Отговори
# 600
Джеси, да, Вани си, ама понеже сте няколко Ванчета и Ивета, та затова лично аз към някои се обръщам по никове за да не настава объркване.
Много е грозен приятеля на Мира, ама много ми е анти по физиономия, за характера му да не говоря. Rolling Eyes

Оrkan and his friend ,,,SET

# 601
Аз съм много доволна от мойто филмче Heart Eyesлюбов мърсотии драма Laughing

На Гизем филма почва Laughing

# 602
  • У дома :)

Диди  Hug Жани  Hug благодаря!

Vahide Gördüm ‏ @VahideGordumC

Vahide Gördüm Official Page 

този профил ме е последвал, ама дали наистина е тя  Hug Hug Hug

Ели Hugколажите са супер къз  Hug Hug Hug

Може и тя да е, ай дано  Praynig Praynig Praynig Praynig  Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 603
Много грозни колажи правите Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes ама вие си знаете Laughing

# 604
Да видим на Хазалчето сериала колко процента, ще е, че честно казано очаквах по-висок рейтинг на първа серия на ПО от действителните. Дано на този епизод % да са по-високи.  
В нейния сериал освен Хазал и Небахат Чехре, други не ме впечатляват засега, иначе като физиономии ги приех всичките.
Лека Ви нощ и от мен, newsm46 отивам до спинкам при дечко и оставям ФЕмир нощна смяна, че да ни приготвят закуската.

# 605
Нашия тати го няма и ние с дечко сме сами та затова съм с Вас толкова късно, като никога.
Джеси, ЧРД,  bouquet бъди здрава, обичай и бъди обичана.
Профи, ааааа, не казвам и искрено се надявам това, което ми липсва да го видя и в този сериал...айде да си кажа, че нали всичките сме си дружки....спойката Профи ми липсва към този момент, химията, която усетих на мига щом съзрях ФЕмир в 6 епизод случайно по турската....тук засега гледам спокойно техните сцени без да ми влияят, а аз обича като гледам филм или сериал да ме разтърсва из основи, но не губя надежда, че с напредване на епизодите и това може да се случи в ПО.
Значи сезона щял да бъде 13 епизода, защо ли само толкова!? newsm78

Наде Hugаз както винаги пак съм отървала нещо Blush Blush  Hugкъде видя че епизодите на първи сезон ще са 13  Blush Blush Blush

наближава деня   bouquet   bouquet   bouquet

и секундите броят ей страшни са

# 606
 Hug

Малиий, изпуснах серията.

Мацки, дайте линкче, ако има, да го попрегледам  Praynig

# 607
  • София
ЧРД и от мен   bouquet

.......спойката Профи ми липсва към този момент, химията, която усетих на мига щом съзрях ФЕмир в 6 епизод случайно по турската....тук засега гледам спокойно техните сцени без да ми влияят, а аз обича като гледам филм или сериал да ме разтърсва из основи, но не губя надежда, че с напредване на епизодите и това може да се случи в ПО.
....

При мен е същата работа  Tired Аз го казах вече, искам да усещам всяко докосване, всеки поглед  Heart Eyes Искам, когато Мира го хвана за ръката или той обгърна главата й с 2 ръце, да го почувствам и аз............ама няма  Rolling Eyes

Скрит текст:
Няма да забравя още в началото при Фемир, тя как го докосна за ръката, а той й прошепна, какво е казал на онзи натрапник. Еми, все едно ток ме удари  Heart Eyes

Искам и тук да е така  Peace

# 608
Манка Hug

Наде лека Hug

# 609
  • У дома :)
Много грозни колажи правите Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes ама вие си знаете Laughing

Ренка  hug hug hug

# 610
Наде  Hug лека нощ и сладки сънища  smile3524

# 611
Hug

Малиий, изпуснах серията.

Мацки, дайте линкче, ако има, да го попрегледам  Praynig

ади буйрум 

# 612
Яманджъм  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 613
Вани,  nbirthday

ura dance  bigdance2 newsm67  bigdance2 dance  ura

Wine Glass cheers

Поздрава е тук
Скрит текст:

# 614
  • София
Видях колко манджа има и се повърнах за малко да намажа Mr. Green Wink
Джес,,Честит Рожден Ден мило вече наистина,че преди няколко дена преварих пожеланията Embarassed!Желая ти да си много здрава,много обичана,да имаш лек и спокоен живот.Наздраве от мен Hug Hug Hug
Скрит текст:
Лека отново Mr. Green.

Общи условия

Активация на акаунт