Отговори
# 480
  • Варненска клюкарка
 Пълна скръб с изключение на последните десетина минути, където имаше малко раздвижване. Чаатай играе добре, но общо взето скука. ooooh! Химия усетих между родителите на Мерт. Серенайката е зле- върти едни очи пък за стойките с устата и да не почвам... Абе какъв е тоя гримьор бе- гримът и на какво прилича  Shocked Олее да не пропусна и прическата на Ейлюл/Хазар- кой я е постригвал тази  Shocked

# 481
Убавец,убавец с тяло на боец  Mr. Green
Ааааа това си е песента за ашкъма Naughty

Дека са му мускулите Mr. Green

# 482
Убавец,убавец с тяло на боец  Mr. Green
Убавото си е се убаво дори и с катерица на главата  Mr. Green

# 483
Рени,пилатес ги намали  Joy

# 484
Абе единия на Ойкън приятеля е готин някой му намери името адреса туйтъра телефона  newsm78

# 485
Като ви чета #Crazy за туй говорихме някои Peace немога да се насилвам да гледам само заради някой Rolling Eyes

Вани Joy ма многу му увиснали Shocked Mr. Green

# 486
Днес четах  старите ви теми , когато е гръмнала бомбата за наркотиците, най-големите страхове на някои момичета са били, че с кариерата му е свършено...а ето, че вече гледаме 2 епизод на новия му сериал и се справя просто страхотно...Докато в АФК започна малко неуверено и неубедително,тук показва натрупания опит  Peace поне за мен е така  Peace
Мерт също много ми харесва, но защо ли като го гледам все се сещам за рибките от "Търсенето на Немо"
Тъй като и грам не разбирам турски  го гледам в руските сайтове...,добре че го изучих руския  Laughing
Зизу , Ирка, благодаря ви за разясненията    bouquet
Аз съм гледала Ориндж Каунти и то доста сериозно ама доста неща ми се губят  newsm78 къде съм бляла   33uu
Иначе в оригинала Сет ми харесваше много повече...

# 487
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Аз пък да си кажа мнението... Mr. Green

На мене и ми е много интересно като си превеждам на ум. Филма е динамичен. С тоя Мерт се пукнах от смях...особено като навиваше Яман да иде с него.  Joy Joy Joy Joy
Всички ми харесват и нямам забележки. Сцените приличат на ОК, както и основната рамка на сценария, обаче диалозите на 90% са различни. Точно това го прави интересен за мен, като съм гледала ОК.

# 488
Пълна скръб с изключение на последните десетина минути, където имаше малко раздвижване. Чаатай играе добре, но общо взето скука. ooooh! Химия усетих между родителите на Мерт. Серенайката е зле- върти едни очи пък за стойките с устата и да не почвам... Абе какъв е тоя гримьор бе- гримът и на какво прилича  Shocked Олее да не пропусна и прическата на Ейлюл/Хазар- кой я е постригвал тази  Shocked
Ох Бел  Hug гримът и малко тип Коала  Laughing но какво да се прави

# 489
  • У Диспансера ...♥♥♥
Като ви чета #Crazy за туй говорихме някои Peace немога да се насилвам да гледам само заради някой Rolling Eyes

Вани Joy ма многу му увиснали Shocked Mr. Green
Къде увиснали,те невидими станали направо  Mr. Green

# 490
Ако можех да си превеждам най-вече на ум, нямаше да Ви питам.
Зизу, мерси, че ми разясни какво си говореха....едва ли е за Фериха. Wink
Наде нали писах, що не четеш?
Скрит текст:
В къщата си говореха С Мира за парите дето ще дадат на оня льольо втори я му баща. Оня поиска 15000 лири. Яман беше полудел. И за тва отиде в къщата да боядисва. Мира даде парите за чантата на Еюл на МЕрт и му каза да ги остави насаме. Отиде при него, убеди го да платят и му каза, че е много различен от обкръжението което има. Тоя и пита тва добро ли е или лошо? Тя каза, че и харесва...натисна го....той и каза, че е вече късно и трябва да се прибира, тя му каза добре, той каза искаш ли да те изпратя, тя не и така...после се сбиха с ония. Мерт си тръсна ушите на Техните, че Мира го е изгонила да останат на саме. Приятелите се изпокараха, че трябва да го спасят и това не е шега работа...и се обадиха на майката на МЕрт, тя каза какво.....

И ми изтече кредита на доверия в Ялдъз тв и не видях края. Peace[/b]
Абе Зизу, моля те, как да нете чета...ако не те бях прочела щях ли да ти благодаря за разяснението.
Вярно е, че като гледам малко със закъснение прочитам розясненията но те чета и теб, и Ирка.

# 491
Moмичета, някоя от вас знае ли къде мога да гледам 1 епизод от сериала на Чаатай с превод? Simple Smile

# 492
  • У дома :)
Ох Бел  Hug гримът и малко тип Коала  Laughing но какво да се прави
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 493
Moмичета, някоя от вас знае ли къде мога да гледам 1 епизод от сериала на Чаатай с превод? Simple Smile
Пуснаха по назад с руски превод Peace

# 494
  • У Диспансера ...♥♥♥
Като чета и в другата тема колко ви  е интересен,вече почвам си мисля,че явно ми има нещо,защо не мога да я хвана тая интересност не мога да разбера ,и почвам да влизам в размисли и страсти  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт