Отговори
# 495
  • в подножието на планината
Яман няма да издаде тези лигльовци, а ще отиде в затвора, доколкото разбирам, заради дядото, защото във фрагмана се чува как Мерт казва, че Яман е невинен в затвора, заради дядо му... Rolling Eyes

# 496
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Като чета и в другата тема колко ви  е интересен,вече почвам си мисля,че явно ми има нещо,защо не мога да я хвана тая интересност не мога да разбера ,и почвам да влизам в размисли и страсти  Whistling
Влъх, ще ти стане интересно ако излезеш от ОК. Ти яко си влезнала там и не помръдваш. Сцените са разместени, диалозите са различни. Ако го гледаш с превод, ще видиш, че е интересно. Аз тая вечер тамън се бях наемнала да внасям разяснения, ти взе да ме поправяш...а нещата са различни...и Мерт имаше приятел за излизане, и парти на дебютантки нямаше. Да и аз се обърках с тия цветя, ама нали се сещаш кво става докат пиша? Те са казали още сто неща. Заради това почнах да изчаквам да си приключат диалога и тогава да записвам. Joy Joy

# 497
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ой за рибките от Немо,да и аз сега на тях ми прилича,като се загледах,много е смешен,майка му и баща му симпатяги,а той на кой ли прилича  Mr. Green
Те на всички прическите са убийствени просто,само на Мерт майка му е добре,и с грим и с прическа ,а на Мира като и пуснат две водорасли да и висят отпред и като я направят на охлюв тая коса ,на тила и ,направо егати и прическата  #Crazy

# 498
  • София
Кой знае какви очаквания сте имали щом Ви е скучно, на мен не ми е и си гледам сериите с интерес.
Ами да ти кажа,Наде,не съм гледала ОК и наистина имах по-големи очаквания.....Играта на Чаатай,адвокатът и Мерт (не му знам името на момчето) са си супер,сега в този епизод и жената на адвокатът като че ли се поразчупи малко,ама самия факт,че докато гледах филма,поглеждах и тв-то ми е показателен Crossing Arms.....А и все пак не може всичко да ми хареса,нали така....Ще погледам още някой и друг епизод естествено и ще видя,ще си реша за мен си Hug

# 499
Moмичета, някоя от вас знае ли къде мога да гледам 1 епизод от сериала на Чаатай с превод? Simple Smile
Пуснаха по назад с руски превод Peace

Да видях го, гледах някъде и с английски субтитри, но не съм много по чуждите езици и исках да питам дали някъде го има с бг превод  Peace

# 500
Аз пък да си кажа мнението... Mr. Green

Скрит текст:
На мене и ми е много интересно като си превеждам на ум. Филма е динамичен. С тоя Мерт се пукнах от смях...особено като навиваше Яман да иде с него.  Joy Joy Joy Joy
Всички ми харесват и нямам забележки. Сцените приличат на ОК, както и основната рамка на сценария, обаче диалозите на 90% са различни. Точно това го прави интересен за мен, като съм гледала ОК.[/b]
+1 С тази разлика, че не си превеждам на ум, защото не разбирам езика но горе долу схващам по някоя дума+вашите разяснения и се получава, за което Ви благодаря с Ирка.
Може би ми е интересно защото не съм гледала ОК, а и да бях, пак би ми било и щях да следя сериала като сега.

# 501
Абе единия на Ойкън приятеля е готин някой му намери името адреса туйтъра телефона  newsm78
hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 502
  • У Диспансера ...♥♥♥
Яман няма да издаде тези лигльовци, а ще отиде в затвора, доколкото разбирам, заради дядото, защото във фрагмана се чува как Мерт казва, че Яман е невинен в затвора, заради дядо му... Rolling Eyes

Ми в аргинала,дядката в последствие оттегли обвиненията,защото къщата е негова ,а обвиняват Яман,че я е запалил,и майката заведе Мерт уж само да го види в затвора,ама един и хвърли поглед и нещо и каза ,докато чакаха да го доведат,и нашия скочи да го бие,ония му се закани по-късно какво щяло да стане,и тая си го прибра,и вече за постоянно ,и го осиновиха малко след това  Wink

# 503
Линче, аз затова написах, че може би сте имали по-големи очаквания, правите сравнения с ОК, сравнявате може би играта му като Емко с Фери и затова Ви е скучно.
Може и да не е точно така, но така усещам нещата.
Зизу, ще те помоля, ако имаш желание и занапред да правиш разяснения както започна според това, което гледаш и чуваш в ПО а не какво е било в ОК, защото мен лично не ме интерсува ОК, а това, което ти ни разясняваш в ПО.

# 504
Дайте тоя фрагман да го преведа Peace

# 505
  • Варненска клюкарка
Като чета и в другата тема колко ви  е интересен,вече почвам си мисля,че явно ми има нещо,защо не мога да я хвана тая интересност не мога да разбера ,и почвам да влизам в размисли и страсти  Whistling

И аз съм така, ама ти знаеш, казвала съм. Като ги чета отатък имам чувството, че аз не съм у ред нещо:shock: На Ча физиката ще я преглътна, барабар с животното на главата му Mr. Green и играта му е хубава, но за сега не ме грабва историята (леле ако бяха пребили Емко във втора серия на АФК или да кажат ,че ще го вкарват в затвора....сън нямаше да ме хване) Безразлично ми е, нещо нямам тръпка Embarassed

пп гримът и е по скоро като на панда

# 506
Линче, аз затова написах, че може би сте имали по-големи очаквания, правите сравнения с ОК, сравнявате може би играта му като Емко с Фери и затова Ви е скучно.
Може и да не е точно така, но така усещам нещата.
Зизу, ще те помоля, ако имаш желание и занапред да правиш разяснения както започна според това, което гледаш и чуваш в ПО а не какво е било в ОК, защото мен лично не ме интерсува ОК, а това, което ти ни разясняваш в ПО.
Аз не превеждам по ОК. Peace
За кой ли път ще кажа, че диалозите са на 90% различни.

# 507
  • в подножието на планината

# 508
  • София
Ох, и на мен ми идва малко повече Серенайката с грима и въртенето на очите, ама в общи линии Ча и Баръш замазват нещата, та се гледа. Ще изгледам още няколко епизода и ще видя  Tired

Не усещам и тези докосвания Мира-Яман. Не знам защо  Embarassed Искам да е, все едно ток ме бие само от поглед и докосване, да го усетя по-силно от една целувка дори  Embarassed

# 509
Абе единия на Ойкън приятеля е готин някой му намери името адреса туйтъра телефона  newsm78
hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
явно само на мен ми ареса  Joy

Общи условия

Активация на акаунт