Расте, но не старее-РУСЕ само хубавее

• 43 271
  • 741
  •   1
Отговори
# 15
Здравейте, русенки. Знаете ли как се казва книжарницата за учебници в уличката до магазин адидас? В района на училище Отец Паисий

# 16
  • На брега на реката
Охооо и аз тук. Дано новата тема донесе само положителни емоции, по-малко безсмислени спорове, а да са конструктивни и с добър тон. Благодаря за темата   bouquet 

# 17
  • Русе
Здравейте, русенки. Знаете ли как се казва книжарницата за учебници в уличката до магазин адидас? В района на училище Отец Паисий
Върти ми се в акъла "Книжен свят"  newsm78

# 18
Привет и от мен!

Честита нова тема!

Днес бяхме на Монтюпе. Имаше празник, много хубаво направено. Единствената ми забележка беше раздаването на храната - трябваше да се чака мнооого и ние специално не сме се редили. Организацията специално за това не беше добра. Другите неща си бяха много добре!

# 19
Върти ми се в акъла "Книжен свят"  newsm78

Да , тя е. Благодаря.

# 20
# 21
Привет и от мен!

Честита нова тема!

Днес бяхме на Монтюпе. Имаше празник, много хубаво направено. Единствената ми забележка беше раздаването на храната - трябваше да се чака мнооого и ние специално не сме се редили. Организацията специално за това не беше добра. Другите неща си бяха много добре!
Злати, направо ви завидях, че сте се снимали с Графа, толкова исках и аз да го снимам с МАти, но заради лошата организация по храната така се отегчихме, че нито ползвахме детския кът, нито пък се натискахме за снимки с Графа, иначе програмата беше хубава....

# 22
Майче, ние въобще не се редихме за храна - взехме си безалкохолни, сладолед и се снимахме. Децата рисуваха с тебешири малко и тичаха на воля. Ааа и тениски успяхме да си вземем. Не знам как можеше да има такава опашка и да не реагират своевременно с раздаването. До кога продължи? Че ние към 13 си тръгнахме.

# 23
  • Русе/София
  bouquet

# 24
ние взехме храна към 14 ч, ама взехме повече от разни свободни купони, та не се наложи да готвя вечеря  Mr. Green

# 25
Добре, че не чакахме, беше си убийствено просто.

# 26
А за какво е бил празникът?
Като прочетох Графа, викам а, кой е този, сега, Царя го знам ама този съм изпуснала, тъкмо мислех да пускам търсачка с думи Граф и Монтюпе и зацепих  hahaha

# 27
Монтюпе имаха ден на отворените врати, откриване на ново производствено хале и голям празник.

# 28
  bouquet и от мен

# 29
Браво за работните места, дано обаче не си отива никой вече, че не са малко случаите. А те оправиха ли заплатите, че бяха изненадващо ниски?

Общи условия

Активация на акаунт