Отговори
# 510
  • У Диспансера ...♥♥♥
Като чета и в другата тема колко ви  е интересен,вече почвам си мисля,че явно ми има нещо,защо не мога да я хвана тая интересност не мога да разбера ,и почвам да влизам в размисли и страсти  Whistling
Влъх, ще ти стане интересно ако излезеш от ОК. Ти яко си влезнала там и не помръдваш. Сцените са разместени, диалозите са различни. Ако го гледаш с превод, ще видиш, че е интересно. Аз тая вечер тамън се бях наемнала да внасям разяснения, ти взе да ме поправяш...а нещата са различни...и Мерт имаше приятел за излизане, и парти на дебютантки нямаше. Да и аз се обърках с тия цветя, ама нали се сещаш кво става докат пиша? Те са казали още сто неща. Заради това почнах да изчаквам да си приключат диалога и тогава да записвам. Joy Joy
Ми нали римейк уж ,там ми е базата да хвана нещо,разбрах аз вече ,че има разлика и затова и аз почнах да изчаква да видя ,той на строежа е имал предвид да помага,а бала за дебютантки може по-натам да го дадат,щот Яман придружаваше Мира,и мисля че няма да го пропуснат тоя момент,ама ще гледаме и ще видим  Peace

# 511
Като чета и в другата тема колко ви  е интересен,вече почвам си мисля,че явно ми има нещо,защо не мога да я хвана тая интересност не мога да разбера ,и почвам да влизам в размисли и страсти  Whistling
и аз, и аз Laughing
как нахлух само без да чета, без нищо  Whistling
"Добър вечер, драги съдиспансерки ! "

# 512
  • в подножието на планината

Пропуснах няколко момента, но нещо не ми се гледа сега... ooooh!

# 513
  • У Диспансера ...♥♥♥
и аз, и аз Laughing
Ми явно ,нещо сме повредени  Joy Joy Joy    Добра да е Феичке  Hug

# 514
Скрит текст:
ох тая мелике неможа да се гътне Sickма то няма да е филм без нея и гадостите и Mr. Green

# 515
Скрит текст:
Линче, аз затова написах, че може би сте имали по-големи очаквания, правите сравнения с ОК, сравнявате може би играта му като Емко с Фери и затова Ви е скучно.
Може и да не е точно така, но така усещам нещата.
Зизу, ще те помоля, ако имаш желание и занапред да правиш разяснения както започна според това, което гледаш и чуваш в ПО а не какво е било в ОК, защото мен лично не ме интерсува ОК, а това, което ти ни разясняваш в ПО.
Аз не превеждам по ОК. Peace
За кой ли път ще кажа, че диалозите са на 90% различни.
Ми нали това имам в предвид и аз.

# 516

И аз съм така, ама ти знаеш, казвала съм. Като ги чета отатък имам чувството, че аз не съм у ред нещо:shock: На Ча физиката ще я преглътна, барабар с животното на главата му Mr. Green и играта му е хубава, но за сега не ме грабва историята (леле ако бяха пребили Емко във втора серия на АФК или да кажат ,че ще го вкарват в затвора....сън нямаше да ме хване) Безразлично ми е, нещо нямам тръпка Embarassed

пп гримът и е по скоро като на панда
Ние сме още  под магията на Огледален свят и затова не можем да се откъснем и да вникнем  в Прилив и отлив...тези Емир и Ферия така са ни завътели главата, показателно е само колко теми се изписват и колко епизоди се подесетват от гледане  Simple Smile и като добавим, че главната героиня на много не е любимка, и езиковата бариера ...и става ясно защо превартам нещо,което се излъчва директно  Crazy

# 517
и аз, и аз Laughing
Върни се и се поправи Laughing

# 518
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Мириния приятел: Ще ми обясниш, защо беше с този.
Ейлюл: Как се е запалило?
Мира: Не знам
Мерт: Заради дядо ми, прибраха Яман невинен.
Мира: Какво?
Тая с черната коса: Хвърли грешния човек в огъня, ако излезе наяве истината Мира няма да стой с теб.
Селим: Какво стана онази вечер в къщата? Кой беше там освен ти? Кой те удари Яман? Кой те докара до това състояние?

Профи  Hug можеш да слагаш субки....утре ще бия Joy Joy Joy Joy

Последна редакция: пт, 20 сеп 2013, 23:18 от Черушка

# 519
  • София

И аз съм така, ама ти знаеш, казвала съм. Като ги чета отатък имам чувството, че аз не съм у ред нещо:shock: На Ча физиката ще я преглътна, барабар с животното на главата му Mr. Green и играта му е хубава, но за сега не ме грабва историята (леле ако бяха пребили Емко във втора серия на АФК или да кажат ,че ще го вкарват в затвора....сън нямаше да ме хване) Безразлично ми е, нещо нямам тръпка Embarassed

пп гримът и е по скоро като на панда
Ние сме още  под магията на Огледален свят и затова не можем да се откъснем и да вникнем  в Прилив и отлив...тези Емир и Ферия така са ни завътели главата, показателно е само колко теми се изписват и колко епизоди се подесетват от гледане  Simple Smile и като добавим, че главната героиня на много не е любимка, и езиковата бариера ...и става ясно защо превартам нещо,което се излъчва директно  Crazy

Тц, при мен не е от АФК. Аз не ги сравнявам. Просто нещо мънично, но важно, не ми достига  Tired

# 520
Мерт: Заради приятеля ти, прибраха Яман невинен.
Тая с черната коса: Хвърли грешния човек в огъня, ако излезе наяве истината Мира няма да стой с теб.
Селим: Какво стана онази вечер в къщата? Кой беше там освен ти? Кой те удари Яман? Кой те докара до това състояние?

Joy Joy Joy Joy Joy

# 521
Много ме кефи музичката към ПО.

# 522
  • в подножието на планината
Мерт: Заради приятеля ти, прибраха Яман невинен.

Според мен тук казва: Заради дядо ми... Peace

# 523
Ко му намерите и егн-то няа са разсърдя  Whistling

# 524
валия, права си, много теми се изписаха за ОС като цяло, но за сериала и героите по същество почти нищо на база останалото. Не, че имам нещо напротив, само го отбелязвам като факт на база милото, което беше по време на излъчване на сериала по турската.
Зизу, мерси за превода на фрагмана.

Общи условия

Активация на акаунт