Предстои ми инсеминация - тема 15

• 36 899
  • 691
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Писана?  newsm56  Praynig

# 676
Здравейте, слънчовци!  Hug
Набързо само се отчитам - сутринта съм дала кръв и чакам резултата кам 16ч. Веднага ще дойда на отчет, че пусто сърце не трае!  smile3535

# 677
  • София
Добре, стискам палци сиилно!  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed
Много бавно става бееее!  ooooh! Писана, ще ти звъннат ли акушерките или трябва да ходиш?  Thinking

# 678
kashmir, аз си пуснах ЧХГ-то в града, в който живея. Казаха от клиниката, че може...Затова се чака толкова много.  #Crazy

# 679
Айде чакаме положителен резултат Pisan Praynig Кой ден ти е днес?
Добре дошла снежна кралице,успех със стимулацията дано имаш много фуликулчета,каква е твоята история?По каква схема го пиеш Клоксибелгит-а?На мен лично ми помогна и то от първия път със най-слабата схема по 1 на ден.Дано и на теб ти повлияе добре,но ако не стане не се отчайвай,защото съм чувала,че не на всички организма го приема добре и става стимулация(неискам да те обезнадеждавам,просто съм реалист).Стискам палци всичко да е наред и да ни радваш само с хубави новини  Simple Smile

# 680
Здравей, kasmetliikaa  Simple Smile Благодаря ти за посрещането. Моята история е опити от година и половина, всички изследвания са чудесни, спермограмата и останалите семенни анализи също са добри, тръбите ми са проходими, но никога не съм виждала две чертички. Докторът ми предположи лека ендометриоза, но вместо лапароскопия решихме да правим инсеминация и ако не се получи, направо инвитро. Просто наистина не ми се чака. А клостилбегита го пия от 3 до 7 ден по 2 таблетки. Ще видя резултата в събота. Rolling Eyes Ех, дано всички тук получим по едно Коледно чудо!

# 681
Бета ЧХГ - 69.66 mIU. Момичета - май моето коледно чудо се случва... Praynig След 2 дни съм в клиниката за повторен тест и други инструкции.  Heart Eyes

# 682
Честито Pisan!!!
Прегръщам те с насълзени от радост очи! Бъди щастлива с твоето коледно чудо!!!

# 683
  • Ст. Загора
Бета ЧХГ - 69.66 mIU. Момичета - май моето коледно чудо се случва... Praynig След 2 дни съм в клиниката за повторен тест и други инструкции.  Heart Eyes

Писанче, много се радвам за теб Hug

# 684

Честито  Pisan@  !    Лека и безпроблемна бременност !  bouquet

# 685
Благодаря ви момичета!  Hug Пожелавам на всички това щастие!  EFP Аз още не мога да повярвам!  Crazy

# 686
Писанка знаех си мила.че ще стане чудото при теб,много се радвам да го "чуя"нямах търпение да пишеш какво е станало.Насълзиха ми се очите от радост,честито-лека и безпроблемна бременност.Кой ден ти е днес мила и имаше ли някакви симптоми и съмнения?Извинявай може и да си писала по рано,но не съм следила  Embarassed

# 687

Ох като чуя това с предполагането бях ме хваща #Cussing out как може лекаря да ти каже,че предполага нали се правят изследвания за това.Ужас!А ти Овулация ли нямаш,че ти предписа толкова силна доза или си имаш,но сте решили инсеминацията да е стимулирана?

# 688
Опа,Писанка извинявай другаде трябваше да го пратя това  Grinning Grinning Grinning Grinning

# 689
Здравей, kasmetliikaa  Simple Smile Благодаря ти за посрещането. Моята история е опити от година и половина, всички изследвания са чудесни, спермограмата и останалите семенни анализи също са добри, тръбите ми са проходими, но никога не съм виждала две чертички. Докторът ми предположи лека ендометриоза, но вместо лапароскопия решихме да правим инсеминация и ако не се получи, направо инвитро. Просто наистина не ми се чака. А клостилбегита го пия от 3 до 7 ден по 2 таблетки. Ще видя резултата в събота. Rolling Eyes Ех, дано всички тук получим по едно Коледно чудо!

Ох като чуя това с предполагането бях ме хваща #Cussing out как може лекаря да ти каже,че предполага нали се правят изследвания за това.Ужас!А ти Овулация ли нямаш,че ти предписа толкова силна доза или си имаш,но сте решили инсеминацията да е стимулирана?

Общи условия

Активация на акаунт