Отговори
# 30
Лелееее, даже и не знам на коя страница на старата тема Ви оставих а Вие вече сте в новата. Laughing
Благодаря Ви за темичката, която както винаги е прекрасна.
За първи път гледах серии на ОС по бтв от-до, но как иначе, като бяха толкова сладки и влюбени. Heart Eyes
Може да сте публикували вече тази снимка, но да я публикувам и аз, че ми харесва.

# 31
  • Под Сините камъни
Ирче приемаш ли още предложения ако Да ето ти още две предложения

# 32
"Чакай да стоя настрани, че може и мен да подпъне...."  Joy Joy Joy
"... не напразно ми казват Сандоканя " rotfImao rotfImao rotfImao
Благодаря ви , момичета ,за красотите  Heart Eyes
Днес Емко ми се стори по-хубав от обикновено...ако е възможно де  Heart Eyes

# 33
  • Под Сините камъни
ето още едно

# 34
  • Някъде там
За черешката
Скрит текст:

За екипа
Романтика- Габа
Комикси- Влъх-3 и Дани

Скрит текст:

И за всички диспансеркиии

Скрит текст:

tooth tooth tooth

# 35
Феичка, откъде ти е ФЕмирския  подпис, питам те, защото е абсолютно същия като единият мой но уголемен, а той ми е правен по поръчка от едно момиче навремето и ми натаманяваше точно тази сцена, защото не е цялата?!

# 36
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ох тази ,Пепини язък ларонсо цяла вечер я търсих ,направо беше ме побъркала  Joy Joy Joy

# 37
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Аз малко се заблехосах в края на предната тема, ама то защото срещнах пак трите охлюва и ... като захванахме един мохабет ... Те са на мнение, че Гюлсумчето е скорострелница. Не била мома по техния вкус, ама виж Ферито по я харесвали. Като се запенела им напомняла на собствените им плюнки.  Mr. Green

# 38
Профиджим  Hug ама мноуууу си красотна бе  Joy Joy Joy Heart Eyes
Той мача свърши тя за резултата пита  hahaha hahaha иначе ги бихме 0:2 Peace

Наде от tumblr ми е , отдавна изтеглен и убий ме не мога да ти кажа кой го беше качил  Peace  щом е така може да е твоя - казваш и го махам Peace Hug Hug

# 39
Габи, ФЕмирските ти колажи на първа страница са повече от прелестни, обожавам такива с топчици, със сапунени мехурчета а ФЕмир по средата на тази ефирност. Heart Eyes
Ирка, доста песни чух и тук и в другата темата, като предложения, мисля, че имаш голям избор, така че каквото и да избереш, все, ще е подходящо.
Феичка, явно някой го е качил, но наистина не е стандартен ФЕмирски момент а е правен по поръчка от момиче от другата тема навремето, както и другият ми, и ава ми, все са правени от момичета специално за мен.
Не мога да ти кажа да го махнеш, защото нета е свободно пространство за всеки, който търси в крайна сметка намира, но честно казано сме, като сиамски близначки така. Cry

Последна редакция: чт, 19 сеп 2013, 22:26 от Neidjal

# 40
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Профиджим  Hug ама мноуууу си красотна бе  Joy Joy Joy Heart Eyes
Той мача свърши тя за резултата пита  hahaha hahaha иначе ги бихме 0:2 Peace

Наде от tumblr ми е , отдавна изтеглен и убий ме не мога да ти кажа кой го беше качил  Peace  щом е така може да е твоя - казваш и го махам Peace Hug Hug
Фейо ма...кай тумба-лумба и да се разбереме.... Joy Joy Joy

# 41
  • Под Сините камъни
Ади лека нощ от мен момичета аз се оттеглям с АФК любими моменти

# 42
Лелеееее Наде много извинявай аз мислех, че ми говориш за стар твой подпис  Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed  сега се загледах, че е сегашния ти  ooooh!   bouquet Hug

# 43
Лелеееее Наде много извинявай аз мислех, че ми говориш за стар твой подпис  Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed  сега се загледах, че е сегашния ти  ooooh!   bouquet Hug
За нищо, Hugно пък ти вече си с нов, благодаря ти. Аз никога не съм била с други дрехи, опитах за минута с нов подпис и го махнах, само с тези си дрешки съм откакто се облякох.

# 44
За нищо, Hugно пък ти вече си с нов, благодаря ти. Аз никога не съм била с други дрехи, опитах за минута с нов подпис и го махнах, само с тези си дрешки съм откакто се облякох.

Hug Hug Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт