Отговори
# 150
Сис,къде ще ходиш и то без кака си.  Naughty ooooh! Laughing
Сис,ше ми доди на крака купата  Whistling да намажа и аз нещо на крака  Mr. Green

# 151
Много ви обичам  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001

Скрит текст:
Дигна го newsm44 newsm44 newsm44 идва си Heart Eyes олееее разревах се от напрежение и нерви smile3518цялата треперя Sick ох кат си дойде не ми се мисли #Cussing out #Cussing out #Cussing out
ох радвам се,че е дигнала  Hug като се прибере ще има първична сила предаването Mr. Green

# 152
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Много ви обичам  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001

Скрит текст:
Дигна го newsm44 newsm44 newsm44 идва си Heart Eyes олееее разревах се от напрежение и нерви smile3518цялата треперя Sick ох кат си дойде не ми се мисли #Cussing out #Cussing out #Cussing out
Ренка, мани я...не й се карай...по-добре поговорете спокойно.  Laughing

# 153
# 154
Рени,радвам се,че всичко е наред и се успокои.  Hug

Сис,а така да  я пипнеш и заради мен.  Laughing

# 155

Най-невероятен е Ча...нема такъв мъж, даже и във виртуала. Joy
Тая па само за алкохол мисли...и понеже не е отлежала новата партида с парцуца, на винце си минала. Mr. Green

Ей точно заради това, защото нема такъв мъж като Емир,  аз продължавам да го гледам!  Peace  Blush Добре, че на филм съществува!  Heart Eyes

# 156
Сис,ще я снимам за пипане не знам дали даат  Mr. Green Булка,ти ша ходиш ли да я пипаш  newsm78

# 157

Тая па само за алкохол мисли...и понеже не е отлежала новата партида с парцуца, на винце си минала. Mr. Green

Ей точно заради това, защото нема такъв мъж като Емир,  аз продължавам да го гледам!  Peace  Blush Добре, че на филм съществува!  Heart Eyes

Ама само в този Ди Joy hahaha

# 158

Ами КаПтана....няма такъв монах и въздържател

Hug Момичета пак сте спретнали страхотна тема   bouquet знам че чичеците не ги уважате, но като няма друго   bouquet

# 159
  • У дома :)
Наздраве за Емир!!! Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 160
Егати монаха....уважи полвин Истанбул женките. Joy Joy Joy Joy

# 161
Laughing Laughing..не бе, аз имах предвид трите години с Ферка в Америката  Crazy

# 162

Хаха, засега само в този, докато не измислят следващия!  Heart Eyes

Щом сте рекли, наздраве за Емир! И ФЕМИР ФОРЕВЪР!   newsm18 newsm18 newsm18

# 163
  • У дома :)
 newsm18 newsm18 newsm18 ФЕМИР ФОРЕВЪР! newsm18 newsm18 newsm18

# 164
Laughing Laughing..не бе, аз имах предвид трите години с Ферка в Америката  Crazy
Не мое да не овършал полвин щат булките... Joy hahaha Joy

Общи условия

Активация на акаунт