Расте, но не старее-РУСЕ само хубавее

• 43 283
  • 741
  •   1
Отговори
# 60
  • Русе
Още се колебая дали да я поръчам или да се опитам сама да направя но нещо по опростено затова сега събирам информация и идеи .

# 61
Фото Граф нямат сайт, което е доста странно..бих показала от сватбата ни, но все пак тук говорим за друг тип снимки..

tani_07 можеш  да вземеш стикери от Джъмбо, има ги най-различни и да облепиш кутията, както на теб ти допада..   

# 62
Ето последната ни фотосесийка при Емилия
http://shanel1982.snimka.bg/children/august-2013.772767
правена е началото на август.

А за стикери може и в книжарница да видиш, аз съм купувала различни такива пак със цел облепяне.

# 63
  • На брега на реката
И аз бих показала от на дечко, ама на лични  Mr. Green

# 64

Много, много са ти хубави момченцата!! И тримата са големи сладури!   Heart Eyes

И аз имам това предвид за фотосесия...

# 65
  • София
Здравейте мами:)

Нахълтвам във вашата темичка с молба за съвет.
Моля препоръчайте ни хотел, подходящ за деца.Отиваме на състезание там за 2 дни. Ако може да е близо до зала Дунав.
Досега ровех в туристическите сайтове, но се боя че повечето семейни хотели се ползват повече като бардаци.

Не ми се иска да си разваляме пътуването.
Ценова категория- 40-50 лв за двойна стая.

# 66
  • Русе
Хотел до зала Дунав, аз не се сещам да има newsm78
Хотелите са основно в централната част на града, а залата е в един от кварталите.

# 67
Бих  препоръчала хотел "Кристал" http://www.kristal-ruse.com/main.php?lan=bg . Цените в сайта им пише, че са 70 лв. двойната,  но се свържи с агенция - цените по-ниски. Не се намира близо до зала Дунав - в центъра е, но е хубав, близо е до градска градинка,има къде да се паркира..

# 68
  • София
Хотел до зала Дунав, аз не се сещам да има newsm78
Хотелите са основно в централната част на града, а залата е в един от кварталите.

Няма проблем и да е в центъра. Искаме само да е чист и почтен.
засега се спрях на хотел Люляка , хотел Сплендид , хотел Брани, ...

# 69
пропусни последния...

# 70
Че той Люляка хич не е в града..

# 71

Моля препоръчайте ни хотел, подходящ за деца.Отиваме на състезание там за 2 дни. Ако може да е близо до зала Дунав.
Досега ровех в туристическите сайтове, но се боя че повечето семейни хотели се ползват повече като бардаци.

там на зала дунав има хотелска част и се даваха стаи за нощувки. нямам представа за цени и за координати. намерете телефони на залата.
намерих един
Тел.: 082/441303 , незнам до колко е актуален, но там има къде да се спи
а на близо няма никакви хотели

Последна редакция: ср, 25 сеп 2013, 12:23 от DE*

# 72

Препоръчвам този. Приятелско семейство нощуваха там и останаха доволни. Не е близо до зала Дунав, в центъра е, но в района на залата няма хотели.
http://bghotelite.com/hotel-plaza.4403_bg

# 73
  • Русе
И aз имaх телефонно известие зa учебниците току-що. С еднa липсa ще пристигнaт утре или в друг ден.

Така-а, учебниците пристигнаха, жалка история Cry!
 Поръчани 7 позиции, от тях една предварително казаха че липсва и аз я поръчах от друго място, това ОК Wink.
 Днес пристигнаха, прилежно опаковани в кашонче, красота....
 Отваряме кашончето и аз съм доволен и предоволен, ученика радостен ...... обаче след малко възникват въпроси, за какво са ми тези тетрадки по български и къде са тези по математика  newsm78  Sick

От 6 изпратени позиции 3 са сгрешени !
 Един учебник, дето уж го нямаше и аз го поръчах, и платих в книжарница, и е 9лв, нищо работа Grinning дето се казва на фона на целия харч последния месец са ми го пратили, а друг от техния  списък (списъка, който си е вътре в пратката!) липсва . Нищо-нищо но са си 9лв, освен това ще го имаме два пъти, а и освен това ще дам още едни 9лв за другия дето беше обещан и платен в пратката, но липсва, и пак "освен това" мина цяла седмица в поръчки и чакане, сега наново ще поръчвам и ще чакаме пак седмица!

# 74
Обади се и кажи, че има проблем с поръчката и те трябва да поемат разходите и да ти сменят и допълнят грешките. Понякога се случват обърквации.

Общи условия

Активация на акаунт