док да ми каже веднага да слагам Прегнил и в сряда - инсе. Веднага - не мога, тъй като съм на работа, и се разбрахме за след 17,30ч да отида да ми го бият.

Притеснила съм се страшно много от размера на този фоликул! Та той си е направо пред пукване  Shocked
Имам ли повод да се притеснявам, вие как мислите?
Ще ме е яд ако изпуснем момента и се пукне и то не толкова за парите /макар, че и те не са никак малко!/, ами защото изрично казах на лекарката, че правя ранни овулации и да не изпуснем момента, а тя ме каза - ами не, няма, с Фемара по-бавно ставали нещата  - и ме викна чак днес сутринта на преглед, на 10 ден...

Просто съм на ръба  Tired

При вас при какви размери на фоликулите са слагали Прегнил?

Последна редакция: пн, 16 дек 2013, 15:48 от Michelle La Belle

Общи условия

Активация на акаунт