ПЧМГ

• 40 038
  • 255
  •   1
Отговори
# 45
Значи имам информация за някаква различна школа в СМГ, отделно че и тя датира от преди 4-5 години, тоест не е ясно дали изобщо е актуална вече.
Ще следя с интерес как стоят нещата в ПЧМГ.

# 46
  • София
Цитат на: EliG
Отново се редактирам  - дайте мнение за школата по информатика

Ами... сама си изпроси с настояването мнение, което  няма да ти хареса Simple Smile

Mr. Green
Попитах чисто информативно, нито имам някакви познания в тази област, освен отдавна забравен училищен бейсик и университетски фортран  Laughing , нито някакви очаквания. Може би на по-късен етап ще я запиша, за да види дали има влечение към подобно нещо.

# 47
ОТ кога ще започват школите? Тези по мат. и лингвистика са започнали де, но другите? Дали от другата седмица?

# 48
Дали някой знае нещо за организацията на математически състезания в другите градове каквото е Хитър Петър в Габрово? Училището организира ли транспорт и настаняване? Как и кога се прави подбор за участващите? Задължително ли е да са от математическата школа?

Специално за "Хитър Петър" в Габрово, Златилов е казал, че ще ходят на състезание първите 8 деца, които ще са с най-добри резултати от утрешния тест за ходещите в момента на школата по математика деца. Предполагам, ако желаеш можеш индивидуално да заведеш детето да участва в Габрово.
На родителската среща Златилов каза, че ще подменя децата в школата по време на учебната година, т.е. такива, с високи резултати от състезанията ще ги включва в движение, дори и да не са успели сега да влязат в школата му.
За информация: "Питагорчетата" в ПЧМГ са само 8 деца и са "разбити" в трите паралелки от 5-ти клас - едва ли биха могли да влияят на нивото по английски, каквото и да е то.
Лени, благодаря че "влезе" в тази тема. Постовете ти винаги са били много интересни и полезни за мен. Абеее, всичко сдъвкано и структурирано сервираш. Дано да работиш нещо свързано с организация на хора  Wink Hug

# 49
Лени, благодаря че "влезе" в тази тема. Постовете ти винаги са били много интересни и полезни за мен. Абеее, всичко сдъвкано и структурирано сервираш. Дано да работиш нещо свързано с организация на хора  Wink Hug

Ха ха spasdidi   bouquet
Благодаря ти от все сърце за оценката  Mr. Green всъщност работя точно обратното - дезорганизирам хора  Joy hahaha Joy, обаче чак се изкушавам да си я изпринтя и да я представя на топмениджмънта твоята оценка, ми така де да е ясно.

На останалите се извинявам за офф-а

И за да не е чист спам поста ми, може би не е лоша идеята след като така и така сме се събрали тук немалко родители всеки да помисли и да даде предложения, които според него биха повишили нивото на езиковото обучение в училището - очевидно повечето имаме разни забележки. Бих се наела да ги обобщя и дори да ги представя на Директорката  Peace
Отделно ви подсказвам, че тя е винаги отворена за идеи и предложения и съм се убедила нееднократно, че мисли върху нещата, както и обичайно има последващи действия.

# 50
Благодаря за споделеното spasdidi.

Специално за "Хитър Петър" в Габрово, Златилов е казал, че ще ходят на състезание първите 8 деца, които ще са с най-добри резултати от утрешния тест за ходещите в момента на школата по математика деца.

За нас теста е бил днес. Доколкото разбрах върху стара година на Х.Петър. Подробности тепърва ще научавам.

На родителската среща Златилов каза, че ще подменя децата в школата по време на учебната година, т.е. такива, с високи резултати от състезанията ще ги включва в движение, дори и да не са успели сега да влязат в школата му.

При повече желаещи за школата, отколкото са местата в нея, наистина най-справедлив критерий е рейтинга от предишните състезания. Надявам се това правило да важи и при другите преподаватели в школите.

# 51
Здравейте,

И аз се записвам в темата моята дъщеря е в 5а клас.

# 52
  • София
По повод пътуването за "Хитър Петър":
Къде се намира трафик маркет ? Това е нещо като автогара ли?

# 53
  • София
По повод пътуването за "Хитър Петър":
Къде се намира трафик маркет ? Това е нещо като автогара ли?

Гугъл показва, че това е автогарата, това второ име го чувам за първи път:
http://www.avtogara-serdika.com/

Има ли други деца от темата, които ще ходят на ХП?

# 54
  • София
На мен от "Питагор" ми отговориха, че това е кръговото на Руски паметник, откъм страната на МВР болница, откъдето тръгват някои междуградски линии.

# 55
Трафик маркет е автогарата пред Централна гара.
Различна е от Сердика, още повече от Руски Паметник Simple Smile
Откъде разбрахте кой ще ходи на ХП?
Нали вчера беше контролния тест?

# 56
  • София
Аз очаквам днес да им кажат, на 5 клас е бил тест подобен на формата на състезанието, което предполага бърза проверка. За да могат да се стегнат и да решават, ваканцията свърши разказвам на моята девойка, която прекара последната събота и неделя в игра Confused

# 57
  • София
В Питагор правиха тест миналата седмица и тогава беше определен състава.
Днес получихме мейла.

Дано успеем да уточним сборния пункт, обаче Simple Smile

# 58
В 6-ти клас е мъгла. Правиха тест миналата седмица, вчера са им казали резултатите от него, а за бонус са получили нов тест Simple Smile
ХП е следващата седмица, има куп време за уточнения... Ще разберете всичко необходимо за заминаването, спокойно...

# 59
  • София
Изглежда, объркването тръгна от мен.
В мейла пише: трафик маркет "Руски паметник", което аз "услужливо" по-горе не съм споменала.
Би трябвало да е кръговото на Руски паметник, откъм страната на МВР болница.

Последна редакция: чт, 03 окт 2013, 13:46 от Prizma

Общи условия

Активация на акаунт