Лидл ::32::

• 65 659
  • 740
  •   1
Отговори
# 585
Guess Who, влажната тоалетна хартия си е супер, в ДМ има различни видове.
Като мокри кърпички е, но няма разните му парфюми и др. подобни и не е толкова мокра.

# 586
Аз взех от XXL нещата - сок, бонбонки, кренвирши, храна за котета (много му хареса на котето в кутийки по 100гр мокра храна - общо килограм в голяма кутия) и севтосах коледните неща, че са ни много любими у нас  Simple Smile
Пробвах телешката кайма с черния етикет - много съм доволна!

happymammy, каква е тази телешка кайма с черен етикет?  newsm78 Аз защо не съм я виждала ?  Laughing
Каква е цената и на коя фирма е?

# 587
  • софия
Guess Who, влажната тоалетна хартия си е супер, в ДМ има различни видове.
Като мокри кърпички е, но няма разните му парфюми и др. подобни и не е толкова мокра.

Но не трябва да се хвърлят повече от 3 на един път Embarassed (поне така пише на тези от ДМ).

# 588
  • София
Не мога да се сетя името,  в отделна витрина е каймата на тази фирма, има и телешко месо, стекове, в различни опаковки, етикета беше в черно, но... името на фирмата наистина не мога да се сетя. Направих мусака с нея, на децата много им хареса, ароматна е, много, вкусна, и не се разтопи никак  Grinning
Мисля, че беше 400 гр - около 5 лв...

# 589
  • Стара Загора
Guess Who, има  и единични кутийки от котешката храна по 0,69 лв мисля, моето коте я харесва.
Ще ходя и аз за телешко.

# 590
  • софия
Не мога да се сетя името,  в отделна витрина е каймата на тази фирма, има и телешко месо, стекове, в различни опаковки, етикета беше в черно, но... името на фирмата наистина не мога да се сетя. Направих мусака с нея, на децата много им хареса, ароматна е, много, вкусна, и не се разтопи никак  Grinning
Мисля, че беше 400 гр - около 5 лв...
“Антола” - “Тандем-Попово”

# 591
  • София
Звънче, да! Точно на тази фирма са продуктите. А дали имат фирмен магазин тук в София?

# 592
Разходих се по обед до Лидл, Младост 4 и хванах банани и карфиол на -50% Simple Smile
Взех си цветни куки за плетене Simple Smile... нищо особено не са ... но ме радват и вече си имам 7 бр различни номера.
Ръцете ме сърбят за шевна машина и оверлог Simple Smile Добре че нямам пари и място къде да ги паркирам...
Имаше прилични количества и от двете.

Чорапи и чорапогащници за момчета нямаше... само за момиченца.
Чорапогащници, клинове 60 DEN за 5-6лв... ама се въздържах, че имам запаси от миналата година Simple Smile

# 593
  • софия
Звънче, да! Точно на тази фирма са продуктите. А дали имат фирмен магазин тук в София?
Виж в сайта. Не знам.

# 594
... видяли ли сте, че са пуснали нов артикул влажна тоалетна хартия. 80 къса за 2.69 лв. или нещо подобно. Какво е това чудо, за пръв път виждам? Дали е хубаво за ползване?
Ех, че ме е яд, че не съм я видяла. Взимам от Лили, но пък нали в Бургас го затвориха и още не е отворен. Утре задължително ще се огледам.

# 595
Да, до салфетките стои. Цената на влажната тоалетна хартия е 2.49 лв. за 80 къса, объркала съм се в предния постинг. И на нея пише повече от 3 парчета да не се хвърлят в тоалетната. Взех един пакет пък да видим. Да взема и аз да се мадернизирам, чесъм много изостанала като ви чета. Wink

# 596
  • Враца
Обожавам този сладолед от ЛИДЛ http://www.lidl.se/cps/rde/xchg/SID-02BF372A-0A79FA20/lidl_bg/hs … amp;ERR=noservice , но отдавна вече го няма  Sad

# 597
  • София
Обожавам този сладолед от ЛИДЛ http://www.lidl.se/cps/rde/xchg/SID-02BF372A-0A79FA20/lidl_bg/hs … amp;ERR=noservice , но отдавна вече го няма  Sad
Ако не се лъжа този сладолед не е в постоянния асортимен, а беше само част от тематична седмица.  Party

# 598
Ох, и аз много съм се зачудила за шевната машина - шие ли хубаво?
Какви функции има? Става ли за по-дебели/тънки  материи; трико?  Регулира ли се дължината на бода?
Моля за по-подробна информация ако някой има такава  Simple Smile
 Преди време си бях купила една евтина от технополис и се каза голяма пародия и я продадох, та затова питам, защото ми се струва евтина.

# 599
  • София
Помня, че имаше едни "магически гъби" или нещо такова, дали бих могла да почистя бели маратонки с такава? И има ли ги все още в лидл и ако може цена.   Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт