Предстои ми инсеминация - тема 15

• 36 911
  • 691
  •   1
Отговори
# 660
хахаха Dandelionwine,на ръба съм мила,но мисля да изчакам поне до Петък с тези тестове,тогава ми е 15 ден и ще имам по ясен и реален резултат от кръвния тест,но как ще издържа до тогава не ме питай  Grinning Grinning

Michelle La Belle,съжалявам,че така се е получило с първата инсеминация,но не губи надежда и не се вкарвай във филми.На мен лично Прегнила ми го биха на много голям фуликул на 28,1мм и инсеминацията ми беше не на следващия,а на по следващия ден в 08:15ч сутринта(Прегнила ми го биха в 16:00ч ден и половина преди това),но аз немога да съм ти показател,защото аз нямам Овулация и ми я стимулираха с Клоксибелгит,ако това има значение за теб WinkДано успеете да хванете Ову-то Praynig и не го изтървете и успех!

# 661
Michelle La Belle,
при мен беше около 23 мм ... Друг е въпросът, че не се пукна нито в деня на инсето, нито наследващия ден Sad
Но знам, че правят инсеминации при  различни размери фоликули... Не се притеснявай излишно, няма смисъл. Ще стискам палци да се пукне фоликулът ти, когато трябва.  Hug  Hug   Hug

# 662
Благодаря ви много!!!  Hug Hug Hug
Дано!  Praynig

# 663
Michelle La Belle , както са ти казали вече момичетата инсеминация се прави на всякакъв размер фоликул. Лекарите преценяват и знаят повече от нас. Трябва да им вярваме!
На мен ми я направиха на 17 мм неспукан фоликул, на другия ден се беше спукал.

Момичетата днес ми е 7-ми ден от инесото  и няма как да имам бременни симптоми и отчитам, че тежестта в корема, придърпванията, неспането и преспенето, треперенето, газовете, както и болката в гърдите(при мен странно само в едната) е по-вероятно да се дължат на Дуфастона и Утрогестана, но днес вечерта ми се зави свят и ми се сгади ужасно. Има ли някоя от Вас, която да ги пие двете заедно или да ги е пила и да се е чувствала така?

# 664

Момичетата днес ми е 7-ми ден от инесото  и няма как да имам бременни симптоми и отчитам, че тежестта в корема, придърпванията, неспането и преспенето, треперенето, газовете, както и болката в гърдите(при мен странно само в едната) е по-вероятно да се дължат на Дуфастона и Утрогестана, но днес вечерта ми се зави свят и ми се сгади ужасно. Има ли някоя от Вас, която да ги пие двете заедно или да ги е пила и да се е чувствала така?

Аз ги поех и двете lolr , не съм имала гадене или виене на свят newsm78 , но то при всеки си е различно   Sick ... Според мен имаш симптоми на бременна булка  Crazy Hug ... Силно се надявам да е така  Hug fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

Моите фоликуло не са ставали повече от 18 - 21 мм. ... но то си е пак до човек , хормони и стимулация ...   bouquet

# 665
KYKostova ,  от твоята уста в божиите уши!
Силно те прегръщам и вярвам в твоя успех! Всички тук ще успеем!!!
Бъдете!!!

# 666
lolr,и аз пия и двете така де,ПИЯ само Дуфастон-а,а Утрогестана го слагам вагинално така каза моя лекар,но преди съм го ПИЛА Утрогестана и ми се виеше постоянно свят,аз днес също съм така,вие ми се свят и ми се повръща цял ден,мъжа ми каза,че го боли главата цял ден,от следобяд пък имам горещи вълни което вече е странно,преди го имах от Клоксибелгит-а,но сега незнам от както може да е newsm78 на мен днес ми е 10 ден освен всичко това днес все още ме наболяват макар и леко гърдите,болките ми спряха и аз незнам какво да мисля,но ще изчакам до Петък да видим.Дано при теб е от бременност стискам здраво палци  newsm51

# 667
Момичета тази вечер е пълнолуние  Whistling , ако някои е по - чувствителен може да му се отрази по някакъв начин  ... Crazy Mr. Green Hug

kasmetliikaa - стискам ти палци и при теб работата да е станала  Wink . Пожелавам ти го от сърце  Heart Eyes Hug  Кога мислиш да си правиш тест ?
   Стискам ви палци момичета  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover EFP dance
   bouquet

# 668
  • София
kasmetliikaa,направо не знам от къде намираш това търпение:-D аз на 10я ден сутринта бях пред лабораторията,преди да се е появила лаборантката още:-D

# 669
  • София
Момичета, разбирам желанието на всички ни да забременеем, но по-добре да не се надъхваме излишно предварително.  Wink Всичките "бременни симптоми" са присъщи и за високо ниво на прогестерон, който всички си набавяме.  Изчакайте си деня на теста, ако е станало, ще разберете. Надявам се сте ме разбрали!   bouquet

Писана, кога е тестът?  Hug

# 670
  • Ст. Загора
Добро утро, момичета!
След вчерашния преглед, докторката прецени, че няма смисъл от още инсеминации и преминаваме към икси на спонтанен цикъл.

Благодаря ви за подкерпата, съветите, куража и хубавите думи!  bouquet
Пожелавам ви много късмет и през 2014 да се сбъдне най - голямата ви мечта newsm30

# 671
Капри, аз в четвъртък съм на преглед и ще коментираме с д-ра инвитро на естествен цикъл.

# 672
  • Ст. Загора
Капри, аз в четвъртък съм на преглед и ще коментираме с д-ра инвитро на естествен цикъл.
Е, поне не си сама Hug
Чакам да споделиш  bouquet

# 673
Добро утро и от мен момичета  newsm51

KYKostova,благодаря ти за пожеланията и подкрепата мила да ти се връща,а теста мисля да го правя чак в Петък за по сигурно,защото днес ми е 11 ден и не съм сигурна дали резултата ще е верен макар и да е кръвен теста.Kashmir е права,че от покачването на нивата на прогестерона се получават такива  бременни симптоми и неискам да се надявам напразно.Няколко пъти съм страдала от такива разочарования и този път съм си казала,че няма да бързам Wink
Dandelionwineи аз незнам от къде го извадих това търпение,но както споменах по горе съм се разочаровала вече няколко пъти от внушения и сега правя всичко възможно да не се шашкам и да не се вглеждам в симптоми независимо,че си меря и БТ и ТТ и двете са ми 37.2,а трябва ад ми дойде уж утре.Бях чела някъде,че деня преди да ти дойде БТ ти спада е моята е още висока и въпреки,че се надявам да съм забременяла не храня напразни надежди за да не се разочаровам,намирам си занимания постоянно само и само да не седна на компютъра и да започна да чета да симптоми или да се вглеждам в тях,както знаете при всеки е индивидуално.
CapricornS,успех с ИКСИ-то кога започвате?
bonbolini,успех и на теб и на всички чакащи и нечакащи,чудесата стават когато най-малко ги очакваме за това трябва да вярваме,че и при нас ще станат.

# 674
Здравейте момичета! Аз съм нова във форума, но този месец ми предстои инсеминация и bonbolini ми каза за тази хубава тема в която да си обсъждам разни неща покрай процедурата. Аз едва от вчера започнах клостилбегит, така че съм съвсем в началото. На всички пожелавам много положителни тестове и сладки бебчета  Simple Smile  EFP preggo

Общи условия

Активация на акаунт