Отговори
# 585
Хайде мойте патета да ви почерпя одъртях с още една година  Mr. Green
Скрит текст:

# 586
  • У Диспансера ...♥♥♥
Проф,изтрих всичко и не мога да го оправя,Зизуна бърза да пише превода,аз да го копирам и слагам,и то от бързане станало грешка,ако трябва да го оправям,пак на ново трябва да го тегля и много сложно става ,сорри за грешката,другия път ще внимавам и няма да бързам  Peace

# 587
Чачи ще ни шпаклова  Whistling

# 588
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Да си жива и здрава мааааааааааа Джескееее.... Hug Heart Eyes Hug Hug Да илядиш... Hug

Аз остаревам след 3 дни Mr. Green

Проф, грешката е моя...техническа от бързане. Peace

# 589
 newsm59   Вани, честит рожден ден  Hug Hug Hug С най добри пожелания за здраве, щастие, късмет, любов и сбъднати мечти   bouquet

bigdance2специален поздрав за теб  Hug дано го харесаш  Praynig
Скрит текст:

# 590
Джес HugЧестит Рожден Ден Heart Eyes здраве здраве и пак здраве Hug и всичко друго което си пожелаеш Heart Eyes

# 591
Хайде мойте патета да ви почерпя одъртях с още една година  Mr. Green
Скрит текст:
Джеси  Hug  Heart Eyes  newsm59 бъди здрава и много щастлива

# 592
  • У дома :)
Вани  Hug Честит рожден ден!Здраве, късмет ,щастие и сбъднати мечти !!!   newsm59 newsm51 smile3525 newsm51 smile3525 newsm51 smile3525

# 593
Ваня Blush Blush Blush(дано не се бъркам) Честит ти рожден ден мила  newsm59 nbirthday newsm59 nbirthday newsm59 жива и здрава,много щастие ,сполуки и късмет в живота  Hug Hug Hug

# 594
Джес Hug Честит Рожден Ден с пожелание за много здраве,късмет,любов. Hug  bouquet newsm51 smile3525 newsm59 newsm59

# 595
Чакай малко да поспамя  Simple Smile Simple Smile Simple Smile Кончета, пеперудки и Фемир естествено  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18
ЕлитУ  Hug прекрасни са  Heart Eyes Heart Eyes

# 596
Vahide Gördüm ‏ @VahideGordumC

Vahide Gördüm Official Page  

този профил ме е последвал, ама дали наистина е тя  Hug Hug Hug

Ели Hugколажите са супер къз  Hug Hug Hug

# 597
# 598
Нашия тати го няма и ние с дечко сме сами та затова съм с Вас толкова късно, като никога.
Джеси, ЧРД,  bouquet бъди здрава, обичай и бъди обичана.
Профи, ааааа, не казвам и искрено се надявам това, което ми липсва да го видя и в този сериал...айде да си кажа, че нали всичките сме си дружки....спойката Профи ми липсва към този момент, химията, която усетих на мига щом съзрях ФЕмир в 6 епизод случайно по турската....тук засега гледам спокойно техните сцени без да ми влияят, а аз обича като гледам филм или сериал да ме разтърсва из основи, но не губя надежда, че с напредване на епизодите и това може да се случи в ПО.
Значи сезона щял да бъде 13 епизода, защо ли само толкова!? newsm78

Последна редакция: сб, 21 сеп 2013, 00:36 от Neidjal

# 599
Благодаря ви момичета за хубавите пожелания и поздрави радвам се че ви познавам макар и не лично ние сме като едно голямо семейство  Hug  Hug Жани да Ваня съм  Hug

Общи условия

Активация на акаунт