ПЧМГ

• 40 042
  • 255
  •   1
Отговори
# 240
Момичета, кажете поне колко задачи има на приемния. И това някаква политика на училището ли е да не публикуват задачите от изпитите ....newsm78

# 241
  • София
Момичета, кажете поне колко задачи има на приемния. И това някаква политика на училището ли е да не публикуват задачите от изпитите ....newsm78
Синът ми е ходил на един пробен в ПЧМГ.
Форматът е същият, като на ОМТ, само че задачите са по-лесни. Не ви трябва допълнителна подготовка, ако решавате от Математика за таланти.

# 242
Много благодаря за информацията  bouquet

# 243
  • София
Много благодаря за информацията  bouquet
Между другото, сега видях, че съм го сканирала. Дай ми поща да ти го пратя.

# 244
Здравейте,

Може ли някой да коментира каква е ролята на директорският тест. Какво е значението на оценката от него ?

# 245

Инфо от сайта на ПЧМГ:

Излезе от печат книжка с тестове за прием в ПЧМГ

Автор е Райна Алашка.
Цена: 10 лв.
Място за закупуване: в офиса на ПЧМГ, бул. "Ген. М. Д. Скобелев" № 58, тел. 02/9713300.

http://www.parvamatematicheska.com/news-bg/180-kniga-s-testove-z … v-pchmg-2014.html

В канцеларията на ПЧМГ са много любезни и подробно отговарят на всякакви въпроси.

Аз имам някакъв опит /с 3 пробни изпита от тази година/, имам и някакви тестове, така че съм на линия, ако мога да помагам с нещо.

# 246
Имате ли тестовете по английски език get ready for the 8th class exam на издателство "Летера" на Чавдар Здравчев? Ако може отговорите!

# 247
Аз започвам да ви следя. Догодина ни предстои решение къде да продължи след 4 клас. Има ли група във ФБ, която е по-активна?

# 248
  • София
ФБ група има, но е неактивна.

# 249
Прочетох, че има пробен изпит на 7 май. Има ли други, които ще се запишат? Във вторник ще питам дали още има екземпляри от книжката на г-жа Алашка. Търся и тестове от последните години.
Много съм изненадана,че няма активност в темата.

# 250
  • София
Здравейте, дойде време да записвам и номер две в ПЧМГ. Не съм питала в училището, ама да попитам тук - знае ли се вече кои ще са класните на петите класове за 2017/2018? Също и учителите по мат. Слабаците по английски в коя паралелка са (дъщеря ми е учила немски досега)? Приемам съвети за подготовка по англ.език за наваксване и догонване нивото на останалите деца. Учебници, частни учители и пр. Хубаво лято  Hug

# 251
  • София
Според информация от детето, на петите класове математиката ще се води от Златилов и Стоянова. Предполагам, че те ще са двама от класните ръководители. Иванова по история вероятно ще поеме единия клас, но ако се съберат две паралелки в 8 клас, тогава тя ще е класна на единия 8 клас.

Моята също беше учила немски до 4 клас. Аз я записах на интензивен курс един месец, за да добие поне малко представа за езика. Работеше и с мен в къщи. После наваксваше в училище.
Ползвахме помагала, мисля че бяха на Просвета, казват се Test your English.

# 252
Моето дете също не е учило английски до 4 клас. Ще вземем препоръчаните учебници и ще ги прегледаме в къщи.
Някой има ли списъка с книги за прочит през лятото?

# 253
  • София
Моето дете също не е учило английски до 4 клас. Ще вземем препоръчаните учебници и ще ги прегледаме в къщи.
Някой има ли списъка с книги за прочит през лятото?
Днес бях в училището, изрично питах за учебници, но нищо не ми препоръчаха. На Вас какво Ви дадоха?
Списък ми дадоха - Старогр. легенди и митове на Н.Кун, Приказки-Андерсен, "Хайдути" - Ботев, "Похитителят на мълнии" - Р.Риърдън, Бълг. народна митология-Лозинка Йорданова, Библия за деца. Разкази за сътворението на света

# 254
Благодаря за книгите!
Не знам дали са ни дали нещо, мъжът ми е ходил днес, но някъде бях чела, че казвали кои учебници да си купим за лятото. Явно ще трябва да питаме пак.

Общи условия

Активация на акаунт