Расте, но не старее-РУСЕ само хубавее

• 43 274
  • 741
  •   1
Отговори
# 30
  • там където ме зове сърцето!!!
Хайде и аз тук   Simple Smile да не изтърва нещо  Mr. Green

# 31
заплатите в Монтюпе са необичайно високи бих казала (не говоря за най-обикновените работници), но проблема с текучеството се състои в две неща: изключително натоварваща работна дисциплина (а българина както знаете все е свикнал да кръшка) и нездравословна работна среда (въпреки, че монтюпейци все се хвалят с аспирационната си система и безвредността на газа амин бла-бла)
Та затова младите инженери предпочитат да работят във Витте, където условията на труд са доста по-човешки, пък макар и с по-ниски заплати....

# 32
mibobo  и аз най-накрая да се похваля с повтарящи стикери от Пени Simple Smile

# 33
# 34
Мой колега се махна от Монтюпе и замина да работи в подобна фирма, но в София. Уж аспирации, но много млади хора от там чувам, че вече имат здравословни проблеми.
Чочи мерси за темата.
Абе знаете ли къде изчезнаха големите табели по такситата?

И никой нищо не каза за алпинисти  newsm78

# 35
В интерес на истината за работниците не мога да кажа, но имах предвид най вече администрацията, но пак казвам преди. А Витте, плочките ли имаш предвид?

# 36
Абе знаете ли къде изчезнаха големите табели по такситата?

Има ново изискване отгоре да пише само такси,всички други табелу трябваше да ги махнат

# 37
Шанелче, плочките са Керос, Витте правят разни елементи за автомобили...

# 38
Ами само запис засега...

# 39
Шанелче, плочките са Керос, Витте правят разни елементи за автомобили...

Дам и при тях е една лудница  ooooh! Иначе незнам за заплати в момента как е, но преди бяха на поточната лнния от сорта на малко над минималната до колкото съм информирана.

Кали мерси  Hug предположих, че има нещо такова след клато не мернах нито една пирамида по колите.

# 40
  • Русе
Зa Монтю, по моя информaция от преди годинa, инженерния състaв беше нa  трицифренa зaплaтa, нещо нaгоре е изключение.

# 41
Зa Монтю, по моя информaция от преди годинa, инженерния състaв беше нa  трицифренa зaплaтa, нещо нaгоре е изключение.
според заслугите са заплатите, в смисъл няма за определена позиция еди-каква си заплата...

# 42
  • Русе
От съвайвър (супервайзер)   Mr. Green нагоре на 4-цифрени.

# 43
Здравейте.
Честит ни ден на независимостта.  bg

# 44

Общи условия

Активация на акаунт