Отговори
# 135
Булка, ooooh! щом е на концерт едвали ще си чуе тела преди дае свършил концерта  ooooh!

# 136
Рени,
Скрит текст:
дано скоро се обади,че да се успокоиш.  Hug

# 137
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Аз четах малко Водков  hahaha
hahaha Joy hahaha

# 138
ще видя на живо купата на ШЛ   Whistling

# 139
Рени не знам на колко е дъщеря ти но попринцип като им забраниш или откажеш да ги пуснеш някъде винаги ходят....Спокойно само скоро ще ви звънне.

# 140
Ренка, споко...тийнове...кво да ти кажа Hug
Кажи кат се обади, да не се притесняваме. Hug

# 141
  • У дома :)
Днес съм на вълна АФК 1 сезон  Heart Eyes Heart EyesПреди малко изгледах серията с р.ден на Хандето,не я бях гледала ,ами в тоя епизод е поредната недомислица . Ферито сервитьорка в хотела на баща си-това добре, може да ги заблуди ,че помага ,започва от най-ниското стъпало и тем подобни,ама  баш същата вечер, когато майка и баща й имат годишнина тя да работи, а да не паразнува с тях, тва направо си е върха на тъпотията ooooh! Много такива недомислици има в тоя филм, убедих се ,че житейската логика (ама как го казах) хич я няма в тоя сериал и не само в него де. Simple Smile Много от нещата във филма, просто няма как да се случат в реала.И въпреки всичко мога да го гледам отново и отново, щот съм  биг фенка на Ча  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ай наздраве  Wine Glass Wine Glass Wine Glass

Рени  Hug
Скрит текст:
споко ,ще се обади, просто не е чула най-вероятно

# 142
Що? Водков да не е те е завел директно на стадиона? Joy hahaha

# 143

Кога, къде ,как? Искам и азззззззззззз  Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 144
Днес съм на вълна АФК 1 сезон  Heart Eyes Heart EyesПреди малко изгледах серията с р.ден на Хандето,не я бях гледала ,ами в тоя епизод е поредната недомислица . Ферито сервитьорка в хотела на баща си-това добре, може да ги заблуди ,че помага ,започва от най-ниското стъпало и тем подобни,ама  баш същата вечер, когато майка и баща й имат годишнина тя да работи, а да не паразнува с тях, тва направо си е върха на тъпотията ooooh! Много такива недомислици има в тоя филм, убедих се ,че житейската логика (ама как го казах) хич я няма в тоя сериал и не само в него де. Simple Smile Много от нещата във филма, просто няма как да се случат в реала.И въпреки всичко мога да го гледам отново и отново, щот съм  биг фенка на Ча  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Рени  Hug
Скрит текст:

Най-невероятен е Ча...нема такъв мъж, даже и във виртуала. Joy
Тая па само за алкохол мисли...и понеже не е отлежала новата партида с парцуца, на винце си минала. Mr. Green

# 145

Рени  Hug
Скрит текст:

Най-невероятен е Ча...нема такъв мъж, даже и във виртуала. Joy
Тая па само за алкохол мисли...и понеже не е отлежала новата партида с парцуца, на винце си минала. Mr. Green

Черке  Hug аз на сухо не остаам  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 146
Сис,къде ще ходиш и то без кака си.  Naughty ooooh! Laughing

# 147
Аз пък днеска се излагам, цел ден съм на Кафеджиев. Mr. Green

# 148
Ами купата ще обиколи 4 БГ града и единия е моя  Peace  Whistling

# 149
Много ви обичам  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001

Скрит текст:
Дигна го newsm44 newsm44 newsm44 идва си Heart Eyes олееее разревах се от напрежение и нерви smile3518цялата треперя Sick ох кат си дойде не ми се мисли #Cussing out #Cussing out #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт