Добре дошли в "Родени", АВГУСТовски бебчета засмени!

• 41 604
  • 743
  •   1
Отговори
# 600
  • велико търново
а аз ги видях на 11,01 но беше много бледа и на 20 ги видях по ясно за да докажа на таткото 4е ще става татко Simple Smile но 4ак февруари отидох на доктор понеже сметнах 4е няма какво др да ми кажат освен 4е съм наистина бременна Simple Smile а да бия пътя до плевен само за потвърждение нямаше смисъл:)

# 601
Мдаа и аз си мислех,че декември мин. година видях двете чертички.  Не помня точно датата, тези дни беше и бях много развълнувана.Чертичката беше много бледа, едвам забележима ,но нямах никакви съмнения,че може да е грешен теста.
А сега вече  са едни малки ,сладки, пухкави бечета.

# 602
  • София
Да, беше невероятен декември  Flutter Трябваше да ми дойде на 12-ти, а нямах обичайните признаци за това... направих тест на 12-ти - нищо. Теста на 15-ти обаче светна с мнооооого бледа втора чертичка Party
Да се отчета: вчера минахме вторите ваксини - на самите инжекции не плака много, сложихме и лепенки коол пач. Плака доста в късния следобед, т.е. 3-4 чса след апликациите... Дадох му панадол 3 мл. и си спа спокойничко. Температурата беше до 37,2.
Да ви кажа, че пробвах бейбилов заради добрите отзиви, но не съм доволна - пропускат ми от към горната си част. Памперс поне пропуска на крачетата.... и то по-рядко от дм-ските.
Хубави дни и много се гушкайте в студеното време  Hug

# 603
  • велико търново
аз имам един въпрос за тези които не кърмят кога им дойде втория цикъл  Rolling Eyes защото на мен ми дойде миналия месец на 6 а този  месец още няма нищу  newsm78

# 604
  • СОФИЯ
аз имам един въпрос за тези които не кърмят кога им дойде втория цикъл  Rolling Eyes защото на мен ми дойде миналия месец на 6 а този  месец още няма нищу  newsm78
аз знам,че може да минат месеци след първия цикъл докато се регулира нормално,така че споко,ще се нормализира .на мен лекарят ми каза след първия цикъл да отида на преглед ,профилактичен  Simple Smile

# 605
  • Пловдив
На мен ми дойде на 40-тия ден, после след 22 дни и сега преди две седмици ми беше третия, та хич не е редовен, но ще дойде.

# 606
Моят се нормализира след втория, дойде ми към 40-тия ден и до сега съм имала 4.
Момичета искам да ви попитам, някоя от вас има ли косопад?

# 607
Аз имам косопад.И след първото раждане също имах. Някъде четох,че било нормално.Спокойно, след известно време ще спре.

# 608
На мен още не ми е идвал, надявам се още няколко месеца да се забави Simple SmileКосопад нямам още, но по време на бременността доста ми се сгъсти косата, така че очаквам да имам.

Ох, нас много ни мъчат зъбите Sad Спи неспокойно, върти глава, постоянно ръцете са му в устата, мрънка по цял ден, плаче дори и навън, вчера имаше 37 температура. Приспивали сме се до 11, после се събуждаше през 40 мин, заспа по-дълбоко към 1 и половина чак. Венците са му твърди, то по-скоро горе, зъбите белеят, не са прорязали венеца, но се виждат съвсем малко под него. Малко учудващо, защото нали първо излизат долните зъби. Давам му Дентокинд и от вчера започнахме с гелче да мажем- успокоява го за 15-на мин. после пак SadЗапознатите мами със зъбите- колко време така ще се мъчи, докато се покаже? Възможно ли е така да се влачим седмици, докато избие първото зъбче?

# 609
  • Пловдив
Аз съм с ужасен косопад. След като се среша след баня ми падат почти цели кичури, ужас направо.

# 610
  • В една слънчева къща...
Мдаааа, ММ се чуди как ми била останала коса въобще на главата...

# 611
  • София
И аз съм така с косата. Преди два дни я отрязах, за да се посъживи, но си пада по същия начин... Simple Smile
Момичета, да ви питам - всички ли имате белегчета на раменцата на бебоците от ваксините в родилното? Моя Гушко няма  newsm78 и се чудя какво да мисля ...

# 612
  • СОФИЯ
И аз съм така с косата. Преди два дни я отрязах, за да се посъживи, но си пада по същия начин... Simple Smile
Момичета, да ви питам - всички ли имате белегчета на раменцата на бебоците от ваксините в родилното? Моя Гушко няма  newsm78 и се чудя какво да мисля ...
аз го забелязах едва преди седмица и мислех да питам дали и вие имате такива ....а всъщност не мисля ,че има вариант да не са поставили някоя ваксина

# 613
Тази ваксина се поставя в болницата. Педиатъра трябва да следи за белега.

"Между 7 и 10 месечна възраст на децата без белег от БЦЖ имунизацията в родилния дом се поставя отново същата ваксина, но след отрицателна туберкулинова проба."

# 614
  • В една слънчева къща...
Аз лично нямам такъв белег и като ми правиха проба като ученичка /май около 17 год. бях/ се оказа, че нямам имунитет и ме имунизираха. Нямам представа дали е пропуск или не ме е хванала ваксината като бебе  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт